Καρκίνος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιανουαρίου 2022

1 Ιανουαρίου 2022 Διέλευση Δ ί α από 9ο οίκο.

Το χρονικό διάστημα που ακολουθεί, είναι το πλέον κατάλληλο για την επέκταση των γνώσεών σας, για έναρξη σπουδών σε φιλοσοφικά ή θρησκευτικά θέματα, καθώς και για μακρινά ταξίδια. Για τους εκδότες, δημοσιογράφους, συγγραφείς κλπ. σημαίνει επιτυχία και φήμη, αλλά και για τους υπόλοιπους σημαίνει βελτίωση μέσω της γνώσης και της πίστης, που θα αντικαταστήσει προλήψεις και προκαταλήψεις. Επίσης είναι κατάλληλος καιρός να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους εξ αγχιστείας συγγενείς σας.

Επαγγελματικά – Καριέρα

Το πλανητικό σκηνικό του Ιανουαρίου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, φίλοι μου Καρκίνοι, να διαπρέψετε στον τομέα της καριέρας με την Ν. Σελήνη στον Αιγόκερω στις 2/1. Οπλίζεστε με δύναμη και κουράγιο, παρουσιάζετε ένα δυναμικό πρόσωπο και δεν αφήνετε τίποτε στην τύχη. Είναι η χρονική περίοδος που αισθάνεστε ότι ένας κύκλος τείνει να κλείσει ή θέλετε να βάλετε εσείς ένα τέλος, μια και σας έχει κουράσει αρκετά. Ρίχνεστε στην περιπέτεια με αποφασιστικότητα, μια περιπέτεια όμως που θα σας φέρει πολλά και σημαντικά νέα πράγματα στον επαγγελματικό τομέα.  Έχετε την εύνοια των άστρων ως προς τις διαπραγματεύσεις, την επεξεργασία πληροφοριών, τους υπολογισμούς και την ανάλυση των δεδομένων για να καταλήξετε στις προφάσεις που θα σας οδηγήσουν στην καινούργια μέρα.

Αισθηματικά – κοινωνικά

Ο μήνας αυτός θα χαραχθείς το μυαλό σας σαν ο μήνας – ορόσημο κατά τον οποίο βάλατε στην άκρη τις ρομαντικές σας ιδέες και τους ιδεαλισμούς και είδατε την πραγματικότητα κατάματα. Οι αναστολές σας πηγαίνουν περίπατο και κυνηγάτε το όνειρό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας έχουν εξαιρετικές ευκαιρίες αυτή την περίοδο και καλό θα ήταν να τις εκμεταλλευτούν, μια και τέτοια δώρα σπάνια έρχονται. Όσο για τους δεσμευμένους του ζωδίου σας απογυμνώνετε την σχέση σας από όλη την ρομαντική διάθεση που τη κάλυπτε και βλέπετε πια την καθαρή αλήθεια. Απαλλαγμένοι από το ψυχικό φορτίο και τις αναστολές που κουβαλούσατε, εισέρχεστε σε μια περίοδο δυναμικής δράσης και διεκδίκησης, με την ελπίδα και την προσδοκία να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου θα ενεργοποιεί ο Ήλιος τον 11ο …