Ιχθείς – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Αποφύγετε να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις και εντάσεις του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα άστρα δεν ευνοούν τα οικονομικά. Κόψτε σπατάλες, μην κάνετε επενδύσεις και περιορίσετε τις απαιτήσεις των άλλων.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Μην αφήνετε να σας βγάζουν από τον στόχο σας τα παροδικά και επιφανειακά προβλήματα που παρουσιάζονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Και προπαντός μην εμπλέκεστε σε αψιμαχίες με συναδέλφους…

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Η φαντασία και η διαίσθηση σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Τα οικονομικά σας ανοίγματα σας προκαλούν άγχος για ακόμα μια ημέρα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιους να σας εξαπατήσουν. Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Η απογοητεύσεις θα χαλάσουν τη διάθεση σας.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική, τόσο στον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Έχετε πολύ καλές ιδέες και η δραστηριότητες σας βρίσκετε σε καλό δρόμο. Οι καινούργιες γνωριμίες και συμφωνίες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα δεν ευνοούνται.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και υπερβολικά αυστηροί με το ταίρι σας. Θα έχετε μια ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα προόδου στην εργασία σας.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί τις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Προγραμματίσετε λοιπόν εξόδους ψυχαγωγίας και μικρές αποδράσεις που θα αναζωπυρώσουν τα αισθηματικά σας.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Σκέφτεστε νέα οικονομικά ανοίγματα. Καλύτερα να τα κάνετε πράξη κάπως αργότερα. Απολαύστε προς το παρόν στιγμές ηρεμίας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα…

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς η ατμόσφαιρα αρχίζει και γίνεται λίγο πιο ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τις προοπτικές που θα σας παρουσιαστούν ανεκμετάλλευτες, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Τα άστρα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια στον επαγγελματικό ή στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις! Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις σε όλους τους τομείς.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ένας κυκεώνας αναβολών και εμποδίων σήμερα! Επικρατεί ένταση και θα δημιουργηθούν προβλήματα αναφορικά με τα σχέδια σας. Θα έχετε όμως τις ευκαιρίες σας λίγο αργότερα να επανορθώσετε…

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Δεν είναι καθόλου σκόπιμο να συνεχίσετε τις χθεσινές διαφωνίες. Τα οικονομικά σας παρ όλου που υπάρχουν εντάσεις, χρειάζονται προσοχή και θα πρέπει να μαζευτείτε χωρίς να κάνετε αλόγιστες σπατάλες.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Εξαιρετικά μεγάλη προσοχή θα πρέπει να επιδείξετε στα αισθηματικά ζητήματα. Κάποια άτομα που θα σας πλησιάσουν, μπορεί να μην έχουν τις αγνές προθέσεις που φαντάζεστε…

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ευνοούνται αγορές και εργασίες με ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Ευχάριστες στιγμές τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Οι σημερινές επαφές θα σας αποφέρουν κέρδη στο μέλλον.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Μη μπερδεύετε τα συναισθήματα φιλίας με την αγάπη και τη σχέση σας. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να φανείτε τολμηροί και να διεκδικήσετε αυτά που επιθυμείτε!

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αν και πολλά πράγματα υπόσχονται αλλαγές προς το καλύτερο, δείξτε προσοχή, αναζητήστε πληροφορίες και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που θα αποβούν μοιραίες αργότερα.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση η μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας, γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Θα ήταν κρίμα , η απαισιοδοξία που νιώθετε να χαλάσει τις όμορφες ρομαντικές στιγμές που σας επιφυλάσσει η μέρα. Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Οι βραδινές ώρες είναι λίγο επικίνδυνες για παρανοήσεις και διενέξεις χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Φροντίστε λίγο περισσότερο να είστε προσεκτικοί στις εκφράσεις σας.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μπορεί να οδηγηθείτε σε υπερβολές συναισθηματικής φύσης σήμερα, καθώς  ωραιοποιείτε καταστάσεις στο μυαλό σας! Προσγειωθείτε όμως γιατί κινδυνεύετε με ανώμαλη προσγείωση στο μέλλον…

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Τρυφερά ερωτικά συναισθήματα κρύβει η σημερινή μέρα και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση ενός δεσμού, για όσους θέλουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα άστρα θα σας φέρουν έμπνευση και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή παρουσιάζει εντάσεις και αντιθέσεις σήμερα, που όμως οφείλονται κυρίως στη δική σας συμπεριφορά.

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τυχερή μέρα η σημερινή, ως αναφορά τα οικονομικά σας! Σας περιμένει προαγωγή και κοινωνική άνοδος. Ένα καινούργιο φλερτ θα φέρει αναταράξει τη ζωή σας.

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε αταξία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσέξτε την υγεία σας και φάρμακα πάρτε μόνο σε μεγάλη ανάγκη και μετά από συμβουλή γιατρού. Βελτιώστε τις διατροφικές σας συνήθειες και φροντίστε για ξεκούραση.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ξεκινήστε τη μέρα με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε όλες τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η αναποφασιστικότητα σας ίσως σας κάνει να κλείσετε μια πόρτα, που με κόπο είχατε ανοίξει, και θα το μετανιώσετε πικρά στο μέλλον. Κινηθείτε λοιπόν με σύνεση.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αρχίζει μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας τώρα πια. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…