Ιχθείς – Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2023

Γενική επισκόπηση

Το 2023 θα είναι μια χρονιά, για την οποία δεν θα βρείτε πολλά πράγματα να παραπονεθείτε. Μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κατακτήσετε την επιτυχία ή και να γίνετε ευτυχισμένοι, καθώς και να κατακτήσετε μια οικονομική άνεση. Το σημαντικό είναι να μην αφήσετε τίποτε στην μέση, να μην σας αποθαρρύνουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα και δεν ολοκληρώσετε τις προσπάθειες σας.

Σταματήστε να αμφιβάλετε για τον εαυτό σας και τις ικανότητες σας, γιατί είστε μια ταλαντούχα και παθιασμένη φύση. Χρειάζεται μόνο λίγη δουλειά να κάνετε σε προσωπικό-ψυχολογικό επίπεδο, για να θωρακιστείτε καλύτερα και να ανταπεξέλθετε με μεγαλύτερη ευκολία στις δυσκολίες της ζωής. Ευκαιρία είναι δε να αποβάλετε φέτος κάποιες κακές συνήθειες σας. Κοιτάξτε την ζωή κατάματα, εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας, βγείτε από την απάθεια και ξεχάστε τους χαλαρούς ρυθμούς ζωής. Εάν θέλετε να πετύχετε, θα πρέπει να αγωνιστείτε με νύχια και με δόντια.

Μπορεί να κουραστείτε μέσα στο 2023, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην επιτυχία, εάν δεν σαμποτάρετε εσείς οι ίδιοι τον εαυτό σας. Πολλοί από σας θα βρείτε την αληθινή αγάπη στο πρόσωπο μιας νέας γνωριμίας, κάποιοι θα γίνετε πλούσιοι, άλλοι θα καταφέρετε να αποκτήστε μια καριέρα ιλιγγιώδους ύψους, ενώ κάποιοι άλλοι θα βρείτε επιτέλους την δουλειά που σας ταιριάζει, ώστε να μεγαλουργήσετε στο μέλλον. Γενικά μπορείτε να ελπίζετε ότι θα πετύχετε όλα όσα θέλετε, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαύεστε στην καλή σας τύχη. Θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας, να ορθώσετε το ανάστημα σας και να δουλέψετε ακατάπαυστα όλη την χρονιά. Αυτό ισχύει κυρίως για τους κυρίους του ζωδίου σας. Οι κυρίες θα είναι πιο ευνοημένες καθώς θα είναι πιο δημιουργικές στην προσέγγιση των προβλημάτων, βρίσκοντας ευκολότερα λύσεις και διεξόδους σε δύσκολες καταστάσεις.

Ο Δίας και η επιρροή του στους Ιχθείς το 2023

Ο Δίας, ο πλανήτης των ευκαιριών και της επέκτασης, αναμένεται να ολοκληρώσει την διέλευση του μέσα από το ζώδιο του Κριού στις 16 Μαΐου και τον 2ο ηλιακό σας οίκο (χρήματα, αισθήματα και αγαθά), για να περάσει για το υπόλοιπο του έτους στο ζώδιο του Ταύρου και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς). Ανάδρομος θα είναι ο Δίας, άρα θα εμποδίζεται η ευεργετική του ενέργεια, το διάστημα μεταξύ 4 Σεπτεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου.

Το πρώτο τετράμηνο του έτους υπόσχεται υλική σταθερότητα για το ζώδιο σας, καθώς τα χρήματα θα εισρέουν στα ταμεία σας όχι μόνο από την κύρια επαγγελματική δραστηριότητά, αλλά και από την υλοποίηση τυχόν δημιουργικών έργων ή χόμπι που έχετε. Μην κρατάτε τα ταλέντα σας κρυφά και αναξιοποίητα, γιατί για κάποιο λόγο σας προίκισε η φύση με αυτά. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να μοιραστείτε τα δώρα του σύμπαντος με τον κόσμο που σας περιβάλει. Τα προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν το διάστημα αυτό θα είναι αμελητέα και θα επιλύονται γρήγορα, ανοίγοντας τους δρόμους σας για νέες κατακτήσεις.

