Ζυγός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Άρης στο σπίτι της εργασίας του ζωδίου σας, φέρνει ευκαιρίες να συμμετέχετε σε μια ομάδα εργασίας ή να κάνετε μια καινούργια συνεργασίας ή ένα συνεταιρισμό. Ίσως όμως και να απολαύσετε την στήριξη του συντρόφου σας, ώστε να καταστεί δυνατή η εκπλήρωση ενός επαγγελματικού σας ονείρου. Εάν αναζητάτε εργασία, προσοχή τα διαστήματα που η Αφροδίτη σχηματίζει όψεις τετραγώνου με το Ποσειδώνα (26.7), γιατί άλλα θα περιμένετε από τις συμφωνίες που θα κλείσετε και άλλα θα δείτε στο τέλος να υλοποιούνται.

Στα οικονομικά σας επηρεάζεται το ζώδιο σας από την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα, που είναι ανάδρομος ήδη από τις 25 Απριλίου. Αυτό συνεπάγεται κάποια μικρότερη ή μεγαλύτερη μείωση των εισοδημάτων σας ή καθυστερήσεις στις εισπράξεις χρημάτων. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε κινήσεις πανικού, γιατί θα κινδυνεύσετε να χάσετε πολλά περισσότερα.

Στον συναισθηματικό τομέα με τον Κρόνο σε ανάδρομη κίνηση και την έκλειψη σελήνης στον Αιγόκερω  5.7,όσοι είστε σε μόνιμη σχέση θα πρέπει να αναθεωρήσετε τα ρομαντικά σας ιδεώδη, να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και να δείτε εάν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε επί της ουσίας στην σχέση σας. Το διάστημα που ακολουθεί χρειάζεται ωριμότητα, υπευθυνότητα, υπομονή και επιμονή! Είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε προβλήματα του παρελθόντος και να βασίσετε την σχέση σας σε νέα και πιο σταθερά θεμέλια. Και με τον Άρη στον οίκο της αγάπης του ωροσκοπίου σας, έχετε μια σημαντική ευκαιρία να αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή!

Για τους αδέσμευτους η θέση του  Άρη στον τομέα του ωροσκοπίου σας που ενεργοποιεί τον ερωτισμό σας, προσφέρει πολλές ευκαιρίες να κάνετε γνωστά τα συναισθήματα σας σε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή να ανακτήσετε την καρδιά ενός ατόμου που χάσατε πρόσφατα από την ζωή σας. Κάποια άλλοι μεταξύ σας δε ίσως να εκλυθούν από άτομα διαφορετικής εθνικότητας και κουλτούρας, με το τετράγωνο  Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε ανάδρομη κίνηση, προς το τέλος του μήνα, καλό θα ήταν να μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…