Δίδυμοι – Ημερήσιες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

Σάββατο 01.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Διοργανώσετε κοινωνικές συναντήσεις με τους φίλους και φτιάξετε τη διάθεση σας. Η εντάσεις, τα πάθη και η ζήλιες δεν οδηγούν πουθενά. Τα οικονομικά δεν ευνοούνται σήμερα.

Κυριακή 02.01.2022 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω)

Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια σήμερα. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε. Κάποιο πρόσωπο που προϋπήρχε στην ζωή σας θα επανέλθει σύντομα.

Δευτέρα 03.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Συνειδητοποιήστε τι ακριβώς θέλετε. Τα άστρα σήμερα μπορούν να σας βοηθήσουν να το πετύχετε. Είναι σημαντικό για τις επόμενες κινήσεις σας. Προσοχή σε μολύνσεις. Κάποιο οικονομικό ζήτημα σχετικό με αγοραπωλησία σπιτιού ή κληρονομιά ή σε μορφή επιδόματος.

Τρίτη  04.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Στα οικονομικά σας θα έχετε έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις  .Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

Τετάρτη  05.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα και η αισιοδοξία θα επανέλθει σύντομα στην καρδιά σας. Επωφεληθείτε από την εύνοια της σημερινής μέρας και ταχτοποιήσετε μια οικονομική σας υπόθεση.

Πέμπτη  06.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα πλανητικά σήμερα καθησυχάζουν την διάθεση σας. Βρείτε ένα ήρεμο περιβάλλον σήμερα ώστε να κλέψετε χρόνο να σκεφτείτε. Η κρίση σας λειτουργεί σωστά

Παρασκευή  07.01.2022 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας. Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Σάββατο 08.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα δεν φαίνεται να ευνοεί τις σχέσεις με το περιβάλλον, εργασίας σας. Δείξτε προσοχή στις συμφωνίες που μπορεί να καταλήξουν σε ρήξη αργότερα.

Κυριακή  09.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά. Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Ελέγξτε το βάρος σας και μην αφήνετε τον εαυτό σας να υποκύψει σε πειρασμούς. Φροντίστε τη διατροφή και την συναισθηματική ισορροπία σας.

Δευτέρα 10.01.2022 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Η μέρα ευνοεί τις αλλαγές. Οι κοινωνικές εμφανίσεις και η ψυχαγωγία θα σας ανανεώσουν. Η ένταση των τελευταίων ημερών θα κοπάσει και τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά.

Τρίτη 11.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Το πλανητικό σκηνικό θα επηρεάσει ιδιαίτερα τους γεννημένους του πρώτου δεκαημέρου, δημιουργώντας εμπόδια και εκκρεμότητες. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες

Τετάρτη 12.01.2022 (Σελήνη στον Ταύρο  – σε γέμιση)

Στον αισθηματικό τομέα η ατμόσφαιρα είναι λιγάκι θολή… Μην ανησυχείτε όμως υπέρμετρα και μη χάνετε την ψυχραιμία σας. Αποφύγετε απερισκεψίες και υπερβολές.

Πέμπτη 13.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς είστε κουρασμένοι και ευέξαπτοι. Φερθείτε με διπλωματία και αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις σε τυχόν διαφορές που θα προκύψουν.

Παρασκευή 14.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους– σε γέμιση)

(Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο– ανάδρομος μέχρι τις 04.02)

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα εκκρεμή ζητήματα με το δημόσιο, καθώς θα πρέπει σύντομα να τα διευθετήσετε. Μην τα παραμελείτε, γιατί αυτή η τακτική θα αποβεί σε βάρος σας.

Σάββατο 15.01.2022 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Το σημερινό πλανητικό  σκηνικό φροντίζει από αισθηματικής πλευράς, ώστε τα πράγματα να γίνουν  καλύτερα, αν και ακόμα δεν είστε σε φόρμα να διαπραγματευτείτε παλιές εκκρεμότητες. Η θετική στάση σας θα αναθερμάνει τη σχέση σας.

Κυριακή 16.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Αποφύγετε μυστικές ενέργειες σήμερα. Μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα επικρατεί στο σπίτι. Αργά το βράδυ η ατμόσφαιρα γίνεται πιο βαριά με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιθέσεις και ρίξεις με τους γύρω σας.

