ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο! Καλά θα κάνετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να επενδύσετε στην στωικότητα και την υπομονή…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Βρείτε τον τρόπο να αφήσετε πίσω σας το συγκρουσιακό κλίμα και να χαλαρώσετε. Το έχετε απόλυτη ανάγκη. Βρείτε την αυτοκυριαρχία σας και ηρεμήστε…

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ευνοϊκή η μέρα να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού ή οικογένειας. Μια μικρή βόλτα ή μια εκδρομή μπορεί να γίνει η αφορμή να έχετε μια μικρή αλλά ευχάριστη έκπληξη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Στο επίκεντρο και πάλι θέματα σπιτιού και οικογένειας που θα σας απασχολήσουν. Υπάρχουν όμως και επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν πρέπει να διαφύγουν της προσοχής σας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την ανανέωση της εμφάνισης σας, δεν πρέπει όμως να υπερβάλετε στις καταναλωτικές σας δαπάνες. Περιοριστείτε στα αναγκαία…

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θέματα από το παρελθόν χτυπούν την πόρτα σας και ζητούν την προσοχή σας. Κινηθείτε συντηρητικά, γιατί τα ρίσκα δεν ευνοούνται σήμερα…

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας βοηθάει να διευθετήσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Κινηθείτε όμως με προσοχή, γιατί πιθανά λάθη μπορούν να αλλοιώσουν σημαντικά το αποτέλεσμα.

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η αλήθεια είναι επώδυνη, είναι ο μόνος τρόπος όμως για να δείτε ξεκάθαρα που βρισκόσαστε και προς τα που βαδίζετε. Αντιμετωπίστε την πραγματικότητα…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας, η συμβουλή όμως της μέρας είναι να μην καταπιαστείτε με οτιδήποτε σας προκαλεί άγχος.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανατροπές προοιωνίζονται σήμερα στον εργασιακό σας χώρο, που όμως δεν έχουν άμεσο στόχο εσάς. Μπορεί ωστόσο να επωφεληθείτε των ευκαιριών που θα προκύψουν, εάν κινηθείτε σωστά  και έγκαιρα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχουν άνθρωποι στην ζωή σας που σας αγαπούν και αξίζουν την αγάπη και την αφοσίωση σας! Μπορείτε να στηριχτείτε επάνω τους στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Φανείτε ευέλικτοι και διπλωμάτες στις δυσκολίες και αναφορικά με τα εμπόδια που θα συναντήσετε σήμερα! Μην γυρίζετε την πλάτη σε φίλους που μπορεί να έχουν την ανάγκη σας.

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αφήστε τα προβλήματα της δουλειάς σας στο σπίτι και βγείτε για διασκέδαση με φίλους. Έχετε ανάγκη από μικρές δώσεις χαλάρωσης για να μπορέσετε να συνεχίσετε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακολουθήστε ήπιους ρυθμούς και φροντίστε τον εαυτό σας. Έχετε ανάγκη από ηρεμία και ξεκούραση για να καθαρίσει το μυαλό σας και δείτε καθαρά μπροστά σας.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ανεβάστε ρυθμούς και προσανατολιστείτε στο μέλλον! Το παρελθόν, καλώς ή κακώς δεν μπορείτε να το αλλάξετε, μπορείτε όμως να διδαχτείτε από τα λάθη σας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Παραλήψεις και λάθη των προηγούμενων ημερών θα μπορέσουν να καλυφθούν και να ανοίξει ο δρόμος προς την επιτυχία! Κινηθείτε μεθοδικά και δεν θα χάσετε.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Νέες καταστάσεις προδιαγράφονται στο ορίζοντα και οι αλλαγές αρχίζουν να δρομολογούνται! Μην αγχώνεστε όμως εκ των προτέρων. Έχετε την ικανότητα να χειριστείτε τις καταστάσεις στον σωστό χρόνο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σας κάνουν να ξεχαστείτε. Αναζητάτε απεγνωσμένα την επιβεβαίωση των γύρω σας, προσοχή όμως να μην το παρακάνετε…

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Αρκετά ήρεμη η μέρα χωρίς ιδιαίτερα απρόοπτα, σας αφήνει να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και να ασχοληθείτε με τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα εμπόδια παραμερίζονται και οι δρόμοι ανοίγουν! Καταστρώστε τα επόμενα βήματα σας με ρεαλισμό, ώστε να είστε έτοιμοι να κινηθείτε στην κατάλληλη στιγμή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τώρα που τα επαγγελματικά σας δεν αποτελούν πηγή άγχους, ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό.

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην προσπαθείτε να αλλάξετε τη γνώμη των άλλων. Μόνο μπερδέματα και έριδες θα δημιουργήσετε τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Έντονες ρομαντισμός και αισθησιασμός θα κατακλύσει την καρδιά σας. Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Κινηθείτε με αισιοδοξία και σύνεση στα επαγγελματικά σας. Στα ερωτικά σας μην εκφράζετε την ζήλια σας, κουράζετε το ταίρι σας

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η οικογένεια σας, σας υποστηρίζει. Εκμεταλλευτεί το  και προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα στις οικονομικές σας υποχρεώσεις-εκκρεμότητες.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επικρατεί ένταση και πολύ τρέξιμο σήμερα. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να αφιερώσετε χρόνο στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Οι άνθρωποι που σας αγαπάνε νιώθουν παραμελημένοι.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Επιστρέφει ο ρομαντισμός στην ζωή σας  και τα γλυκά συναισθήματα θα πλημμυρίσουν την καρδιά σας. Μην αφήνετε τη ζήλια και το πάθος να δηλητηριάσει τη σχέση σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα σήμερα σας φέρνουν στο επίκεντρο με επαγγελματικές ίντριγκες. Πρόσωπα σας συκοφαντούν και σας εμπλέκουν σε ιστορίες που δεν έχετε ανάμειξη…

ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα άστρα θα σας φέρουν  καινούργια επαγγελματικά σχέδια και συμφωνίες, που αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά θα σας επιφέρουν αργότερα εύκολα κέρδη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Οι πλανήτες και τα πράγματα γίνονται πιο ευνοϊκά τόσα στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Το οικογενειακό σας περιβάλλον έχει τις αντιρρήσεις του σχετικά με το ταίρι σας.

 

Αλίντα Κανάκη

Please follow and like us:
Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Απριλίου 2023

Σάββατο 01.04.2023 (Σελήνη στον Λέοντα– σε γέμιση) Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν …