Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στον χώρο της δουλειάς ίσως να πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση κατά την διάρκεια της μέρας και να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία. Μια έξοδος βραδινή θα σας φέρει μια νέα γνωριμία και μια καινούργια φιλία.

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέλετε να κάνετε αλλαγές και αναπροσαρμογές στην προσωπική σας ζωή και δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Γιατί δεν προσπαθείτε να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, φέρνοντας έτσι ένα νέο αέρα στην ζωή σας;

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες έριδες στην οικογένεια θα σας απασχολήσουν, ιδίως μεταξύ των παιδιών σας για όσους είστε γονείς. Διαχειριστείτε την κατάσταση με διπλωματικό τρόπο.

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε την καθημερινότητα και τα ασήμαντα πράγματα που σας βασανίζουν στην άκρη και κάντε μια βόλτας στην φύση, να πάρετε καινούργια δύναμη και ενέργεια για να συνεχίσετε την προσπάθεια σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Αγνοώντας τα προβλήματα με το ταίρι σας δεν πρόκειται να τα λύσετε ποτέ. Μαζέψτε το κουράγιο σας και κάντε μια συζήτηση εφ όλης της ύλης, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είστε αρκετά ήρεμοι, γιατί διαισθάνεστε ότι η σχέση σας κινείτε στα πλαίσια που εσείς θέλετε και σας ικανοποιούν. Ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με την φυσική σας κατάσταση.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ακτινοβολία σας είναι έντονη σήμερα, δεν είστε σε θέση όμως να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας φέρει η συγκυρία, γιατί είστε απορροφημένοι από τα προσωπικά σας προβλήματα. Ανοίξτε τα μάτια σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια λάθη ή προβλήματα στον χώρο της δουλειάς θα σας ταράξουν αναπάντεχα. Θα πρέπει να επιστρατέψετε όλη σας την διπλωματία για να βγείτε ζωντανοί από την μάχη…

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Το πλανητικό σκηνικό σπεύδει σήμερα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας που αφορούν την καριέρα σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να επιδείξετε σοβαρότητα και συνέπεια στους στόχους σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η εργασιακή σας μέρα είναι ήρεμη και δημιουργική! Έχετε τον χρόνο και την διαύγεια να οργανώσετε την δουλειά σας και να επεξεργαστείτε επαγγελματικά πλάνα που αφορούν το μέλλον.

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Πολλά και έντονα συναισθήματα σας μπλοκάρουν σήμερα. Βρείτε να ασχοληθείτε με κάτι μηχανικό και να ξεχαστείτε. Αυτό θα αμβλύνει τον έντονο συναισθηματικό πόνο που αισθάνεστε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Σήμερα θα διαπιστώσετε πόσο σημαντικό κομμάτι είναι οι φιλίες στη ζωή σας. Πείτε όσα σας βαραίνουν, χαλαρώστε με ένα ποτό και αύριο είναι μια καινούργια μέρα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Προσπαθήστε να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, αποφεύγοντας τα ξεσπάσματα και τις λογομαχίες που δεν μπορούν να σας οδηγήσουν πουθενά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ενώ θα θέλατε να τεμπελιάσετε και να απολαύσετε την ηρεμία και την χαλαρότητα, η μέρα σας είναι γεμάτη με υποχρεώσεις σας προκαλούν πλήξη και ανία…

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Διαχειριστείτε τον χρόνο σας δημιουργικά και αποτελεσματικά, για να μην αναγκαστείτε να αφήσετε δουλειές για την επόμενη μέρα. Η αναβλητικότητα δεν σας κάνει καλό…

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ξεκαθαρίστε τα «θέλω» και τα «μπορώ» στην ζωή σας! Άλλο το τι θέλετε και άλλο το τι μπορείτε αντικειμενικά να κάνετε. Απλά για να μην πληγώνεστε άσκοπα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ουτοπικές σκέψεις και υποψίες ταράζουν την γαλήνη σας. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στα όσα έχετε να κάνετε και ηρεμίστε. Αφιερώστε χρόνο στην ξεκούραση σας.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δεν είναι κακό να αλλάζετε απόψεις, αρκεί να το κάνετε βάσει λογικής σκέψης και όχι επειδή έτσι σας βολεύει. Αποφύγετε προστριβές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα γιατί δεν θα σας βγάλουν πουθενά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είναι μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις και προβλήματα. Στο τέλος της μέρας θα αισθάνεστε εξαντλημένοι, υπάρχουν όμως οι δικοί σας άνθρωποι που μπορούν να σας προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε ιδιαίτερα μεταφυσικοί σήμερα και θα είναι σαν να περνάτε από ακτινογραφία όσους θα έρθουν σε επαφή μαζί σας. Μην σας τρομάζει, απλά εκμεταλλευτείτε το!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην επιτρέπετε άτομα από τον επαγγελματικό ή φιλικό σας κύκλο να επέμβουν στα προσωπικά σας γιατί θα το μετανιώσετε πικρά.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αποφύγετε σήμερα πολύ έντονες και συναισθηματικά φορτισμένες συζητήσεις. Μείνετε στα επιφανειακά και ανώδυνα για να μην ταραχτείτε χωρίς λόγο…

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Δώστε βάση στα όσα σας λέει ο προϊστάμενος σας σήμερα, μια και οι συμβουλές του αποσκοπούν στο να βελτιώσουν την επίδοση σας. Συνάδελφοι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε το έργο σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις σήμερα ή αγορές αγαθών που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεστε, γιατί θα πετάξετε το χρήματα σας. Στον συναισθηματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς!

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχουν κάποιες οικογενειακές σχέσεις που σας δημιουργούν συνεχή προβλήματα και εκνευρισμό. Προσπαθήστε με ήπιο τρόπο να λύσετε τα προβλήματα, γιατί τους συγγενείς δυστυχώς δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αποβάλετε τις ψευδαισθήσεις από την ζωή σας και προσπαθήστε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τόσο η προσωπική σας ζωή, όσο και η επαγγελματική σας, χρειάζονται υπεύθυνους χειρισμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι η μέρα που χωρίζει η ήρα από σιτάρι! Άτομα που σας έβλαψαν ή προσπάθησαν να σας κάνουν κακό είναι καιρός να φύγουν από την ζωή σας, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε πολλούς φίλους.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει έντονο το ενδεχόμενο να έρθετε σήμερα σε επαφή με ένα άτομο που έχετε να το συναντήσετε πολλά χρόνια. Η επαφή μαζί του θα σας κάνει να θυμηθείτε παλιές και ξεχασμένες στιγμές της ζωής σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια μέρα που σας προσφέρει την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, όπως τόσες άλλες φορές στο παρελθόν…

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ζωή δεν είναι διακοπές και η δουλειά σε καμία περίπτωση διασκέδαση! Θα πρέπει να είστε πολύ πιο υπεύθυνοι στην ζωή σας, εάν θέλετε να επιτύχετε έστω και το παραμικρό.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Υπάρχει ο κίνδυνος λανθασμένων επιλογών σήμερα στον οικονομικό τομέα και η έντονη πιθανότητα για απώλειες μεγάλων χρηματικών ποσών. Σκεφτείτε καλά πριν δράσετε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Πέμπτη 01.06.2023 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση) Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι σ…