Δευτέρα 17.01.2022 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε γέμιση)

Μόνο με μεγάλη προσοχή θα αποφύγετε γκάφες σε οικονομικά ή αισθηματικά θέματα. Προτιμότερο είναι να μην κάνετε τοποθετήσεις χρημάτων και να εξετάσετε διεξοδικά κάθε καινούργια πρόταση.

Τρίτη 18.01.2022 (Πανσέληνος  στον Καρκίνο)

(Ορθόδρομος Ουρανός στον Ταύρο – ανάδρομος από 20.08.21)

Την διάθεση σας θα επηρεάσουν σήμερα θέματα σπιτιού και οικογενείας. Είστε αρκετά ευμετάβλητοι και θα προσαρμοστείτε ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περίστασης…

Τετάρτη 19.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Μη μπερδεύετε προσωπικά θέματα με την εργασία σας. Τα άστρα και οι πλάνητες οξύνουν καταστάσεις και προκαλούν εντάσεις με φίλους και συνεργάτες. Προσοχή στην οδήγηση και τα αλκοολούχα ποτά.

Πέμπτη 20.01.2022 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας. ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Παρασκευή 21.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφο σας ή κάποιος από το σπίτι σας. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Σάββατο 22.01.2022 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Αν παρασυρθείτε σε διαπληκτισμούς, σύντομα θα το μετανιώσετε. Αποφύγετε την υπογραφή συμβολαίων! Μπορεί να συναντήσετε μικροεμπόδια στον εργασιακό τομέα.

Κυριακή 23.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι καταστάσεις στον γάμο σας, σας φέρνουν μελαγχολία. Τα θέματα είναι παλιά και γνωστά από καιρό, αλλά δεν έχετε την διάθεση να τα επιλύσετε. Κάποια στιγμή θα πρέπει όμως να το κάνετε…

Δευτέρα 24.01.2022 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Είστε πιο ευαίσθητοι σήμερα, αλλά και λίγο πιο κατασταλαγμένοι ίσως… Κινηθείτε με μικρά και σταθερά βήματα, ξεκαθαρίζοντας τα ζητήματα που σας απασχολούν…

Τρίτη 25.01.2022 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Προσοχή σήμερα, γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που ιεραρχικά βρίσκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.
Τετάρτη 26.01.2022 (Σελήνη στην Σκορπιό – σε χάση)

Ευνοούνται η κοινωνική ζωή και οι σχέσεις με τους συγγενείς κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας! Αναφορικά με την συναισθηματική σας ζωή, εσείς έχετε το μαχαίρι, εσείς και το καρπούζι…

Πέμπτη 27.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη– σε χάση)

Τα άστρα θα είναι ευνοϊκά μαζί σας. Φλερτ και καινούργιες γνωριμίες θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Δεν μπορείτε όμως να βασίζεστε στο ενδεχόμενο δημιουργίας μια νέας σχέσης, τουλάχιστον προς το παρόν…

Παρασκευή 28.01.2022 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Κάντε μια νέα αρχή σήμερα στον τομέα της ζωής σας που αισθάνεστε ότι το έχετε περισσότερη ανάγκη. Εάν είναι ένα ξεκίνημα σε προσωπικό επίπεδο, η διαδρομή θα είναι μακρά και ευτυχισμένη.

Σάββατο 29.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

(Ορθόδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω – ανάδρομη από 19.12.21)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας! Σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Ψυχικά θέλετε να είστε ελεύθεροι, αλλά ταυτόχρονα και ερωτευμένοι…

Κυριακή 30.01.2022 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Προσοχή στις αποφάσεις σας κατά την σημερινή μέρα, μια και υπάρχει ο κίνδυνος κάποιες παραλήψεις ή αστοχίες, ειδικά εάν πρόκειται για υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, να σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον!

Δευτέρα 31.01.2022 (Σελήνη στον Υδροχόο  – σε χάση)

Κάντε την επανάσταση σας, αποφεύγοντας λογομαχίες. Τα άστρα απαιτούν προσοχή στην υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων σχέσεων.

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Δίδυμοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2024

Δευτέρα 01.04.2024 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση) Κάποια προδοσία, μικρή ή μεγαλύτερη θα…