Ζυγός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2021

Τετάρτη 01.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ότι κάνετε σήμερα πρέπει να είναι ευχάριστο για σας. Αν έχετε ρουτινιάσει, θα πρέπει να εισαγάγετε νέα στοιχεία για να τονώσετε τη δημιουργικότητα σας και να αποβάλλετε τη ρουτίνα. 

Πέμπτη 02.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Είναι μια υπέροχη μέρα για ξεκούραση. Προσέχετε ωστόσο τις δαπάνες σας, γιατί μπορεί να ξεφύγετε πολύ! Μπορεί να ενδώσετε για παράδειγμα σε μια εμμονή του παιδιού σας, αγοράζοντας του ένα ασυνήθιστο και ακριβό παιχνίδι, που θα χάσει το ενδιαφέρον του μέσα σε λίγες ώρες.

Παρασκευή 03.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Σήμερα είναι εξίσου σημαντικό να ελέγχετε τα συναισθήματά σας, τις σκέψεις σας και τις κοινωνικές σας αλληλεπιδράσεις. Μην ξεχνάτε ότι η υπερβολικά ριψοκίνδυνη διασκέδαση μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας.

Σάββατο 04.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αυτή είναι μια καλή ημέρα για αλληλεπίδραση με τους συναδέλφους σας και να διεκπεραιώσετε δουλειά ρουτίνας. Εάν είστε μισθωτοί, μπορείτε να υπολογίζετε στην ευμένεια της διοίκηση απέναντι σας. 

Κυριακή 05.09.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Σήμερα, θα σας ζητηθεί να αποδείξετε την συναισθηματικότητα σας, την νοητική ευελιξία σας, το εύστροφο μυαλό σας και την πρακτικότητα σας. Οι άνθρωποι θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των στόχων σας, αν καταφέρουμε να τους κερδίσετε… 

Δευτέρα 06.09.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να αναπτύξετε νέες συνεργασίες! Ένας παλιός σας σύμμαχος, του οποίου τη πίστη δεν αμφισβητείτε μπορεί να σας κάνει μια φανταστική πρόταση  συνεργασίας!  

Τρίτη 07.09.2021 (Νέα Σελήνη στην Παρθένο)

Αυτή δεν είναι η πιο επιτυχημένη μέρα σας, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό σημαντικών ζητημάτων ή εάν έχετε σημαντικές συναντήσεις για να συζητήσετε σοβαρά θέματα.  Καλό θα ήταν να αναβάλετε, εάν μπορείτε, σημαντικές συναντήσεις.

Τετάρτη 08.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Η διαπροσωπική αλληλεπίδραση με το ταίρι σας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό σήμερα. Αυτό θα είναι εξαιρετικό, αν έχετε αποφασίσει να οργανώσετε ένα ταξίδι, μια μικρή απόδραση, ενδεχομένως το ταξίδι του μέλιτος σας του και προσπαθείτε να γοητεύσετε ή να εκπλήξετε ευχάριστα τον / την σύντροφό σας. 

Πέμπτη 09.09.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε γέμιση)

Να είστε εφευρετικοί σχετικά με το πώς μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά και κερδοφόρα κάποια πιθανά ακίνητα και περιουσίες που σας έχουν αναθέσει. Η ασφάλεια είναι πολύ πιο σημαντικός παράγοντας  σήμερα από ότι μια εφήμερη επιτυχία…

Παρασκευή 10.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Μπορείτε να αντιμετωπίσετε με εύνοια θέματα που σχετίζονται με την πώληση ή την αγορά ακινήτων , τη φορολογία, τυχόν κληρονομικά ζητήματα και την ασφάλιση περιουσιακών στοιχείων ή τη λήψη μιας πίστωσης με ευνοϊκούς όρους. 

Σάββατο 11.09.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Όλη την ημέρα θα είστε ενεργητικοί και σε πολύ καλή διάθεση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα προσωπικά ζητήματα που θα προκύψουν και θα κινδυνέψουν να σας βγάλουν από το ρυθμό σας.

Κυριακή 12.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Η μέρα θα είναι μια χαρά, αν χαμηλώσετε τον πήχη των προσδοκιών σας απέναντι στους άλλους και σταματήσετε να ζητάτε πάρα πολλά από τη ζωή σας. Βάλτε λίγο μέτρο στην ζωή σας!