Είναι σημαντικό ωστόσο να κάνετε σωστή χρήση των χρημάτων που θα φτάσουν στα χέρια σας. Πριν ξοδέψετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό θα πρέπει να σκεφτείτε αρκετά διεξοδικά, εάν αυτό, για το οποίο σκοπεύετε να δώσετε χρήματα, πρόκειται να βελτιώσει καθ’ οποιονδήποτε τρόπο την ζωή σας. Εάν η απάντηση είναι αρνητική, τότε πρόκειται για άσκοπη δαπάνη. Στο μέτωπο της καριέρας και των οικονομικών σας θα είναι περισσότερα τα θετικά νέα την περίοδο αυτή, παρά τα αρνητικά. Επωφεληθείτε όσο μπορείτε περισσότερο από την ευνοϊκή αυτή φάση, γιατί θα έχετε μετά από 12 χρόνια και πάλι την ευκαιρία, να ευνοήσει ο Δίας τα οικονομικά σας.

Μετά τις 16 Μαΐου που ο πλανήτης μετακινείται σε διαφορετικό τομέα της ζωής σας, έρχεται στο προσκήνιο ο τρόπος που εκφράζεστε γραπτά και προφορικά, ο τρόπος που επικοινωνείτε με τους γύρω σας, η δυνατότητα ή ο τρόπος που μαθαίνετε καινούργια πράγματα, καθώς και οι σχέσεις σας με τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους γνωστούς. Υπό την ευνοϊκή επιρροή του Δία έχετε την δυνατότητα τώρα πια να επεκτείνετε το δίκτυο των επαγγελματικών, κοινωνικών και φιλικών σας επαφών, καθώς και να συνάψετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Μπορείτε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση με ευκολία, ακόμη και να αλλάξετε δουλειά ή καριέρα. Αλλαγές θα υπάρξουν αρκετές στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι όμως θετικές για σας.

Η υπογραφή ενός συμβολαίου ή μιας συνεργασίας δεν θα σας αποφέρει μόνο οικονομικό κέρδος, αλλά κυρίως κύρος και αξιοπιστία στην αγορά.  Ιδιαίτερη εύνοια θα έχουν όσοι του ζωδίου σας ασχολείστε με την έρευνα, την εκπαίδευση ή την κατάρτιση, καθώς ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός στους γύρω σας. Αρκετοί από σας θα πραγματοποιήσετε πολλά και σύντομα επαγγελματικά ταξίδια και άλλοι θα επενδύσετε στην γνώση. Το βέβαιο είναι ότι η παρούσα διέλευση θα σας προικίσει αρκετά από άποψη γνώσεων και εμπειριών, ώστε να πορευτείτε με σημαντικά περισσότερα εφόδια στο μέλλον.

Ο Κρόνος και η επιρροή του στους Ιχθείς το 2023

Ο Κρόνος, ο πλανήτης του χρόνου και του κάρμα, πραγματοποιεί διέλευση μέσα στο 2023, μετακινούμενος στις 7 Μαρτίου από το ζώδιο του Υδροχόου στο δικό σας, στους Ιχθείς. Κατά το πρώτο δίμηνο του έτους συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας (μυστικά, απόκρυφα, ψυχική υγεία και όνειρα) και στην συνέχεια μετακινείται στον 1ο οίκο, τον οίκο που απεικονίζει την προσωπικότητα σας, τον ισχυρότερο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ανάδρομος θα είναι ο Κρόνος μεταξύ 17 Ιουνίου και 4 Νοεμβρίου 2023.

