Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του μήνα θα βρίσκεται ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατεξοχήν οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα σας, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή του Ήλιου θα σας κάνει την περίοδο αυτή πιο γενναιόδωρους με τους γύρω σας. Μπορεί να σας κάνει όμως και λίγο πιο θεατρίνους αναφορικά με τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να μπείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το ταίρι σας για να βελτιώσετε την δική σας εικόνα. Ο Ερμής θα περάσει επίσης το πρώτο μισό του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει ακολούθως στον 3ο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς). Το πρώτο μέρος του μήνα ευνοεί την αύξηση της κερδοφορίας ή των εισοδημάτων σας μέσα από έξυπνες ιδέες ή λύσεις, θα πρέπει ωστόσο να είστε προσεκτικοί στην διαχείριση σας. Από την άλλη, τώρα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να σας αναγκάσουν να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Το δεύτερο μισό του μήνα θα μπορούσατε να προγραμματίσετε την έναρξη μια διαφημιστικής καμπάνιας της επιχείρησης σας, εάν είστε επιχειρηματίες ή ελεύθεροι επαγγελματίες, μέσα από το διαδίκτυο και να αυξήσετε την πελατειακή σας βάση. Ίσως δε να συνεργαστείτε με αδέλφια ή συγγενικά πρόσωπα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται και αυτή το πρώτο μισό του μήνα στον 2ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 16.11 στον 3ο. Όσο θα βρίσκεται στον 2ο οίκο, στον οίκο των οικονομικών σας, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αυξήσετε το εισόδημα σας, ίσως από πηγές που θα σας έρθουν εύκολα, χωρίς να τις κυνηγήσετε. Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο η αύξηση του εισοδήματος σας να συνδέεται με ένα χρηματικό δώρο που θα λάβετε από το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, χρησιμοποιήσετε την εξυπνάδα και την ευγλωττία σας για να γοητεύσετε το αντικείμενου του πόθου σας. Γεγονός είναι ότι μέσα στον μήνα θα έλκεστε από άτομα που έχουν πνευματικά ενδιαφέροντα ή είναι πνευματικά καλλιεργημένοι, με τους οποίους θα μπορέσετε να βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία κοινό έδαφος επικοινωνίας.

Η Πανσέληνος-ολική σεληνιακή έκλειψη της 8 Νοεμβρίου στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν επενδύσεις, κοινές ιδιοκτησίες, κληρονομικά, αλλά και την σεξουαλική σας ζωή. Μια πλατωνική σχέση μπορεί τώρα να περάσει στο επόμενο στάδιο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24 Νοεμβρίου θίγει ζητήματα επικοινωνίας και συγγενικών σχέσεων. Μπορεί να βελτιώσετε την επικοινωνίας σας με αδέλφια ή συγγενείς υπό την επιρροή της. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να ανακαλύψετε σημαντικές πληροφορίες, που θα σας επιτρέψουν να λύσετε εκκρεμή ζητήματα.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 2, 6, 11, 16, 21, 25, 29
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 4, 9, 13, 18, 23, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…