Καρκίνος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Ο Δίας, ο κυβερνήτης της εργασίας σας, σε ανάδρομη πορεία στον 7ο οίκο σας (συνεταιρισμοί και συνεργασίες). Την περίοδο που θα ακολουθήσει, συνιστάται να επανεξετάσετε με προσοχή τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς σας, τις συμβάσεις που σας δεσμεύσουν και τα άτομα που απασχολείτε στην επιχείρηση σας, εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες. Ορισμένοι συνεταιρισμοί ή συνεργασίες μπορεί να περάσουν σε μια φάση αναδιοργάνωσης μετά τα μέσα του μήνα, συνιστάται δε να είστε πολύ προσεκτικοί στις νέες συμβάσεις που θα κληθείτε να υπογράψετε. Επίσης  με την επιρροή της σεληνιακής έκλειψης στον Αιγόκερω 5.7, και την συμμετοχή του Ερμή που κινείται ανάδρομος στο ζώδιο σας τις πρώτες μέρες του Ιουλίου έως 12.7, ίσως προκύψουν δικαστικές διαφορές ή διαμάχες, που καλό θα ήταν να αποφύγετε ή να τις καθυστερήσετε όσο μπορείτε.

Ο Κρόνος κινείται  ανάδρομος στο 8ο σπίτι σας (κοινοί πόροι, κληρονομικά, φόροι και δάνεια) με αποτέλεσμα να υπάρξει μια καθυστέρηση ή σημαντική μείωση των εισοδημάτων του συντρόφου σας που θα σας επηρεάσει, εάν έχετε κοινό ταμείο. Συνιστάται προσεκτική διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις, εμπόδια ή μειωμένες εισροές από τυχόν κέρδη, προμήθειες, αποδόσεις περιουσιακών στοιχείων, κλπ

Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στον τομέα των σχέσεων, με την ανάδρομη πορεία του από τα μέσα του μήνα και μετά φέρνει αναθεωρήσεις στην αισθηματική ζωή των δεσμευμένων. Και καθώς είναι ανάδρομος και ο Πλούτωνας  ήδη  από τις 25.4, ο κυβερνήτης σας του τομέα της αγάπης, τα συναισθηματικά σας δεν θα προχωράνε με τον τρόπο που θα θέλατε. Εάν έχετε συνηθίσει να πετυχαίνετε αυτό που θέλετε ασκώντας συναισθηματικό εκβιασμό, είναι καιρός να αναθεωρήσετε την στάση και την τακτική σας και να κάνετε κάποιες σοβαρές αλλαγές, εάν θέλετε να σώσετε τη σχέση. Εάν η σχέση σας αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα, μην βιαστείτε να χωρίσετε την περίοδο αυτή. Με υπομονή και προσπάθεια από κοινού μπορούν να βρεθούν λύσεις που να ικανοποιούν και τους δύο σας.

Για αρκετούς αδέσμευτους του ζωδίου σας η περίοδος του Ιουλίου θα είναι αρκετά δύσκολη, καθώς θα σας απασχολούν υπαρξιακής φύσης ζητήματα. Θα αμφιβάλετε για τους χειρισμούς σας σε μια παλαιότερη σχέση ή ενδεχομένως να επιστρέψετε στην τελευταία σας σχέση. Φροντίστε τουλάχιστον στην περίπτωση της επανασύνδεσης να μην κάνετε τα ίδια λάθη και αυτή τη φορά.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…