Ζυγός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα εγκατασταθεί τις τρείς πρώτες βδομάδες του Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και ψυχολογία), σηματοδοτώντας μια δύσκολη περίοδο για σας. Η πιθανότητα να περάσετε ένα διάστημα εσωστρέφειας, όσο κοινωνικοί και αν είστε, είναι μεγάλη. Θα προτιμάτε την μοναξιά, τα ήσυχα βράδια, την συντροφιά ενός βιβλίου και θα αποφεύγετε τις θορυβώδεις, μεγάλες παρέες. Η επαγγελματική σας ζωή πιθανόν να επιβραδύνει λίγο αυτή την περίοδο, κάτι που θα ταιριάζει απόλυτα στην ψυχική σας διάθεση. Στις 23 του μήνα που περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και στον 1ο ηλιακό οίκο, βρίσκεστε πια στο επίκεντρο της δράσης. Ξεκινάει μια περίοδος ενός μήνα που μπορείτε να πετύχετε πολλά! Κυρίως δε, θα έχετε εξαιρετικές αντοχές και ακόρεστη όρεξη για δράση. Ο Ερμής θα συνεχίσει μέσα στον Σεπτέμβριο την πορεία του μέσα από τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απρόοπτα, ανατροπές ή καθυστερήσεις σε δράσεις σας που είναι μυστικές. Το δεύτερο μισό του μήνα οι υποθέσεις σας αρχίζουν και πάλι να εξελίσσονται κανονικά. Είναι ένα διάστημα που θα έχετε ανεπτυγμένη διαίσθηση, η οποία θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη βρίσκεται και τον Σεπτέμβριο στον 11ο οίκο σας, μια διέλευση που ξεκίνησε στις 5 Ιουνίου. Στις 4/09 ωστόσο γυρίζει μετά από πέντε βδομάδες ορθόδρομη και θα αρχίσουν να εξομαλύνονται τόσο τα αισθηματικά, όσο και τα οικονομικά σας. Η Αφροδίτη στον 11ο οίκο είναι ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπά τις εξόδους με φίλους και γνωστούς. Για τους αδέσμευτους ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας με πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, δεν θα ενδιαφέρεστε όμως ιδιαίτερα για δεσμεύσεις και καινούργιες ερωτικές σχέσεις, παρά για εύκολες και ελεύθερες σχέσεις. Οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να επουλώσουν τα τραύματα που άφησε πίσω της η ανάδρομη Αφροδίτη, ώστε να προχωρήσουν μπροστά. Ο μήνας προβλέπεται να φέρει πολλές εξόδους, επαφές και διασκέδαση με τον φιλικό σας κύκλο, μετά από μια δύσκολη περίοδο εντάσεων. Οικονομικά δε, θα αρχίσουν και πάλι να ομαλοποιούνται οι καταστάσεις και θα πρέπει να περιμένετε αυξημένες εισπράξεις από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Η Νέα Σελήνη στις 15/09 στην Παρθένο και στον 12ο ηλιακό σας οίκο θα σας χαρίσει αρκετή ενέργεια και δημιουργικές ιδέες, ώστε να μπορέσετε να ανανεωθείτε. Για κάποιους ωστόσο του ζωδίου σας ίσως να παρουσιαστούν απρόβλεπτες καταστάσεις με την εμπλοκή της αστυνομίας ή και της εισαγγελίας. Προσοχή λοιπόν στις κινήσεις  σας.

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό και στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σας (σχέσεις, συνεταιρισμοί και γάμοι) συνιστά να συντονίσετε την δράση σας και να συνεργαστείτε, ώστε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα και να αποφύγετε συγκρούσεις. Ακολουθείστε την οδό του συμβιβασμού, ειδικά εάν πρόκειται για σημαντικές διαπραγματεύσεις. Η επιτυχία στα οικονομικά θα προέλθει από συμφωνίες και συμβάσεις ή συμβόλαια που έχουν συναφθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 3, 7, 12, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  5, 10, 19, 28

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ζυγός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…