Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Κριό και στον 2ο ηλιακό οίκο του ζωδίου σας, τον κατ’ εξοχήν οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου. Τώρα η προσοχή σας θα στραφεί στα αποκτήματα, στην περιουσία και στην γενικότερη οικονομική σας κατάσταση. Η διέλευση αυτή υπόσχεται πολλές καινούργιες συναντήσεις και μια αισθητή βελτίωση των οικονομικών σας. Ίσως να επιλύσετε τυχόν εκκρεμή ζητήματα οικονομικής φύσης ή τουλάχιστον να θέσετε τις βάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Ορισμένοι θα το πετύχετε μόνοι σας, στηριζόμενοι στις δικές σας δυνάμεις, άλλοι ίσως χρειαστείτε την συνδρομή των γονέων ή άλλων πολύ δικών σας ανθρώπων. Η θέση αυτή του Ήλιου, δεν αυξάνει μόνο την πιθανότητα να βελτιώσετε τα εισοδήματά σας, αλλά ευνοεί την αγορά ή την πώληση ακινήτων. Το τελευταίο δεκαήμερο που θα περάσει ο Ήλιος στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στο ζώδιο του Ταύρου, ξεκινάει μια περίοδος με έντονη κινητικότητα, επαφές, διαπραγματεύσεις ή την ολοκλήρωση ημιτελών σχεδίων. Το κλίμα στην δουλειά αλλάζει άμεσα προς το καλύτερο και αποκαθίσταται σταδιακά η ηρεμία. Ο Ερμής θα βρίσκεται επίσης στον 2ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, μόνο που θα είναι ανάδρομος το διάστημα μεταξύ 2 και 24 Απριλίου. Θα σας προσφέρει την κατάλληλη ευκαιρία το διάστημα αυτό να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να επαναδιαπραγματευθείτε τα χρέη σας. Ίσως δε να σας δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευθείτε εκ νέου την σύμβαση εργασίας σας, κερδίζοντας κάποια οικονομικά οφέλη. Εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει τώρα μπορούν να ολοκληρωθούν σχετικά γρήγορα, οι νέες δράσεις όμως θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες και προβλήματα. Μόνο μετά τις 25 του μήνα επανέρχεται σταδιακά η ομαλότητα και εκλείπουν τα προβλήματα. Οικονομικά θα σας βοηθήσει ο Απρίλιος να βγείτε από τον βάλτο και να κάνετε κάποιες πολύ αποδοτικές κινήσεις, αλλά θα πρέπει να βγείτε από την απάθεια σας και να κινηθείτε αποφασιστικά. Ιδιαίτερη εύνοια έχουν όσων η εργασία συνδέεται με βαρύ εξοπλισμό, μηχανισμούς, μέταλλα ή φωτιά. Το εμπόριο καυσίμων ή οχημάτων, οι μεταφορές, τα logistics και οι τουριστικές επιχειρήσεις θα έχουν επίσης αυξημένη κερδοφορία μέσα στον μήνα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη ενεργοποιεί και αυτή μέσα στον Απρίλιο τον 2ο ηλιακό σας οίκο, όσο θα διέρχεται το ζώδιο του Κριού (5-29/04). Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Εάν έχουν και οικονομική άνεση, δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα…Τις τελευταίες μέρες του μήνα περνάει η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στον τομέα της ζωής σας που έχει σχέση με τις επαφές και την επικοινωνία σας. Είστε πολύ πιο κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, κάνετε εύκολα γνωριμίες, που όμως παραμένουν σε ένα επιφανειακό επίπεδο. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την διάθεση να διασκεδάσετε λίγο περισσότερο με το ταίρι σας και τις φιλικές σας παρέες, ίσως δε να πραγματοποιήσετε ένα μικρό ταξίδι.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Έκλειψη Ηλίου στον Κριό στις 8 Απριλίου θα αγγίξει οικονομικής φύσης ζητήματα. Κάποιοι θα αρχίσετε να αναζητάτε μια δεύτερη δουλειά, άλλοι να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες ή να επενδύσετε σε ελπιδοφόρα projects. Ίσως να ανακαλύψετε τις μέρες αυτές κάποια νέα σας ταλέντα που θα τα μετατρέψετε στο μέλλον σε μια νέα πηγή εισοδημάτων.

 

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου θα ανοίξει νέα μονοπάτια μπροστά σας, που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμα για σας. Θα σας είναι ωστόσο δύσκολο να ξεφύγετε από την ασφάλεια του γνώριμου και να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας. Είναι κάτι όμως που θα πρέπει να κάνετε, εάν θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας. Προσοχή στις επαφές σας με αγνώστους τις μέρες αυτές, για να μην πέσετε θύματα εξαπάτησης ή χειραγώγησης.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 2, 6, 11, 15, 25

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 4, 8, 13, 21

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Υδροχόος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

  Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιο…