ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θέματα από το παρελθόν σας χτυπούν την πόρτα και επανέρχονται για να βρουν την τελική τους λύση. Στον εργασιακό σας χώρο θα πρέπει να είστε πάρα πολύ σαφείς στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, μια και θα παρερμηνεύουν την στάση σας ή στις απόψεις σας. Αποφύγετε επίσης κατά το διάστημα αυτό να κάνετε οικονομικά ανοίγματα ή επενδύσεις χρημάτων. Μόλις επανέλθει ο Ερμής στην ορθή του φορά, η επικοινωνία σας με τον περίγυρο σας βελτιώνεται θεαματικά οι αντιδράσεις των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, μια που θα διάκεινται θετικά απέναντι σας. Θα ήταν η ευκαιρία που περιμένατε για να διεκδικήσετε όσα πιστεύεται ότι σας ανήκουν.  Μετά τα μέσα του μήνα θα έχετε μεγάλα αποθέματα ενέργειας και εξαιρετική ζωτικότητα, αλλά και αυτοπεποίθηση στα ύψη! Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή, ιδίως σε θέματα νέων χρηματοδοτήσεων, ενώ μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα από το παρελθόν. Κάντε έναν καλό προϋπολογισμό των δαπανών σας και σκεφτείτε δύο φορές πριν να προχωρήσετε σε νέες αγορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Με το πλανητικό σκηνικό να σας φωτίζει και να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των γύρω σας, οι κάθε μορφής σχέσεις σας μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ αγάπη και στοργή και θέλετε να εκφράσετε χωρίς λογοκρισία και περιορισμούς τα συναισθήματα σας. Περισσότερη ψυχική επαφή αλλά και μεγαλύτερο δέσιμο θα φέρει ο μήνας και στους δεσμευμένου του ζωδίου σας! Για όσους όμως υπήρχαν προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν ή κρυφές πτυχές στην σχέση, το πλανητικό σκηνικό μπορεί να τα φέρει στην επιφάνεια, ταράζοντας την σχέση σας με τον σύντροφο σας, και να σας αναγκάσει να πάρετε δραστικές αποφάσεις. Η έλξη που θα ασκείτε στο περιβάλλον σας μπορεί να προσελκύσει πιθανούς ερωτικούς συντρόφους, βάζοντας σας σε πειρασμό και σε δοκιμασία την σχέση σας… Από κοινωνικής άποψης, είναι η εποχή που χαίρεστε τις φιλικές παρέες και διασκεδάζετε με την ψυχή σας, ξεχνώντας για λίγο τα άγχη και τα προβλήματα.

Ολόκληρος ο μήνας θα σημαδευτεί από έντονη σεξουαλική δραστηριότητα για τους αδέσμευτους. Πολλές οι επαφές, πολύ διασκέδαση, πολλές οι γνωριμίες και πολύ σεξ! Το πλανητικό σκηνικό θα σας φέρει πολύ κοντά σε κάποιο άτομο που θα γνωρίσετε,  με μια ψυχική επαφή που είχατε καιρό να αισθανθείτε. Απλά μην βιαστείτε να προχωρήσετε σε κάτι πιο μόνιμο, μια και οι καλοκαιρινές γνωριμίες ξέρετε ότι δεν κρατάνε συνήθως πολύ…

Καλό και δημιουργικό 2019!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2021

Επαγγελματικά &nd…