ΙΧΘΕΙΣ – ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΚΑΡΙΕΡΑ

Το Σεπτέμβριο θα γίνει απόλυτα σαφές, ίσως και με δύσκολο τρόπο, ότι οι εποχές έχουν αλλάξει ριζικά και εσείς δεν έχετε προσαρμοστεί αρκετά. Η περίοδος που εσείς είχατε το γενικό πρόσταγμα και οι άλλοι όφειλαν να ακολουθήσουν τις προσταγές σας δεν υπάρχει πια. Τώρα μόνο μέσα από την ομαδική δουλειά, σαν ίσος προς ίσο μπορείτε να επιβιώσετε. Έχετε ανάγκη τους συνεργάτες σας, και σας έχουν ανάγκη και αυτοί. Εάν ωστόσο κάτι τέτοιο δεν σας είναι ευχάριστο, που δεν θα είναι, μην βιάζεστε να κάνετε ριζοσπαστικές κινήσεις, αναζητώντας διεξόδους σε κάτι καινούργιο, γιατί το τοπίο στα επαγγελματικά σας είναι λίγο θολό αυτό τον μήνα και οι πρόωρες κινήσεις θα είναι καταδικασμένες σε αποτυχία. Θα πρέπει να περιμένετε για λίγο πιο ευνοϊκές μέρες…

Στην αρχή του μήνα τα έξοδα σας είναι εξαιρετικά αυξημένα και τα έσοδα σας αναιμικά! Χρειάζεται πολύ προσοχή στην διαχείριση του προϋπολογισμού σας, για να περισώσετε ότι μπορείτε. Μετά τα μέσα, και κυρίως προς το τέλος του μήνα, κάτι αλλάζει και υπάρχουν περισσότερες εισροές αλλά και κάπως λιγότερα έξοδα. Εάν θελήσετε να κάνετε κάποιες κινήσεις για να αυξήσετε το εισόδημα σας, όπως το να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή να κάνετε κάποιες επενδύσεις που ελπίζετε να σας φέρουν επιπλέον εισόδημα, χρειάζεται προσεκτικά μελετημένες κινήσεις για να μην έχετε αντίθετα ή πενιχρά αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

Το αίσθημα του ανικανοποίητου θα θέσει υπό δοκιμασία και την σχέση σας, τουλάχιστον κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Διλήμματα για το αν η ποιότητα της σχέσης είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε ή έχετε ανάγκη θα σας κλονίσουν. Εξωτερικεύστε, με διπλωματικό ωστόσο τρόπο, τις ανησυχίες και τις σκέψεις σας και από κοινού με το ταίρι σας μπορείτε να βρείτε λύσεις. Άλλωστε τα περισσότερα από αυτά που σας βασανίζουν βρίσκονται μάλλον στο μυαλό σας… Ο μήνας προσφέρεται για επίλυση παρεξηγήσεων με τον σύντροφό σας και εάν εργαστείτε προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να σας χαρίσει στην συνέχεια μοναδικές ερωτικές στιγμές.

Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχουν πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, περιστασιακές και μην, αρκεί να αναλάβουν δράση. Είναι ένας μήνας εξαιρετικά κοινωνικός για σας, με πολύ διασκέδαση και καλή επικοινωνία. Θα πρέπει όμως να δραστηριοποιηθείτε και να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά σας ενδιαφέρει, να δημιουργήσετε δηλαδή τις ευκαιρίες εκείνες, που θα μπορούσαν να φέρουν μια ουσιαστική αλλαγή στα συναισθηματικά σας.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ιχθείς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…