Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Απριλίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Μετά τις 20  του μήνα που μετακινείται ο Ήλιος στο ζώδιο του Ταύρου και στον 11ο οίκο σας, έρχονται στο προσκήνιο οι κάθε είδους σχέσεις σας. Είναι ένα διάστημα που ευνοούνται οι επαφές και οι επικοινωνίες, καθώς και οι έξοδοι! Ο Ερμής θα βρίσκεται μετά τις 3 Απριλίου στον 11ο οίκο σας, διάστημα κατά το οποίο θα κάνουν την εμφάνιση τους νέες γνωριμίες επαγγελματικής φύσης και καινούργιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις και διεξόδους σε χρόνια προβλήματα της δουλειάς σας. Μετά τις 21.04 γυρίζει ωστόσο ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και αρχίζει να δημιουργήσει προβλήματα και καθυστερήσεις. Εάν δεν έχετε δρομολογήσει τις καινούργιες σας ιδέες ήδη, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 11 Απριλίου τον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το διάστημα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά, που ο πλανήτης της αποπλάνησης περνάει στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, θα είστε λιγότερο επικοινωνιακοί, περισσότερο κλεισμένοι στον εαυτό σας και στις σκέψεις σας. Για τους αδέσμευτους το διάστημα αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για νέες γνωριμίες και οι πιθανότητες για νέες σχέσεις λιγοστεύουν.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό πέφτει στον 4ο ηλιακό σας οίκο (οικογένεια, ρίζες και σπίτι) και στο επίκεντρο της καθημερινότητας σας βρίσκονται ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Συνιστάται να μην καταπιαστείτε με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα γιατί θα σπαταλήσετε άδικα τις δυνάμεις σας, ψυχικές και σωματικές. Θέστε προτεραιότητες και δράστε βάσει πλάνου. Μην παραμελείτε επίσης να φροντίσετε την υγεία σας.

 

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη της 20 του μήνα στον Κριό και στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) συνιστά να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρα σας και στους στόχους που θέλετε να πετύχετε. Για κάποιους ίσως να υπάρξουν ευκαιρίες για μια νέα θέση με καλύτερες αμοιβές, για άλλους απλά ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο στην επαγγελματική τους ζωή. Κάποιοι κύκλοι κλείνουν, για να ανοίξουν καινούργιοι αμέσως μετά.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 7, 17, 20, 25, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  10, 15, 22, 27

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023

 Επαγγελματικά – Οικονομικά  Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του μήνα φιλοξενείται ο Ήλιος στον…