ΙΧΘΕΙΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 11/2 έως και 17/2/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Δεν  θα είναι  κακή η εβδομάδα για θέματα καριέρας,! Θα  έχεις ευκαιρίες για να προχωρήσεις προς την κατεύθυνση που έχεις  χαράξει, θα πρέπει όμως να κάνεις  έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας σου και να διαπιστώσεις  ποια πράγματα έχουν λειτουργήσει θετικά και τι δεν έχει αποδώσει όσο θα περίμενες. Δεν είναι ωστόσο κατάλληλη η εποχή να κάνεις ριζοσπαστικές αλλαγές, πετώντας οτιδήποτε παλιό και επενδύοντας σε κάτι τελείως καινούργιο. Θα είναι πολύ πιο αποδοτικό να προσπαθήσεις  να κρατήσεις ότι λειτουργεί θετικά και να αλλάξεις  ότι δεν αποδίδει. Με τη διέλευση του Άρη από τον 7ο οίκο  η ένταση θα κυριαρχήσει στη ζωή σου,που θα γίνει αντιληπτή τόσο στις συνεργασίες σου, όσο και στις σχέσεις σου με τον σύντροφό σου. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις  είναι η δική σου  εριστική διάθεση, να μην σε  παρασύρει σε ρήξεις με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου.Αν είσαι σε σχέση θα αντιμετωπίσεις  κάποια πιθανά προβλήματα επικοινωνίας με το σύντροφό σου, θα έχεις τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες αυτό το χρονικό διάστημα να γεφυρώσεις το χάσμα και να επανέλθει η πολυπόθητη ισορροπία στη σχέση σου κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Αν όμως είσαι όμως single  με την θέση της Αφροδίτης να συνεργάζεται αρμονικά μαζί σου  υπάρχουν καλές προοπτικές να συναντήσεις μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα το έτερο σου  ήμισυ!

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εργασίας, της υγείας, της καριέρας, των επαγγελματικών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας των φίλων, της δημοσιότητας, της πολιτικής.

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …