Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί κλίμα εσωστρέφειας. Συναναστραφείτε με ανθρώπους και μην τους πληγώνετε με την απομόνωση σας. Αντίξοες συνθήκες επικρατούν στα αισθηματικά.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Μην κάνετε αρνητικές σκέψεις. Δώστε βάρος στη σωματική και στην ψυχική σας υγεία. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και να το μετανιώσετε αργότερα.
Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Σήμερα θα έρθετε αντιμέτωποι με καταστάσεις στα αισθηματικά και θα υπάρχει η τάση για ξεκαθαρίσματα. Το συναίσθημα απουσιάζει και το πάνω χέρι παίρνει η λογική.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα κρύβει πολλά απρόοπτα και όλα είναι πιθανό να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Η δουλειά είναι πολύ σήμερα και οι απαιτήσεις πολλές και πιεστικές. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Μην αγνοείτε την πραγματικότητα.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αν και πολλά πράγματα ακόμη σας στεναχωρούν θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα πράγματα είναι λίγο πιο ήρεμα σήμερα. Αν δεν είστε σε φόρμα μη διαπραγματεύεστε και μην υπογράφετε συμβόλαια. Η εσωτερική σας ταραχή κουράζει το σύντροφο σας.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα θα φέρουν εμπόδια και καθυστερήσεις τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η επικοινωνία και οι μετακινήσεις δυσκολεύουν αρκετά από σήμερα.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα σήμερα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς νιώθετε κουρασμένοι και υπερευαίσθητοι. Φερθείτε συντηρητικά και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο, καθώς θα σας κάνει να νιώσετε πιο ισορροπημένοι, αποβάλλοντας τις αγχωτικές σκέψεις της καθημερινότητας.

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να βρείτε την από μακρού αναμενόμενη απάντηση σε ένα σημαντικό ερώτημα, να υπάρξει μια αλληλεπίδραση με ένα άτομο κύρους, να έχετε ένα σημαντικό οικονομικό άνοιγμα ή μια επαγγελματική συνάντηση για μια δεύτερη απασχόληση.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν αργότερα.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Μπορεί το σύμπαν να θέλει να σας προφυλάξει. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Έχετε πάρει φόρα και πρέπει να προσέξετε μην παρασυρθείτε σε καταστάσεις ουτοπικές. Οι σχέσεις με τον σύντροφο σας ή και με τους συνεργάτες σας θα είναι γεμάτες ένταση. Θα πρέπει να προσέχετε ενδεχόμενες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα θα κάνει τη μέρα αρκετά δύσκολη! Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, που θα πρέπει να χειριστείτε με διπλωματία.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μπορεί να κάνετε μια συζήτηση που θα προωθήσει τα επαγγελματικά σας θέματα σήμερα. Πολλά απρόοπτα μπορούν όμως να συμβούν. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Τα άστρα προμηνύουν εντάσεις και παγίδες! Μην απομακρύνεστε συναισθηματικά από τα άτομα που σας αγαπούν, γιατί αυτό θα δώσει την εντύπωση σε όσους ότι δεν τους νοιάζεστε.

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα ευνοεί ταξίδια και επαφές με ανθρώπους που διαμένουν στο εξωτερικό. Πολλές συζητήσεις για συμφωνίες και συνεταιρισμούς ευνοούνται στα επαγγελματικά.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οι πλανητικές όψεις θα σας φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Η αισθηματική σας ζωή όμως παρουσιάζει αντιθέσεις και είναι πιθανόν να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο. Μην αφήνετε την εσωτερική αναστάτωση που νιώθετε να γίνει εμφανής στο ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάνετε στα άκρα.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Προσέχετε μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ανταμειφτείτε και οι ανασφάλειες σας θα πάρουν τέλος με την αποκατάσταση της επικοινωνίας !
Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Επωφεληθείτε από τις επαγγελματικές σας  γνωριμίες! Αντανακλάτε θετικά και ζεστά συναισθήματα στους άλλους κι έτσι μπορείτε να έλκετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Θα σας απασχολήσει το θέμα των εξόδων στον χώρο του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε όμως την αιτία της οικονομικής σας αιμορραγίας, εάν αφήσετε τους συναισθηματισμούς κατά μέρος…

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα αστέρια  φαίνεται πως  ευνοούν τις σχέσεις με το περιβάλλον εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Ο σύντροφος της ζωής σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά του. Στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να ταχτοποιήσετε με λίγο καλύτερη οργάνωση αρκετά ζητήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Η ευαίσθητη ψυχή σας θα νοιώσει ανασφάλεια σήμερα. Χαρείτε μια γαλήνια οικογενειακή ατμόσφαιρα και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τους γύρω σας. Προσοχή στη διατροφή.

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Βάλτε ένα φρένο στις τρελές σας δαπάνες! Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας και θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει αρκετά με τις καταναλωτικές σας δαπάνες.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Νέες γνωριμίες ή σύσφιξη σχέσεων με άτομα που πρόσφατα γνωρίσατε. Επαγγελματικά ευνοείται η οργάνωση, ή η εγκαινίαση χώρων ή η έρευνα αγοράς για αυτοκίνητο.

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να μπορέσετε να είστε αποτελεσματικοί στη δουλειά σας. Είναι εξαιρετική η μέρα και δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Δυσκολίες στην επικοινωνία σήμερα και διαφωνίες λόγω έλλειψης επικοινωνίας θα σας γεμίσουν με ένταση και άγχος. Αποφύγετε μυστικές συναντήσεις και παράνομους δεσμούς. Η μέρα είναι αρκετά απατηλή!

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…