Εύνοια ζωδίων Ιούλιος 2023

Κατά την διάρκεια του Ιουλίου σχηματίζουν οι εσωτερικοί πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος σειρά θετικών όψεων, παρέχοντας εύνοια σε αρκετά από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Τα πιο τυχερά ωστόσο είναι τα ακόλουθα τρία:

Κριοί

Η πλανητική εύνοια που θα απολαύσει το ζώδιο σας θα διαρκέσει λίγο-πολύ καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα. Στις αρχές του Ιουλίου θα είναι ευνοϊκές οι συναλλαγές που έχουν οποιαδήποτε σχέση με ακίνητα. Μπορεί να αφορά την αγοραπωλησία, την επισκευή ή την επέκταση μιας κατοικίας, την αλλαγή επίπλωσης ή εξοπλισμού ή την μετακόμιση σε ένα νέο χώρο κατοικίας. Σε κάποιες περιπτώσεις θα εμφανιστούν οι ευκαιρίες από το πουθενά και θα πρέπει να τις αδράξετε. Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε κάποιες οικονομικές δυσκολίες, γονείς ή συγγενικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν οικονομικά. Προς τα μέσα του μήνα δεν αποκλείονται μακρινά ταξίδια, που θα αφυπνίσουν το ενδιαφέρον σας για ζητήματα πολιτισμού, θρησκείας ή πνευματικότητας. Επαφές με αλλοδαπούς είναι πολύ πιθανές, όπως και η περίπτωση της μετανάστευσης. Γενικά είναι ένας μήνας που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης και θα φέρει ένα κλίμα ηρεμίας και ομόνοιας στην οικογένεια. Μια δημιουργική απασχόληση, ακόμη και μέσα από τον χώρο του σπιτιού σας, θα μπορούσε να σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Αιγόκεροι

Στις αρχές του μήνα σας ευνοεί το πλανητικό σκηνικό σε προσωπικό επίπεδο. Κάποιοι ενδεχομένως να πραγματοποιήσετε νέες αισθηματικές γνωριμίες, να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε ή να ερωτευθείτε.  Όσοι βρίσκεστε σε μια σταθερή σχέση, το διάστημα αυτό ίσως να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο εξελικτικό βήμα, είτε κάνοντας μια πρόταση γάμου, είτε αποφασίζοντας να αποκτήσετε οικογένεια. Είναι επίσης ένα χρονικό διάστημα που προσφέρεται για ξεκούραση, χαλάρωση και διακοπές. Ας έχετε υπόψιν ωστόσο, ότι είναι ταυτόχρονα μια ευνοϊκή περίοδος για νέες συνεργασίες ή επέκταση του πελατολογίου σας. Κινηθείτε ανάλογα με τις ανάγκες ή τα συμφέροντα σας. Οποιαδήποτε απασχόληση που έχε σχέση με το κοινό θα έχει θετική πορεία, ενώ η συμμετοχή σας σε διαγωνισμούς ή αθλητικούς αγώνες θα στεφθεί από επιτυχία. Είναι πιθανά τα πετυχημένα επαγγελματικά ταξίδια, οι επικερδείς επιχειρηματικές επαφές ή τα κερδοφόρα συμβόλαια. Στα μέσα Ιουλίου υπάρχουν σημαντικές προοπτικές επιτυχίας σε οποιεσδήποτε εξετάσεις μπορεί να συμμετέχετε. Πολλές θα είναι οι επαφές και οι επικοινωνίες, μεγάλη η δημοτικότητα σας και δεν αποκλείεται να σας γίνει μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση. Προς τα τέλη του μήνα, όσοι είστε αδέσμευτοι, έχετε σημαντικές πιθανότητες να συναντήσετε ένα νέο ταίρι, που θα αλλάξει την ζωή σας.

Λέοντες

Τον Ιούλιο θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να πετύχετε οποιονδήποτε στόχο σας, κυρίως όμως, αυτούς που έχετε κρατήσει μυστικούς από τους γύρω σας. Και η πραγματοποίηση τους θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην φήμη, την δημοτικότητα και την συνολική επιτυχία σας σαν επαγγελματίες. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, μπορεί να απομονωθείτε για να δημιουργήσετε, εάν είστε συγγραφείς ή καλλιτέχνες, καθώς η μούσα σας θα σας καλεί και το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω. Κάποιοι μεταξύ σας που ήσασταν περιορισμένοι λόγω συνθηκών (νοσοκομεία, κέντρα αποκατάστασης, φυλακές, αιχμαλωσία, κλπ.) θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και πάλι το πολυτιμότερο αγαθό, την ελευθερία σας, και να επιστρέψετε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα αλλαγής τόπου κατοικίας κατόπιν δικής σας επιλογής. Στα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρξουν μυστικές επαφές ή να εμφανιστεί η δυνατότητα απόκτησης εισοδημάτων από όχι απόλυτα νόμιμες πηγές ή με νόμιμους τρόπους, ενώ στα τέλη Ιουλίου θα σας βοηθήσει η ακτινοβολία σας να πετύχετε με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σας.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ανάδρομος Ουρανός στον Ταύρο (29.08.2023-27.01.2024)

Ο Ουρανός, ο πλανήτης της επανάστασης, της ελευθερίας, του νεωτερισμού, της τεχνολογίας κα…