ΚΑΡΚΙΝΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2019

ΓΕΝΙΚΑ

 Το 2019  θα είναι μια καλή χρονιά για τα οικονομικά, τα επαγγελματικά αλλά και τις σπουδές σας, φίλοι Καρκίνοι! Για όσους έχουν υπαλληλική θέση εργασίας ή απασχολούνται στον τομέα των υπηρεσιών, θα πρέπει να αναμένουν ένα δωράκι κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής, που μπορεί να μεταφραστεί σε μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού. Κάποιοι μεταξύ σας ίσως θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε σαν ελεύθεροι επαγγελματίες, ενώ όσοι έχετε ήδη τη δική σας επιχείρηση, θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας.

Τα οικονομικά σας θα είναι αρκετά εύρωστα και θα παρουσιάσουν κάποια βελτίωση. Τα αυξημένα σας εισοδήματα και η καλυτέρευση της οικονομικής σας θέσης, θα σημάνει και την κοινωνική σας άνοδο! Καλό θα ήταν να κάνετε προσεκτικές κινήσεις εάν πρόκειται να επενδύσετε μεταξύ  Φεβρουαρίου και Μαρτίου!

Η συναισθηματική σας ζωή θα είναι γαλήνια και γεμάτη όμορφες στιγμές! Η αγάπη και το δέσιμο μεταξύ σας θα αυξάνει μέρα τη μέρα, για όσους βρίσκονται ήδη σε μια μόνιμη σχέση. Οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος αναμένεται να είναι οι θετικότεροι στον τομέα αυτό της ζωής σας.

Μεγάλη επιτυχία και ευημερία περιμένει όσους του ζωδίου σας σπουδάζουν. Η περίοδος που ξεκινάει τον Αύγουστοκαι θα διαρκέσει και τον Σεπτέμβριο είναι η πιο ευνοϊκή του έτους για σπουδές και επιμορφώσεις. Όσοι μεταξύ σας ετοιμάζεστε μια κατατακτήριες ή εισαγωγικές εξετάσεις, θα καταφέρετε εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα, καταβάλλοντας βέβαια και την ανάλογη προσπάθεια κατά την περίοδο της προετοιμασίας σας.

 ΚΑΡΙΕΡΑ

Οι προοπτικές του έτους στο μέτωπο της καριέρας δεν είναι καθόλου άσχημες, αγαπητοί Καρκίνοι! Οι προσπάθειες σας θα καρποφορήσουν επιτέλους και θα κάνετε σημαντικά βήματα προόδου για την επίτευξη των στόχων σας. Ιδιαίτερα σημαντικές για την καριέρα σας εποχές είναι η περίοδος μεταξύ Φεβρουαρίου και Μαρτίου, καθώς και το τελευταίο δίμηνο του έτους. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αυτή την περίοδο θα έχετε ευχάριστα νέα για την επιχείρηση σας, ενώ εάν έχετε υπαλληλική θέση εργασίας, μια προαγωγή ή μια αύξηση μισθού είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια.

Εάν αναζητάτε νέα απασχόληση ή μια ευκαιρία για την επανένταξη σας στην ενεργό δράση, το πιο πιθανό είναι να ευνοηθείτε από την θεά τύχη κατά τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Δεκέμβριο. Για όσους έχουν τη δική τους επιχείρηση, η χρονιά αυτή θα τους φέρει πολλές επιτυχίες. Εάν σκοπεύετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, καλό θα ήταν να το προγραμματίσετε μετά τον Μάρτιο! Ίσως να θελήσετε να δοκιμάσετε την τύχη σας σε ένα καινούργιο αντικείμενο, όπου θα έχετε πολύ μεγάλη εύνοια. Όπωςκαιναέχειόμως, αποφύγετεπεριττέςπροστριβέςκαιδιαπληκτισμούς.Η περίοδος μεταξύ Απριλίου και Ιουλίου κρύβει προκλήσεις που θα πρέπει να προσέξετε. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, αποφύγετε επενδύσεις μεγάλης κλίμακας μέσα στο τετράμηνο αυτό, ενώ εάν σκοπεύετε να αλλάξετε δουλειά, καλό θα ήταν να εξασφαλίσετε την νέα θέση εργασίας, πριν παρατηθείτε από την παλιά.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 Οικονομικά το 2019 αναμένεται να είναι μια εξαιρετικά θετική χρονιά! Ειδικά κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο και Μάιο θα έχετε μεγάλακέρδη ή αύξηση των εισοδημάτων σας, ανάλογα με την απασχόληση σας, από διάφορες πηγές. Και με την βελτίωση της οικονομικής σας επιφάνειας, θα έρθει και η κοινωνική σας άνοδος, κάτι που επιθυμείτε διακαώς.

Το Φεβρουάριο και την πρώτη βδομάδα του Μαρτίου καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές σας δοσοληψίες, αποφεύγοντας σημαντικές αποφάσεις οικονομικού περιεχομένου, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υποστείτε μεγάλης έκτασης οικονομική ζημιά!

Εάν απασχολείστε σε επιχείρηση της οικογένειας σας, θα υπάρξει εξάπλωση των δραστηριοτήτων που θα φέρουν βελτίωση των εισπράξεων. Κάπου προς τα μέσα της χρονιάς θα υπάρξει μια πρόσκαιρη αύξηση των δαπανών, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς αντίστοιχα θα αυξηθούν και τα έσοδα της περιόδου αυτής. Επίσης, την περίοδο αυτή θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις, καθώς και κερδοσκοπικά παιχνίδια στο χρηματιστήριο, γιατί οι απώλειες μπορεί να είναι πραγματικά μεγάλες!

