Καρκίνος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Την τελευταία βδομάδα του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο του Ζυγού, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής θα διέρχεται όλο τον Σεπτέμβριο τον 3ο ηλιακό σας οίκο, ανάδρομος μέχρι τις 15/09. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας του θα υπάρξουν πιθανότατα καθυστερήσεις, εμπόδια και αναβολές στα επαγγελματικά σας, καθώς και λάθη ή παραλείψεις. Ως εκ τούτου χρειάζεται αρκετή προσοχή στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, αλλά και υπομονή. Μετά την επάνοδο του πλανήτη στην ορθή του φορά, θα αρχίσουν σταδιακά να ομαλοποιούνται οι υποθέσεις σας. Το δεύτερο μισό του μήνα υπόσχεται επιτυχία, εάν σκοπεύετε να συμμετέχετε σε εξετάσεις ή διαγωνισμούς.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει την πορεία της στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον οίκο των οικονομικών σας. Ευτυχώς για την τσέπη σας, τελειώνει η ανάδρομη πορεία της στις 4/09 και αργά αλλά σταθερά θα αρχίσουν να εισρέουν και πάλι χρήματα στα ταμεία σας. Και η προσωπική σας ζωή θα βελτιωθεί αισθητά, καθώς θα εκλείψουν οι φασαρίες και οι διαπληκτισμοί με το ταίρι σας ή με τα άτομα του περιβάλλοντος σας. Η ακτινοβολία σας θα είναι έντονη και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που ίσως καταλήξουν σε ένα καινούργιο ειδύλλιο. Και οι δεσμευμένοι θα καταφέρουν να αναθερμάνουν την σχέση τους, που τον τελευταίο μήνα θα πρέπει να πέρασε από σαράντα κύματα με την Αφροδίτη ανάδρομη. Θα έχετε τώρα την δυνατότητα, να συζητήσετε με ηρεμία με τον σύντροφό σας και να λύσετε τα όποια προβλήματα σας απασχολούν. Η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού θα βελτιωθεί αισθητά και θα βοηθήσει στην γενικότερη ομαλοποίηση της σχέσης. Προσοχή όμως στις υπερβολές, τόσο στην κρεβατοκάμαρα, όσο και στο φαγητό…

Η Νέα Σελήνη στις  15/09 στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας, φέρνοντας πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Πολλές θα είναι οι καινούργιες πληροφορίες που θα πρέπει να επεξεργαστείτε, ώστε να τις αξιοποιήσετε αναλόγως.

 

Η Πανσέληνος στις 29/09 στον Κριό αγγίζει έναν σημαντικό για το ζώδιο σας οίκο, αυτόν της καριέρας και της υγείας σας. Στην δουλειά σας ίσως να αλλάξει κάτι ξαφνικά ή να αντιμετωπίσετε εντελώς απρόβλεπτα γεγονότα. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αντιδράσεις σας, ώστε να ελιχθείτε με επιτυχία. Ορισμένοι ίσως να ευνοηθείτε με μια προαγωγή που δεν φανταζόσασταν! Για κάποιους ίσως το φεγγάρι αυτό να φέρει μια μετακόμιση στο εξωτερικό ή μια μετακίνηση και εγκατάσταση σε άλλη πόλη.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο:  1, 5, 18, 23, 27

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:   3, 7, 21, 29

Περισσότερα άρθρα
Load More In Καρκίνος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…