Το διάστημα των δυόμιση περίπου ετών που θα παραμείνει ο Κρόνος στο ζώδιο σας, θα ωριμάσετε αισθητά, θα γίνετε πιο σοφοί και θα είστε πολύ πιο συγκεντρωμένοι στην επίλυση πολύπλοκων ζητημάτων. Οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι πολλές, οι πιθανές απώλειες αρκετά σημαντικές, αλλά κανείς και τίποτε δεν θα είναι σε θέση να σας οδηγήσει σε αδιέξοδο. Πριν πάρετε οποιαδήποτε οριστική απόφαση, αναλογιστείτε κατά πόσο μπορεί αυτό που σκοπεύετε να κάνετε να επιδράσει στην ζωή σας και με ποιο τρόπο. Κάποιες φορές ίσως να ήταν ωφέλιμο για την εξελικτική σας πορεία, το να σπάσετε τα στεγανά και τα στερεότυπα και να κινηθείτε προς μια διαφορετική κατεύθυνση. Εκείνο ωστόσο που εκτιμά και περιμένει ο πλανήτης από εσάς, είναι μια υπεύθυνη στάση ζωής, μια προσγειωμένη, ρεαλιστική και ψύχραιμη ματιά απέναντι στην ζωή.

Μια διέλευση του Κρόνου μέσα από το ζώδιο μας δεν είναι πάντοτε εύκολη και συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις και περιορισμούς. Περνάει κάθε τρεις δεκαετίες από την ζωή μας για να ελέγξει τα πεπραγμένα μας και είτε να μας ανταμείψει για την συνετή μας ζωή, είτε να μας δείξει που κινηθήκαμε με λανθασμένο τρόπο. Το διάστημα λοιπόν που ακολουθεί θα βρείτε μπροστά σας, όλα όσα χειριστήκατε με ανεύθυνο τρόπο, όλα τα λάθη και τις παραλείψεις των περασμένων δεκαετιών, προκειμένου να κάνετε τις διορθωτικές κινήσεις που απαιτούνται ή να πληρώσετε το τίμημα των κακών χειρισμών. Όπως και να έχει, ο κύκλος αυτός πρέπει να κλείσει, να γίνει ο απολογισμός, για να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος ζωής αμέσως μετά. Εάν έχετε ξεφύγει από την πορεία σας ή έχετε χάσει τον προσανατολισμό σας, ο Κρόνος θα σας αναγκάσει να επανέλθετε στο μονοπάτι που πρέπει να διαβείτε.

Η πιο εμφανής αλλαγή που θα συντελεστεί στην προσωπικότητα σας με την διέλευση του Κρόνου μέσα από το ζώδιο σας, είναι ότι θα γίνετε πολύ πιο υπομονετικοί. Θα πάψετε να πιέζετε να τρέξουν τα πράγματα γρήγορα, γιατί θα συνειδητοποιήσετε, ότι με υπομονή και ψυχραιμία θα εντοπίζετε τις ευκαιρίες πολύ πιο εύκολα. Είναι σημαντικό να μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε ανούσιες δράσεις, αλλά να δράτε όπου και όταν πρέπει. Με άλλα λόγια, μάθετε να σκύβετε το κεφάλι και να περιμένετε να δράσετε, όταν έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή. Πολλά από τα προβλήματα που θα εμφανιστούν στο διάβα σας, μπορούν και θα πρέπει να πάρουν την πορεία τους, χωρίς την δική σας επέμβαση. Μια πιο ρεαλιστική στάση ζωής θα σας βοηθούσε να διακρίνετε, πότε θα πρέπει να υπομείνετε, και πότε να πολεμήσετε.

Ο Ουρανός και η επιρροή του στους Ιχθείς το 2023

Ο Ουρανός θα συνεχίσει και μέσα στο 2023 να διέρχεται το ζώδιο του Ταύρου, και από την θέση του αυτή να ενεργοποιεί και να επηρεάζει τα ζητήματα που κυβερνά ο 3ος οίκος του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς). Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης της επανάστασης και του απρόοπτου το διάστημα μεταξύ 29 Αυγούστου και 27 Ιανουαρίου 2024.