 ΣΠΟΥΔΕΣ

Και στον τομέα των σπουδών το 2019 θα είναι πολύ παραγωγικό, ειδικά για σπουδαστές ή φοιτητές που επιθυμούν να εντρυφήσουν σε ένα τομέα γνώσης ασυνήθιστο ή αντισυμβατικό. Εξαιρετικά θετική είναι η περίοδος μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του έτους, κατά την οποία μπορείτε να πετύχετε θετικά αποτελέσματα. Δυσκολίες συγκέντρωσης ίσως να αντιμετωπίσετε κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, καθώς το μυαλό σας θα ταξιδεύει συχνά σε άσχετα μέρη. Παρόλα αυτά, προσπαθήστε όσο μπορείτε να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας.

Εάν σκοπεύετε να δώσετε εισαγωγικές ή κατατακτήριες εξετάσεις με αντικείμενο την μηχανική, την ιατρική, την διοίκηση επιχειρήσεων ή τα σώματα ασφαλείας, έχετε την εύνοια της τύχης για θετικά αποτελέσματα. Εάν στοχεύετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας στο εξωτερικό, έχετε πολύ μεγάλες πιθανότητες να γίνετε αποδεκτοί σε καλό πανεπιστήμιο του εξωτερικού, κάτι που θα αποτελέσει σημείο-σταθμό για την μελλοντική σας καριέρα!Σε γενικές γραμμές, το 2019 αναμένεται να φέρει πολλές επιτυχίες και καλή τύχη στους σπουδαστές και φοιτητές του ζωδίου σας, με δεδομένο ότι θα καταβάλλετε και σεις την δέουσα προσπάθεια.

 ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

 Η αισθηματική ζωή των δεσμευμένων θα είναι αξιομνημόνευτη κατά το 2019, καθώς ο δεσμός σας θα γίνετε όλο και πιο βαθύς και ουσιαστικός και θα κάνετε σημαντικά βήματα για να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, είτε με μια συγκατοίκηση, είτε με ένα σύμφωνο συμβίωσης ή ένα γάμο, όπου αυτό επιτρέπεται. Η αμοιβαία κατανόηση θα είναι πιο ουσιαστική από ποτέ άλλοτε και η ερωτική σας ζωή θα ανθίσει! Θετικότερες περίοδοι για τα αισθηματικά σας είναι οι μήνες Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος! Θα υπάρχει πέρα από κατανόηση και αλληλοστήριξη των συντρόφων στις δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής  ή οικογενειακής ζωής.

Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε για να μην δημιουργήσετε ζητήματα εκ των ουκ άνευ, είναι η τάση να επιβάλλετε τις απόψεις σας στο ταίρι σας. Σεβαστείτε τις επιθυμίες του, ακούστε τις απόψεις του, εκτιμήστε την προσωπικότητα του. Εάν παρ όλα αυτά υπάρξουν στιγμές προστριβών και έντασης, θα πρέπει να είστε οι ψύχραιμοι της παρέας και οι ειρηνοποιοί! Έχετε επίσης το νου σας για τυχόν ανάμειξη τρίτων στην σχέση σας, γιατί  μπορεί να εξελιχτεί πολύ δυσάρεστα…

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας έχουν πολύ καλές πιθανότητες να βρουν τον έρωτα κατά το πρώτο και το τελευταίο δίμηνο του έτους. Είναι αυξημένο το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε άτομο από τον εργασιακό σας χώρο, αλλά χρειάζεται στην αρχή της σχέσης ή της επαφής σας κάποια προσοχή, για να μην γίνετε το αντικείμενο σχολίων και χλευασμών από τους συναδέλφους. Εάν είστε σπουδαστές, το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε συμφοιτητή σας είναι σχεδόν δεδομένο. Μαζέψτε το κουράγιο σας και μοιραστείτε τα συναισθήματα σας, εάν πιστεύετε ότι σας «παίρνει», γιατί η αντίδραση του ίσως σας εκπλήξει… Εάν δεν κάνετε όμως κάποια κίνηση, θα μείνετε με την απορία και με έναν ακόμη ανεκπλήρωτο έρωτα στο ενεργητικό σας…

 ΥΓΕΙΑ

Ως προς τον τομέα της υγείας,θα αντιμετωπίσετε αρκετό εργασιακό στρες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, που μπορεί να σας δημιουργήσει διάφορα προβλήματα υγείας.Πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε να ηρεμείτε και να αποβάλλετε την πίεση της μέρας ή της στιγμής. Η έγκαιρη αποσυμπίεσή σας αποτελεί το κλειδί για την καλή κατάσταση της υγείας σας κατά τη διάρκεια του έτους. Αγχωτικά μπορεί να αποδειχτούν και κάποια ταξίδια σας, ιδίως στο εξωτερικό!

Ασκηθείτε σε τακτική βάση και αποφύγετε λιπαρά ή πρόχειρα γεύματα. Την περίοδο μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου ίσως υπάρξουν ενοχλήσεις όπως είναι πονοκέφαλοι, πυρετός ή άλλα ελαφρά προβλήματα υγείας, παράλληλα με πιθανές διαταραχές του ύπνου. Εκείνο που θα σας βοηθούσε είναι η διατήρηση μιας κατά το δυνατόν υγιεινής διατροφής και η καλή ενυδάτωση του οργανισμού σας. Μια ισορροπημένη διατροφή θα απομακρύνει επίσης το ενδεχόμενο προβλημάτων στο πεπτικό σας σύστημα!

Εάν έχετε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας, ίσως την περίοδο αυτή να υπάρξει κάποια έξαρση. Επίσης κατά τους υγρούς και βροχερούς μήνες του έτους είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε πόνους στις αρθρώσειςπου θα καταπραΰνετε με ελαφρύ μασάζ, άσκηση και κίνηση.

 

Καλή και δημιουργική χρονιά!

ΑλίνταΚανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…