ΖΥΓΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 29/4 έως και 5/5/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Τα σκαμπανεβάσματα και οι τα απρόοπτα δεν λείπουν από τον εργασιακό τους τομέα και αυτό το επταήμερο, με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα 2.5 δεν είναι όμως σε ένταση τόσο σημαντικά που να προκαλέσουν πονοκεφάλους στην εργασία σας. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να σχεδιάσετε τις μελλοντικές σας κινήσεις στον τομέα της καριέρας σας για να είστε έτοιμοι για δράση μόλις οι πλανητικές συνθήκες γίνουν πιο ευνοϊκές. Μετά τις 4.5 η κούραση μπορεί να αρχίσει να σας βαραίνει και να αντιμετωπίσετε προβλήματα από τον έντονο ανταγωνισμό. Η ανάδρομη πορεία του Δία – Πλούτωνα – Κρόνου  έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας, με τα έξοδα να διογκώνονται. Περιορίστε τις καταναλωτικές σας δαπάνες για να μπορέσετε να κρατήσετε σε μια σχετική ισορροπία τα οικονομικά σας.

Στον αισθηματικό τομέα το επταήμερο αυτό είναι μικτό. Μέχρι τις 2  του μήνα έχετε την εύνοια των πλανητικών όψεων που σας επηρεάζουν, για να λύσετε κάποιες διαφορές ή παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας και να επαναφέρετε κλίμα ηρεμίας. Εάν δεν τα καταφέρετε ή δεν εκμεταλλευτείτε τις ευνοϊκές αυτές μέρες, μετά τις 4.5  με τον Άρη σε αντίθεση με τον Δία 5.5 να σχηματίζει μια δυσαρμονική όψη, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα και δύσκολα στον χειρισμό τους. Και για τους singles  όμως, εάν θέλουν να προσεγγίσουν ένα άτομο, ας το επιδιώξουν με την νέα Σελήνη στον Ταύρο 5.5 , που οι προοπτικές είναι πολύ καλύτερες. Γενικά πάντως οι αντιλήψεις και ο τρόπος ζωής σας που ακολουθούσατε τα τελευταία χρόνια αρχίζουν να αλλάζουν από και για το επόμενο χρονικό διάστημα. Αναπροσαρμόζετε την στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και αλλάζετε καθημερινές συνήθειες επειδή αισθάνεστε ότι οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει.

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής των φίλων και αδερφών, επικοινωνίας, ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της καριέρας, των επαγγελματικών, του σπιτιού, της τροφής. Η νέα Σελήνη της 05-05-2019 επηρεάζει τον τομέα ασφαλειών, κληρονομιών, οικονομικών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

 

 

Από την Αλίντα Κανάκη στο www.tlife.gr

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …