Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο, και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 23 του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Άρης μετά τις 10 του μήνα στον 12ο οίκο σας αυξάνει την εσωτερική δυσφορία και σας εμποδίζει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δουλειά. Δυσκολεύεστε να διεκπεραιώσετε τις δουλειές σας και αισθάνεστε ότι κάτι σας κρατάει στάσιμους. Οι υποχρεώσεις σας όμως είναι πολλές και πιεστικά τα χρονοδιαγράμματα. Ο Ερμής βρίσκεται μεταξύ 11 και 28 Ιουλίου στο ζώδιο του Λέοντα και στον 11ο οίκο σας, διάστημα κατά το οποίο θα κάνουν την εμφάνιση τους νέες γνωριμίες επαγγελματικής φύσης και καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε χρόνια προβλήματα της δουλειάς σας. Συνιστάται ωστόσο να ολοκληρώσετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή οτιδήποτε που σχετίζεται με την καριέρα σας πριν από τις 12 Ιουλίου, για να έχετε μια θετικότερη εξέλιξη. Προσοχή θα χρειαστεί μέσα στον μήνα για εξαπατήσεις. Υπάρχει επίσης αυξημένο το ενδεχόμενο για προδοσία από φίλο ή από έμπιστο συνεργάτη σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, που περνάει στην Παρθένο και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, δεν θα είναι ιδιαίτερα γόνιμες επικοινωνιακά, οπότε προγραμματίστε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις όσο  θα βρίσκεται στον Λέοντα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη συνεχίζει καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα να κινείται στον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Στις 23 Ιουλίου δε βρίσκεται σε στάση για να γυρίσει ανάδρομη. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της, οι σχέσεις σας μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα, καθώς θα είναι πολύ περισσότερες οι τριβές και οι γκρίνιες. Όσες αισθηματικές σχέσεις αντιμετώπιζαν ήδη σοβαρά προβλήματα, το διάστημα που ακολουθεί θα γίνουν ακόμη πιο έντονα. Οι ελεύθεροι συνιστάται να μην ξεκινήσουν την περίοδο της ανάδρομης πορείας του πλανήτη μια καινούργια σχέση, γιατί θα ξεφουσκώσει πολύ γρήγορα, μόλις ο πλανήτης γυρίσει στην ορθή του φορά. Και ένα ενδώσετε στο πειρασμό, τουλάχιστον κρατήστε χαμηλό τον πήχη των προσδοκιών σας

 

Τον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας ενεργοποιεί η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω, τον τομέα της ζωής σας που αφορά την οικογένεια και το σπίτι. Αναμένεται να επηρεάσει τους δεσμούς με τους συγγενείς σας, φέρνοντας σας πιο κοντά. Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελεί το ασφαλές σας καταφύγιο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να αναγεννηθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσια εικόνα), εγκαινιάζει μια εξαιρετική χρονική περίοδο για δημιουργία νέων επαγγελματικών στόχων και την βελτίωση της επαγγελματικής σας εικόνας. Η σκληρή δουλειά και οι σωστές επαφές θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε την καριέρα σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 4, 8, 17, 22, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2, 11, 20, 29

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…