ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Οι εκλείψεις του Ιουλίου έχουν επίπτωση στα οικονομικά σας, αλλά και στους επιχειρηματικούς συνεταιρισμούς και τις συνεργασίες. Προσπαθήστε να περιορίσετε την εξάρτηση σας από τρίτους και καθορίστε με σαφήνεια τις ανάγκες σας, τις υλικές δυνατότητες σας και τι μπορείτε να καταφέρετε με τη παρούσα οικονομική σας δυνατότητα ώστε να προωθήσετε την καριέρα σας. Ο Άρης, κυβερνήτης του 10ου οίκου σας (καριέρα, στόχοι, επιτυχία και επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση), ξεκινάει τη διέλευση του στις 2 Ιουλίου μέσα από τον 2ο οίκο σας (απολαβές από τη δουλειά και προσωπικοί πόροι). Με το πέρασμα αυτό πολλοί του ζωδίου σας θα μπορέσουν να αυξήσουν τα εισοδήματά τους μέσα από την κύρια δραστηριότητα τους ή μια δεύτερη ανάγνωση δείχνει πως η όποια επαγγελματική επιτυχία αλλά και αποτυχία έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας. Ίσως έχει έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή να σκεφτείτε μια αλλαγή καριέρας, αλλαγή εργοδότη, ή εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, πώς να αυξήσετε την αποδοτικότητα και κερδοφορία της επιχείρησης σας και να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας. Κατά τη διάρκεια του μήνα καλό θα ήταν να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν οικονομικά ζητήματα, καθώς δεν θα έχετε την απαραίτητη αντικειμενικότητα. Το πέρασμα του Ήλιου μετά τις 23/7 και της Αφροδίτης μετά τις 28/7 στο δεύτερο οίκο σας ευνοεί τα οικονομικά σας! Ο ανάδρομος Ερμής μετά τις 8 Ιουλίου δυσκολεύει τις διαπραγματεύσεις και καλό θα ήταν να τις αναβάλλετε, εάν είναι εφικτό.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Η ηλιακή έκλειψη στις 2 Ιουλίου στο ζώδιο σας και η σεληνιακή στις 17 του μήνα ενεργοποιούν τον άξονα του «εγώ» σας σε σχέση με τους άλλους (7ος οίκος – δεσμοί με τρίτους, γάμος, συνεργασίες). Αναμένεται ότι κάποιες σχέσεις ίσως και ο γάμος σας να φτάσει σε ένα κρίσιμο σημείο, που θα απαιτήσει σημαντικές αποφάσεις, ίσως και δραστικές. Κάτι θα ανατραπεί και θα αλλάξει ριζικά στη μέχρι τώρα δυναμική του ζευγαριού! Η ηλιακή έκλειψη ευνοεί την προσωπική ανασυγκρότηση, την αναδιάρθρωση και την επανατοποθέτηση στις σχέσεις. Πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και αυτές του συντρόφου σας. Εάν όμως υπάρχουν πολύ σημαντικά και χρόνια προβλήματα σε ένα γάμο ή μια σχέση, ίσως να ήρθε η στιγμή του χωρισμού. Κάποιοι άλλοι όμως μπορεί να σκέφτονται τον γάμο, αλλά ο Ιούλιος δεν ευνοεί τέτοιες αποφάσεις! Ίσως κάποιες πτυχές της σχέσης σας να γίνουν εμφανείς μετά την σεληνιακή έκλειψη, οπότε καλό θα ήταν να περιμένετε για σημαντικές αποφάσεις. Ο ελεύθεροι του ζωδίου σας αποζητάτε σχέσεις που να οδηγούν στον γάμο, που εκ των πραγμάτων περιορίζει τις επιλογές σας.  Υπό την έννοια αυτή, μόνοι σας βάζετε εμπόδια στη ζωή σας. Χαλαρώστε και κοινωνικοποιηθείτε για λίγο, καθώς θα υπάρξουν πολύ καλές γνωριμίες την περίοδο αυτή. Σημειώστε όμως ότι, τόσο ο κυρίαρχος του οίκου των ερωτικών και του φλερτ του ωροσκοπίου σας, όσο και αυτός των σχέσεων και του γάμου, είναι σε ανάδρομη πορεία, οπότε η περίοδος δεν προσφέρεται για ξεκινήματα με προοπτικές μακροβιότητας που ονειρεύεστε.

Σημαντικοί αριθμοί

 

4, 8, 11

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

1, 4, 20, 24, 26

 

Συμβουλή

 

Οι σχέσεις αποτελούν την καυτή πατάτα του μήνα για το ζώδιο σας και οι επιπλοκές θα αποτελούν καθημερινό γεγονός για τον μήνα αυτό! Μην χάνετε την αυτοκυριαρχία σας και αφήστε τα επώδυνα ζητήματα για μετά τις 20 του μήνα!

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2021

Επαγγελματικά &nd…