Ο Ουρανός θα φέρει αρκετές νέες γνωριμίες κατά την διάρκεια της πολυετούς πορείας του μέσα από τον 3ο ηλιακό σας οίκο, κυρίως προσωπικοτήτων που ξεφεύγουν από τον συνήθη κύκλο γνωριμιών σας. Μπορεί να διαθέτουν πρωτοπόρα σκέψη, να είναι νεωτεριστές και επαναστάτες, λάτρεις οπωσδήποτε της επικοινωνίας και μανιώδεις χρήστες των διαθέσιμων μέσων προβολής και επικοινωνίας. Οι συναντήσεις αυτές θα είναι απροσδόκητες και θα σας οδηγήσουν σε ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών, εμπλουτίζοντας την ζωή σας. Υπό την παρακίνηση τους θα γίνετε πιο πρωτοπόροι, πιθανοί μεταρρυθμιστές, μια και η διέλευση αυτή του Ουρανού αποσκοπεί στο να σας βγάλει από το καβούκι σας, να ξεφύγετε από την μετριότητα ή την στασιμότητα, στην οποία έχει περιέλθει η ζωή σας.

Τα βιώματα του 2023 θα είναι πολύ πιο ζωντανά, θα αποτυπώνονται στην μνήμη σας με περισσότερο χρώμα και συναίσθημα από ότι μέχρι σήμερα, ειδικά εάν προέρχονται από ταξίδια και από την επαφή σας με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη και έθιμα. Θα ζήσετε μια φάση δημιουργικής αναγέννησης, που θα επηρεάσει με τον πιο θετικό τρόπο όλους τους τομείς της ζωής σας, από τις ερωτικές σχέσεις μέχρι την καριέρα σας. Δημιουργικές ιδέες που θα έχετε, θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε άμεσα, να τις μετουσιώσετε σε πράξη και να τις μοιραστείτε με τον κόσμο. Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στην καριέρα σας; Να αλλάξετε πορεία ή να αναγεννηθείτε επαγγελματικά; Αναζητήστε την κατάλληλη ευκαιρία και επιδοθείτε ψυχή τε και σώματι στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Ο Ποσειδώνας και η επιρροή του στους Ιχθείς το 2023

Ο Ποσειδώνας, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, συνεχίζει και μέσα στο 2023 την πορεία του μέσα από το ζώδιο σας και τον πρώτο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Θα κινηθεί μεταξύ της 22ης και της 25ης μοίρας του ζωδίου σας, επηρεάζοντας κυρίως τους γεννημένους μέσα στο τρίτο δεκαήμερο. Ανάδρομος θα είναι ο πλανήτης το διάστημα από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου.

Η ενεργοποίηση του 1ου ηλιακού σας οίκου από τον κυβερνήτη σας σηματοδοτεί μια ευνοϊκή περίοδο για την ζωή σας, γεμάτη δημιουργική έμπνευση. Η διαίσθηση σας αυξάνεται υπό την παρουσία του Ποσειδώνα, και συνιστάται να ακούτε πιο συχνά την έκτη σας αίσθηση κατά την λήψη αποφάσεων. Μην επιτρέπετε όμως στο συναίσθημα να καθορίσει τις πράξεις σας. Οι ενέργειες σας θα πρέπει να είναι συνειδητές για να μπορούν να φέρουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Το διάστημα ωστόσο αυτό είναι απίστευτα ευνοϊκό για τους ανθρώπους των τεχνών, τους εικαστικούς, του θεάτρου και της μουσικής, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να μετουσιώσουν τις ιδέες τους σε μοναδικά δημιουργήματα.

Υπό την επιρροή του Ποσειδώνα γίνεστε πολύ πιο ευαίσθητοι στον ανθρώπινο πόνο και την δυστυχία, και γι’ αυτό πολύ πιο φιλεύσπλαχνοι με τους γύρω σας. Σημαντικό ωστόσο είναι, να είναι αγνά τα κίνητρα σας, μη αποβλέποντας στην προβολή και στο προσωπικό όφελος οποιασδήποτε μορφής. Ας έχετε όμως κατά νου, ότι όσο διέρχεται ο Ποσειδώνας τις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας, ευνοεί τις απάτες και τις δράσεις των επιτήδειων, και ειδικά κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας του, μπορεί να γίνετε εύκολοι στόχοι εκμετάλλευσης. Απομακρυνθείτε όσο μπορείτε από χειριστικούς ανθρώπους και μην ενδίδετε στον πειρασμό να ασκήσετε χειραγώγηση στους γύρω σας, ειδικά τώρα που φιλοξενείτε τον Κρόνο στο ζώδιο σας.

