Καρκίνος – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους και μην τους πληγώνετε με την απομόνωση σας. Αντίξοες συνθήκες επικρατούν στα αισθηματικά.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.
Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Σήμερα Θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα κρύβει πολλά απρόοπτα και όλα είναι πιθανό να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Η δουλειά είναι πολύ σήμερα και οι απαιτήσεις πολλές και πιεστικές. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Αν και πολλά πράγματα ακόμη σας στεναχωρούν θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ταραχή κουράζει το σύντροφο σας.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά από σήμερα.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Φερθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι, αποβάλλοντας τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρείτε την από μακρού αναμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχετε ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση.

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Μπορεί το σύμπαν να θέλει να σας προφυλάξει. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπικές. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτες ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε ενδεχόμενες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τη μέρα αρκετά δύσκολη! Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν όμως να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες! Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα άτομα που σας αγαπούν, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους ότι δεν τους νοιάζεστε.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Πολλές συζητήσεις για συμφωνίες και συνεταιρισμούς ευνοούνται στα επαγγελματικά.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Οι πλανητικές όψεις θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή όμως παρουσιάζει αντιθέσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική αναστάτωση που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανταμειφτείτε και οι ανασφάλειες σας θα πάρουν τέλος με την αποκατάσταση της επικοινωνίας !
Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες! Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Θα σας απασχολήσει το θέμα των εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως την αιτία της οικονομικής σας αιμορραγίας, εάν αφήσετε τους συναισθηματισμούς κατά μέρος…

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Τα αστέρια  φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να ταχτοποιήσετε με λίγο καλύτερη οργάνωση αρκετά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Η ευαίσθητη ψυχή σας θα νοιώσει ανασφάλεια σήμερα. Χαρείτε μια γαλήνια οικογενειακή ατμόσφαιρα και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τους γύρω σας. Προσοχή στη διατροφή.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Βάλτε ένα φρένο στις τρελές σας δαπάνες! Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει αρκετά με τις καταναλωτικές σας δαπάνες.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση, ή η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Είναι εξαιρετική η μέρα και δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με ένταση και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.12.2023 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση) (Διέλευση Ερμή στον Αιγόκερω) Διαισθά…