Λέων – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου (μέχρι τις 20/04) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 20 Απριλίου περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Και ο Ερμής θα βρίσκεται μετά τις 3 Απριλίου στον 10ο ηλιακό οίκο και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, που όμως δεν θα οφείλονται τόσο στην σκληρή δουλειά, όσο στις καλές δημόσιες σχέσεις. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ωστόσο ανακόπτεται η φόρα, καθώς ο πλανήτης γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο, και θα πρέπει να προετοιμαστείτε για προβλήματα, καθυστερήσεις και λάθη.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 11 του μήνα τον 10ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.  Μετά τις 11 του μήνα, που περνάει η Αφροδίτη στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μπορεί να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σας προσώπου. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν μια αρμονική χρονική περίοδο με το ταίρι τους, με το οποίο θα ανακαλύψουν πιθανά κάποια κοινά ενδιαφέροντα που θα τους φέρουν πιο κοντά.

 

Η Πανσέληνος της 6 Απριλίου στον Ζυγό και στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς) προμηνύει αξέχαστες συναντήσεις και γνωριμίες που θα επηρεάσουν την εξέλιξη κάποιων γεγονότων. Από κάτι θα απαλλαγείτε τις μέρες αυτές, ένα καινούργιο φορτίο όμως θα επωμιστείτε. Η Πανσέληνος ευνοεί την ολοκλήρωση κάποιων δράσεων με επιτυχία, οπότε συντονίστε τις δράσεις σας. Μια προβληματική συγγενική σχέση ίσως τώρα να μπορέσει να βελτιωθεί.

 

Η Νέα Σελήνη-Ηλιακή έκλειψη στον Κριό της 20 Απριλίου ενεργοποιεί τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας βρίσκει κουρασμένους από τα καθημερινά προβλήματα και την ρουτίνα. Αναζητάτε διεξόδους, μπορεί μέσα από σύντομες διακοπές, ίσως όμως και μέσα από ριζικές αλλαγές στην ζωή σας. Ίσως να αποφασίσετε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση, προέχει όμως για την κατάκτηση της επιτυχίας η συνεχής ενημέρωση και επιμόρφωση στον τομέα δραστηριοποίησης σας.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 5, 10, 19, 23, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  12, 17, 25, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…