Η επιρροή της χρονιάς του Λαγού στους Ιχθείς

Το κινέζικο έτος του υδάτινου Λαγού θα φέρει στο ζώδιο σας νέες και χρήσιμες εμπειρίες ζωής. Πολλοί από σας θα προσπαθήσετε να βρείτε τρόπους, πως να γίνετε πιο παραγωγικοί στην δουλειά σας, και θα το καταφέρετε. Σε επίπεδο καριέρας θα υπάρξει μια αρκετά σταθερή περίοδος μέσα στο 2023, που θα σας επιτρέψει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα. Και στην προσωπική σας ζωή, όσοι είστε ελεύθεροι, η χρονιά αυτή μπορεί να φέρει έναν νέο έρωτα αλλά και έναν γάμο. Τα δειλά άτομα του ζωδίου σας, μέσα στο 2023 θα αισθάνεστε αρκετά ασφαλή να προσεγγίσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ενθαρρυμένα από τον Λαγό, και να επικοινωνήσετε περισσότερο με τους γύρω σας. Το έτος του υδάτινου Λαγού επιφυλάσσει για το ζώδιο σας ένα κύμα δύναμης και ενέργειας, δημιουργικών ιδεών και μια ακαταμάχητη επιθυμία για αυτοπραγμάτωση. Με έμπνευση και αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να επιλύσετε τα σύνθετα προβλήματα και να προχωρήσετε ακάθεκτοι προς την κατάκτηση των στόχων σας.

Ιχθείς 2023 – Αισθηματικά

Στην συναισθηματική σας ζωή προβλέπεται να είναι το 2023 μια ευνοϊκή περίοδος, εάν καταβάλετε την ανάλογη προσπάθεια να αναπτύξετε τις σχέσεις σας. Η παθητική στάση σε μια συναισθηματική σχέση μόνο εντάσεις και προβλήματα μπορεί να γεννήσει, ενώ για όσους είστε μόνοι σας, να διαιωνίσει το αίσθημα της μοναξιάς. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να γνωρίσετε το άλλο σας μισό, εάν κινηθείτε σε μέρη ανάλογα. Επισκέψεις σε θέατρα, συναυλίες, εκθέσεις και γενικά σε χώρους που συχνάζει πλήθος ετερόκλητων ατόμων, αποτελούν τα ιδανικά μέρη για να πραγματοποιήσετε γνωριμίες. Κάποιοι μεταξύ σας θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα ειδύλλιο, δεν υπάρχουν όμως πολλές ελπίδες να έχει μεγάλη διάρκεια ή να έχει θετική κατάληξη. Ένα ρομάντζο στον χώρο εργασίας δε, θα έχει σύντομη διάρκεια και δυσάρεστο τέλος.

Όσοι ελεύθεροι μεταξύ σας ξεκινήσετε μια σχέση μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, δεν θα πρέπει να βιαστείτε να την επισημοποιήσετε. Ο διακαής σας πόθος να δημιουργήσετε οικογένεια δεν εγγυάται από μόνος του την επιτυχία μιας σχέσης που δεν θα έχει σταθερά θεμέλια. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα στην σχέση ή τον γάμο σας κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους, μια και οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας απομακρύνουν από την οικογένεια ή τον σύντροφό σας. Οι τριβές μεταξύ των συντρόφων θα είναι πολλές και είναι κάτι που δεν θα πρέπει να επιτρέψετε να διαιωνίζεται, γιατί οι συγκρούσεις θα γίνονται με την πάροδο του χρόνου πιο συχνές και πιο έντονες.

Η διαρκής ένταση μεταξύ των συντρόφων υπάρχει το ενδεχόμενο να οδηγήσει στην διακοπή της επικοινωνίας και σε έναν οριστικό χωρισμό. Εάν φροντίστε να διατηρήσετε ακόμη και τις πιο απαιτητικές επαγγελματικά περιόδους του έτους ανοιχτές γραμμές επικοινωνίας με το ταίρι σας, πέρα από την σταθερότητα στην συναισθηματική σας ζωή, θα απολαύσετε και μια πρωτόγνωρη πληρότητα συναισθηματική. Θα έρθετε πολύ πιο κοντά με το ταίρι σας και η μεταξύ σας εμπιστοσύνη θα γίνει ποιο βαθιά και ουσιαστική, με αποτέλεσμα η σχέση σας να γίνει αξιόπιστη και ισχυρή.

Ιχθείς 2023 – Καριέρα

Το 2023 προσφέρεται να αλλάξετε δραστικά το εύρος της απασχόλησης σας. Θα ήταν ωστόσο σκόπιμο και ωφέλιμο να βελτιώνατε πρώτα τις γνώσεις και τις δεξιότητες σας, για να μπορέσετε να έχετε τύχη στα νέα εγχειρήματα. Οι ικανότητες, οι δεξιότητες και τα ταλέντα σας θα εκτιμηθούν ιδιαιτέρως μέσα στο 2023 από την διοίκηση της επιχείρησης που απασχολείστε, και υπάρχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να σας προσφερθεί μια πιο υπεύθυνη θέση με καλύτερες αμοιβές. Αρκετοί ωστόσο του ζωδίου σας θα μπορέσετε να βρείτε πρόσθετες θέσεις εργασίας, παρόμοιες της κύριας απασχόλησης σας, ώστε να τονώσετε το εισόδημα σας. Για κάποιους από σας, η δευτερεύουσα αυτή απασχόληση θα γίνει με την πάροδο του χρόνου η κύρια, μεταπηδώντας σε άλλο εργοδότη, ίσως και σε διαφορετική καριέρα.

Εάν ονειρεύεστε να ξεκινήσετε την δική σας επιχειρηματική προσπάθεια, τώρα θα έχετε την ευκαιρία αυτή. Συγγενικά πρόσωπα θα σας στηρίξουν και η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι πολύ θετική. Σημαντικός παράγοντας επιτυχίας μιας επιχειρηματικής προσπάθειας ωστόσο, είναι να ελέγχει κανείς τα συναισθήματα του και να πραγματοποιεί μικρά και καλά μελετημένα βήματα. Την επιτυχία σας θα υπάρξουν πολλοί που θα την φθονήσουν και κάποιοι που θα προσπαθήσουν να την τορπιλίσουν. Εσείς επικεντρώστε την προσοχή σας στον στόχο, χωρίς όμως να αγνοείτε τους κινδύνους που σας περιβάλλουν.

Πριν υπογράψετε οποιαδήποτε σύμβαση, ελέγξτε προσεκτικά κάθε όρο και συμβουλευτείτε για ασφάλεια έναν ειδικό για να αποφύγετε ανεπιθύμητες εξελίξεις στο μέλλον. Μια συνολική και λεπτομερής επιχειρηματική στρατηγική θα μπορούσε να αυξήσει την κερδοφορία σας, αλλά και να δημιουργήσει πηγές παθητικού κέρδους. Εάν σκέφτεστε σοβαρά λοιπόν την δημιουργία της δικής σας επιχείρησης, ξεκινήστε να αναπτύσσετε την ιδέα σας και να καταστρώνετε το σχέδιο σας. Αναζητήστε πιθανούς συνεργάτες ή χορηγούς και κατανοήστε τις νομικές ρυθμίσεις που ορίζουν την λειτουργία του επαγγέλματος σας. Το 2023 μπορεί να φέρει επιτυχία και να σας χαρίσει καταξίωση, ίσως και δόξα, εάν καταφέρετε να απελευθερώσετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις.

Ιχθείς 2023 – Οικονομικά

Το 2023 θα έχετε την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να βελτιώσετε το βιοτικό σας επίπεδο και να πραγματοποιήσετε παλιά σας όνειρα. Τους πρώτους μήνες του έτους θα έχετε μια αύξηση των καθηκόντων σας στην δουλειά, μαζί με τα νέα καθήκοντα όμως θα έρθει και μια μισθολογική αύξηση. Οι επιμελείς και σκληρά εργαζόμενοι του ζωδίου σας μπορεί επίσης να απολαύσετε ένα μπόνους από τον εργοδότη σας. Το καλοκαίρι του 2023 αποτελεί μια ευνοϊκή περίοδο για την πραγματοποίηση μεγάλων αγορών. Θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε ένα ακίνητο σε καλή τιμή, ένα νέο μεταφορικό μέσο ή να κάνετε εκτεταμένες επισκευές στο σπίτι σας. Οι λάτρεις των ταξιδιών θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε το διάστημα αυτό ένα μακρινό ταξίδι. Οι πιο οικονόμοι όμως του ζωδίου σας, όσοι σκέφτεστε να επενδύστε για να αυξήσετε το εισόδημα σας, καλό θα ήταν να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επενδύσετε σε πολύτιμα μέταλλα.

Προχωρώντας προς το φθινόπωρο του έτους, αρκετοί θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να βρείτε μια επιπρόσθετη πηγή εισοδήματος ή να ιδρύσετε την δική σας επιχείρηση, ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Εάν πραγματοποιήσετε μια επιχειρηματική κίνηση, η επιτυχία στην περίπτωση αυτή θα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τρίτα άτομα. Φιλικά πρόσωπα μπορεί να συνεταιριστούν μαζί σας ή να γεννηθεί μια εμπορική ιδέα και μια συνεργασία με μέλη της οικογένειας ή συγγενικά πρόσωπα. Οι επιχειρηματικές πρωτοβουλίες υπόσχονται αυξημένη κερδοφορία μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Καλλιεργήστε τις επαγγελματικές σας επαφές, ενημερωθείτε για τις τάσεις και τις σύγχρονες εξελίξεις στον τομέα που δραστηριοποιείστε, και κυρίως, μελετήστε, ενημερωθείτε και βελτιώστε γνώσεις και δεξιότητες. Η άρτια γνώση του αντικειμένου σας, παράλληλα με την γνώση της αγοράς, είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα. Η βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων είναι σημαντικός παράγοντας ακόμη και για τους μισθωτούς του ωροσκοπίου σας, μια και μπορεί να κερδίσετε μια προαγωγή ή να σας δοθεί λίγο αργότερα η ευκαιρία να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση.

Ιχθείς 2023 – Υγεία

Εάν καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τότε θα απολαύσετε άριστη υγεία μέσα στο 2023. Τα πιο ευαίσθητα άτομα θα πρέπει να δώσετε λίγο μεγαλύτερη προσοχή στην ψυχική σας υγεία. Και για να καταφέρετε να μείνετε ισορροπημένοι, θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με κακοήθη, δυσάρεστα ή τοξικά άτομα, να κάνετε κάποια μικρά και τακτικά διαλείμματα από την δουλειά για να χαλαρώνετε και να αναζωογονείστε. Συνιστάται ωστόσο για όλους του ζωδίου σας η τακτικότερη επαφή με την φύση και η άσκηση οποιασδήποτε μορφής. Η άσκηση θα σας βοηθήσει να ανακουφιστείτε από το στρες και να παραμείνετε σε φόρμα.

Τις ψυχρές εποχές του έτους  μπορεί να χρειάζεται κάποια ενίσχυση με βιταμίνες το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Είστε άλλωστε επιρρεπείς σε κρυώματα και ιώσεις. Εντάξτε περισσότερα φρούτα, χόρτα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης στην διατροφή σας. Όσοι πάσχετε από χρόνιες παθήσεις δεν θα πρέπει να αμελείτε τις τακτικές προληπτικές εξετάσεις. Ωστόσο, η ισορροπημένη διατροφή και η τακτική άσκηση θα μπορέσουν να σας παρέχουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας, ώστε να πραγματοποιήστε τα όνειρά σας.

 Καλό, ειρηνικό, δημιουργικό και ευτυχισμένο 2023!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Τι επιφυλάσσει ο νέος χρόνος για κάθε ζώδιο

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο ραδιόφωνο του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 η Αλίντα Κανάκη θα βρίσκεται καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτή η μάσκα μένει»  13:00 – 14:00  με την Ντέπυ Γκολεμά.

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Οι τυχεροί μήνες του 2023 ανά ζώδιο

Μέσα στο 2023 κάποιοι θα σκοτώνονται στην δουλειά, παρόλα αυτά δεν θα έχουν τύχη στον οικο…