Δευτέρα 13.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θεμελιώδεις αλλαγές μπορεί να αποδειχθούν μη ασφαλείς σήμερα! Ωστόσο, θα είναι δύσκολο να μείνουμε απαθείς και να περιμένετε να σας τα φέρει η τύχη. Αν έχετε γεννηθεί το Σεπτέμβριο, η επιθυμία σας να κάνετε αλλαγές στην οικογενειακή ζωή, στην ατομική επιχείρηση, στην καριέρα, τον γάμο και τις λοιπές σχέσεις σας μπορεί να είναι σχεδόν ανεξέλεγκτη. 

Τρίτη 14.09.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Ευχάριστα γεγονότα όσον αφορά  την κοινωνική και επαγγελματική σας άνοδο θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία και ικανοποίηση. Στην προσωπική σας ζωή αποφύγετε διαπληκτισμούς!

Τετάρτη 15.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Ενδιαφέρουσες αλλαγές έρχονται, αλλά μην βγάλετε συμπεράσματα από την αρχή! Στην πορεία θα φανούν τα θετικά αλλά και τυχόν παγίδες που σας έχουν στήσει…

Πέμπτη 16.09.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν, γιατί σας πάει πίσω…

Παρασκευή 17.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Καθυστερήσεις στην εργασία και έκτακτες υποχρεώσεις θα σας βγάλουν από το πρόγραμμα σας. Στα αισθηματικά η ένταση θα σας χαλάσει τη διάθεση. Προσπαθήστε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις.

Σάββατο 18.09.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αν δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό, είναι πολύ πιθανό να το συναντήσετε αυτές τις μέρες. Βγείτε και διασκεδάστε με φίλους, χαρείτε την κοινωνική σας ζωή!

Κυριακή 19.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς– σε γέμιση)

Οι δεσμευμένοι ή όσοι είστε παντρεμένοι, προσέξτε τις παράλληλες σχέσεις. Ο κίνδυνος αποκαλύψεων, σκανδάλων και χωρισμών καραδοκεί! Στην δουλειά προσέξτε λάθη και παραλήψεις!

Δευτέρα 20.09.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αν είστε καλλιτέχνες, η δημιουργικότητα σας είναι σε υψηλό επίπεδο! Όσοι έχετε οικογένεια, θα περάσετε όμορφες στιγμές με συντρόφους και παιδιά. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας θα έχετε ένα όμορφο βράδυ με φιλικές παρέες, ίσως και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τρίτη 21.09.2021 (Πανσέληνος στον Κριό)

Βγάλτε τη δυναμική σας πλευρά και δείξτε τις ικανότητές σας στη δουλειά, παίρνοντας αποφάσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας θέση. Πρέπει να κάνετε κινήσεις καριέρας, μετά όμως από ώριμη σκέψη.

Τετάρτη 22.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για τους αδέσμευτους στον ερωτικό τομέα θα σας απογειώσουν.

Πέμπτη 23.09.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε χάση)

Θα σας απασχολήσει το θέμα των αυξημένων εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως τι έχει προκαλέσει το πρόβλημα, αν ψάξετε προσεκτικά.

Παρασκευή 24.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Διαφωνίες με άτομα από τον επαγγελματικό χώρο εμποδίζουν τη δημιουργικότητά σας να πάρει σάρκα και οστά. Δεν πρέπει να πιέσετε τις καταστάσεις…

Σάββατο 25.09.2021 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση)

Αν δεν συμφωνείτε με κάποια άτομα, δεν χρειάζεται να έρθετε σε αντιπαραθέσεις μαζί τους. Μείνετε μακριά τους, γιατί το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε την διάθεση.

Κυριακή 26.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Είστε πολύ καλοί στην ισορροπία σε τεντωμένο σκοινί, αλλά αυτή τη στιγμή απαιτείται αντί για μυϊκή δύναμη να χρησιμοποιήσετε την φαιά ουσία. Όσο φιλοσοφείτε τις καταστάσεις, τόσο δίνετε περιθώρια για λύσεις.

Δευτέρα 27.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό – Ανάδρομος μέχρι 18.10)

Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας προσφέρουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Τρίτη 28.09.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας, ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας ταλαιπωρεί από καιρό.

Τετάρτη 29.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Στη δουλειά σας αξιοποιήστε κάποιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το επαγγελματικό τέλμα στο οποίο βρίσκεστε τον τελευταίο καιρό.

Πέμπτη 30.09.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Δείτε τα πράγματα απλά και δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε περιττές συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…