Η εύνοια της τριπλής συνόδου Αφροδίτης-Δία- Ποσειδώνα της 30 Απριλίου 2022

Την τελευταία μέρα του μήνα, κατά την δεύτερη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται μέσα στον Απρίλιο στο ζώδιο του Ταύρου και συνοδεύεται από μια μερική ηλιακή έκλειψη, την πρώτη της χρονιάς που διανύουμε, πραγματοποιείται και μια τριπλή σύνοδος μεταξύ Αφροδίτης-Δία-Ποσειδώνα. Πρόκειται για μια όψη με θετική σημειολογία, καθώς μετέχουν οι δύο κατεξοχήν ευεργέτες πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, η Αφροδίτη και ο Δίας, που αναμένεται να φέρει χαρά και αισιοδοξία, ευχάριστες ειδήσεις και θετικές εξελίξεις. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι μετακινήσεις, οι ευχάριστες συναντήσεις, ενώ θα υπάρξουν και αρκετοί νέοι έρωτες. Ποιοι θα είναι όμως αυτοί που προβλέπεται να απολαύσουν την μεγαλύτερη εύνοια των πλανητών και σε ποιους τομείς της ζωής τους;

Σκορπιοί

Η τριπλή σύνοδος ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σας, αυτόν που είναι υπεύθυνος για την δημιουργικότητα, τον έρωτα αλλά και τους απογόνους σας. Είναι ο οίκος οι αφορά τα χόμπι και την διασκέδαση, την ερωτική σας ζωή και τα άτομα που σας ελκύουν, τα ταλέντα και τις ιδέες σας αλλά και τις σχέσεις σας με τα παιδιά. Υπό την επιρροή της όψης αναμένεται να απολαύσετε εύνοια στον έρωτα αλλά και αναφορικά με την αυτοπραγμάτωση σας. Η ζωή σας κατά το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι γεμάτη με έρωτες, ρομαντισμό και δώρα. Το άτομο που θα προσελκύσει την προσοχή σας δεν αποκλείεται να είναι άτομο διαφορετικής εθνότητας ή να διαμένει στο εξωτερικό. Ευτυχισμένες στιγμές ίσως να βιώσετε κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή να έχετε επιτυχία, εάν συμμετέχετε το διάστημα αυτό σε αγώνες ή εξετάσεις. Η όψη μπορεί επίσης να φέρει οικονομικά κέρδη από τον τζόγο ή από ριψοκίνδυνα οικονομικά εγχειρήματα. Δεν αποκλείεται δε υπό την επιρροή της να γίνετε γονείς ή παππούδες, μαθαίνοντας για την σύλληψη ενός παιδιού.

Παρθένοι

Ο 7ος  ηλιακός σας οίκος ενεργοποιείται με την τριπλή σύνοδο, αυτός που απεικονίζει τον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τους συνεταιρισμούς, τις συνεργασίες και γενικά τις σχέσεις σας, αλλά και τον γάμο σας. Δείχνει την αντίληψη σας για τον γάμο και το είδος της σχέσης που διαμορφώνετε με το ταίρι σας, την κοινωνική σας ζωή, τις δημόσιες σχέσεις και τους συνεταιρισμούς ή τις συνεργασίες σας με άτομα. Κατά το δεύτερο μισό του Απριλίου σας περιμένουν επιτυχίες στον τομέα των συνεργασιών και μπορείτε να οικοδομήσετε εξαιρετικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις με άτομα ή οργανισμούς από το εξωτερικό. Ευνοείται η υπογραφή επικερδών συμβολαίων, όπως και η συμμετοχή σας σε διαπραγματεύσεις για την διαμόρφωση μιας κοινοπραξίας ή ενός συνεταιρισμού. Εάν βρίσκεστε σε δικαστικό αγώνα με κάποιους, η έκβαση θα έχει θετική για σας τροπή, ενώ δεν θα πρέπει να θεωρείτε απίθανο, εάν είστε αδέσμευτοι, να συνάψετε μια σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό ή από άλλη περιοχή, ακόμη και να προχωρήσετε σε έναν γάμο. Οι δημόσιες δραστηριότητες σας αναμένεται να είναι επιτυχείς, καθώς και η επαγγελματική σας πρόοδος, που θα οφείλεται εν μέρει στην θετική επιρροή του συντρόφου σας.

Δίδυμοι

Με τον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου ενεργοποιημένο με την τριπλή σύνοδο, ο τομέας της ζωής σας που θα δεχτεί σημαντική ώθηση θα αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας. Είναι το κομμάτι της καθημερινότητας σας που έχει σχέση με την επαγγελματική καταξίωση και την φήμη σας, δείχνει πως προσεγγίζεται τους στόχους σας και πως υλοποιείτε τις φιλοδοξίες σας. Απεικονίζει επίσης την αναρρίχηση σας στην ιεραρχία και το κοινωνικό σας στάτους. Υπό την επιρροή της συνόδου θα έχετε την δυνατότητα να επιτύχετε στους στόχους σας, κοινωνικούς ή επαγγελματικούς, καθώς θα έχετε την εύνοια να ανελιχθείτε ιεραρχικά στην καριέρα σας ή να αποκτήσετε υψηλότερη κοινωνική θέση. Είναι μια εξαιρετική χρονική στιγμή για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με την θρησκεία, με την διδασκαλία, με τις επιστήμες, με εκδοτικές δραστηριότητες ή με την συγγραφή. Οι πλανητικές δονήσεις θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ιδεολογικά ή πολιτικά ζητήματα ή ακόμη και κατασταλάξετε σε θέματα γενικότερης κοσμοθεωρίας, να κατακτήσετε μια ξένη γλώσσα ή να δημοσιεύσετε ένα έργο σας, επιστημονικό ή λογοτεχνικό. Κατά την διάρκεια ενός πιθανού ταξιδιού σας θα έχετε την δυνατότητα να επιλύσετε κάποια σημαντικά ζητήματα που σας απασχολούν. Εάν σκέφτεστε δε να ακολουθήσετε πολιτική καριέρα, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δραστηριοποιηθείτε σε ένα πολιτικό φορέα.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Απρίλιος 2024 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Απρίλιος μας παροτρύνει να πάψουμε να είμαστε απλοί θεατές στο ταξίδι της ζωής και να πά…