Καρκίνος – Ημερήσιες προβλέψεις Μαρτίου 2020

Κυριακή 1.3.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι θα υπάρξουν ευχάριστα νέα…

Δευτέρα 2.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Σήμερα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε ικανοποιητικά, να χαλαρώστε και να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση, που τελευταία έχετε παραμελήσει.

Τρίτη 3.3.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Ιδανική μέρα για να βγείτε με τον σύντροφο σας. Ωραία μέρα επίσης και για μια νέα γνωριμία. Προσέξτε όμως το άτομο που θα σας κερδίσει, να είναι ελεύθερο.

Τετάρτη 4.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Κρυφές καταστάσεις και συγκρούσεις με το φιλικό ή οικείο περιβάλλον σας, θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα. Κινηθείτε με προσοχή για να μην επέλθουν ρίξεις…

Πέμπτη 5.3.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Τα αρνητικά γεγονότα στην ζωή έχουν σκοπό να μας κάνουν να βρεθούμε σε ένα στάδιο αυτογνωσίας. Τα άστρα σας συντροφεύουν με την θετικότερη ενέργεια στο στάδιο αυτό…

Παρασκευή 6.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Μια καινούργια γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε αισθηματικό δεσμό. Πριν αφεθείτε σε κάτι τέτοιοι σκεφτείτε την ευθύνη που θα αναλάβετε αργότερα. Προσοχή στη διατροφή σας!

Σάββατο 7.3.2020 Σελήνη στον Λέοντα (σε γέμιση)

Εκνευρισμός και παρεξηγήσεις σήμερα! Δεν είναι εύκολο για σας, αλλά προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας.

Κυριακή 8.3.2020 Σελήνη στην Παρθένο (σε γέμιση)

Τα άστρα σας αποκαλύπτουν τα ζεστά συναισθήματα του ανθρώπου που αγαπάτε. Ωραία μέρα για έξοδο μετά την δουλειά.

Δευτέρα 9.3.2020 Πανσέληνος στην Παρθένο

Η τύχη είναι τώρα πια με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Τρίτη 10.3.2020 Σελήνη στον Ζυγό (σε χάση)

(Επιστροφή Ερμή σε ορθή κίνηση – Ανάδρομος από 17 Φεβρουαρίου)

Σήμερα είστε λιγότερο αισιόδοξοι και πιθανόν να σας απασχολήσουν θέματα οικονομικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έχει τον πρώτο λόγο.

Τετάρτη 11.3.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μην επιτρέψετε σε τίποτα και σε κανέναν να σας ταράξει άσκοπα και δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

Πέμπτη 12.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό δεν βοηθάει στην ορθή επικοινωνία και την εξέλιξη των σχέσεων. Η ανασφάλεια σας μπορεί να προκαλέσει διαφωνίες και ρήγματα.

Παρασκευή 13.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να έχετε συνείδηση των πράξεων σας. Προσοχή στα ποτά, στα ξενύχτια και γενικά στις καταχρήσεις!

Σάββατο 14.3.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αν είστε μόνοι, είναι μια καλή μέρα για νέες γνωριμίες. Όσο πιο πολύ σκέφτεστε ανάμεσα στις επιλογές που έχετε, τόσο πιο πολύ μπλέκεστε ανάμεσα στα θέλω και στα πρέπει.

Κυριακή 15.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Εκτιμήστε σωστά την κατάσταση και μην αγχώνεστε με τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας και να του δώσετε να καταλάβει ότι κινείται λάθος.
Δευτέρα 16.3.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Βρείτε διεξόδους διαφυγής. Ίσως θα πρέπει να βρείτε χρόνο για το ταίρι σας, να τονώσετε τη σχέση σας. Αγνοείστε με ψυχραιμία κάποια σχόλια του συντρόφου σας για κάποια παλιά λάθη σας.
Τρίτη 17.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Προσοχή στα έξοδά σας, γιατί η μέρα είναι επικίνδυνη για οικονομικά ανοίγματα. Όσο για την αισθηματική σας ζωή, εκεί περνάτε μια όμορφη φάση, με πολύ κατανόηση και αγάπη.

Τετάρτη 18.3.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Μια έξοδος με καλούς φίλους, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει ενέργεια. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας.

Πέμπτη 19.3.202 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Αλλάξτε και «φωτίστε» την εικόνα σας! Μια νέα δραστηριότητα θα είχε θαυμάσια επίδραση στο ηθικό σας.

Παρασκευή 20.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Εξωτερικά ερεθίσματα (ίσως από άτομα της πατρικής σας οικογένειας σας) εμποδίζουν τον γάμο σας ή τις συνεργασίες σας. Μην αφήνετε κανέναν εξωγενή παράγοντα να σας χειραγωγεί!

Σάββατο 21.3.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση)

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες και νέες γνωριμίες έχει το σημερινό μενού. Ερωτικά εμφανίζετε κάτι νέο! Ζήστε το, με ρεαλισμό και προφύλαξη, αν κρίνετε ότι κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο..
Κυριακή 22.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Το πλανητικό σκηνικό σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα μη ρεαλιστικά… Τηλεφωνήστε σε φίλους, χαρείτε και διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

Δευτέρα 23.3.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση)

Ωραίες ευκαιρίες πάνω σε επαγγελματικά ζητήματα που υπόσχονται ανάπτυξη, αργή μεν αλλά σταθερή. Μην βιάζεστε…

Τρίτη 24.3.2020 (Νέα Σελήνη στον Κριό)

Για να λύσετε διάφορα θέματα μην κινείστε βιαστικά και επιπόλαια. Διατηρήστε μια σταθερή γραμμή δράσης και  οργανωθείτε.

Τετάρτη 25.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Στα οικονομικά σας επικρατεί χάος αυτή τη περίοδο, αν και άτομα λογικά και συγκρατημένα.  Μην ξοδεύετε πολλά για θέματα σπιτιού, γιατί σίγουρα θα ξεφύγετε.

Πέμπτη 26.3.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Θα υπάρξει ένα κλίμα φιλοσοφικής διάθεσης και μια σύγχυση συναισθημάτων, που θα σας κάνουν να νιώσετε από τη μια αρκετά ευαίσθητοι και από τη άλλη θα ξυπνήσουν τη διάθεση σας για προσφορά!

Παρασκευή 27.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Θεωρήστε ότι έχετε μια καλή νεράιδα στο πλευρό σας, έτοιμη να ικανοποιήσει με το ραβδάκι της κάποια σημαντική σας επιθυμία… Μη σπαταλάτε τις ευχές σας…

Σάββατο 28.3.2020 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μη σπάτε τα νεύρα στους άλλους. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας έχουν κουράσει. Αποφύγετε ακαταστασία, συγκρούσεις και εντάσεις. Προσοχή στις μετακινήσεις!

Κυριακή 29.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Κάποια δεδομένα στις σχέσεις σας πιθανό να αλλάξουν, παρόλο που μπορεί να μην είστε αυτή τη στιγμή ψυχολογικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο.

Δευτέρα 30.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Η μέρα δυσκολεύει την επικοινωνία. Αποφύγετε περιττές εντάσεις και διαπληκτισμούς που θα σας κουράσουν και θα σας αποδιοργανώσουν. Έχετε ανάγκη από ηρεμία.

Τρίτη 31.3.2020 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει. Το πιθανότερο είναι να απογοητευθείτε και να πικραθείτε. Προσοχή στα αισθηματικά ζητήματα. Μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με το ταίρι σας.

                                   

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…