Το διάστημα που αρχίζει με το ξεκίνημα της εβδομάδας δίνει ιδιαίτερη εύνοια να πετύχεις στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Όπως δεν υπολογίζεις κούραση  ή  κινδύνους, φαίνεται  να έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχία. Πρέπει όμως να  προσέξεις, αν δεν  είσαι ελεύθερη επαγγελματίας,να αποφύγεις ρήξη  με προϊσταμένους ή συναδέλφους, επειδή δεν θα βλέπουν  με  καλό μάτι την πρόοδό σου.

Έχεις αρκετή δημιουργικότητα την περίοδο αυτή και θα πρέπει να την θέσεις στην υπηρεσία της καριέρας σου για να της δώσεις την ώθηση που έχει ανάγκη ή να βοηθήσεις να παγιωθεί μια θετική κατάσταση στον επαγγελματικό σου τομέα. Ο Δίας σε τρίγωνο συνεργάζεται αρμονικά στο ωροσκόπιο σου χαρίζοντας τύχη και δύναμη και ευνοώντας επέκταση.

Ο Κρόνος από τον 7ο οίκο και το ζώδιο του Αιγόκερου ευνοεί τον τομέα του γάμου πειθαρχημένα. Το διάστημα αυτό μπορεί να επαναφέρεις τις ισορροπίες σε μια διαταραγμένη σχέση και να παγιώσεις ένα καλό κλίμα, καταβάλλοντας όμως αρκετή προσπάθεια και επιδεικνύοντας πνεύμα κατανόησης και συνεργασίας. Οι singles του ζωδίου θα πρέπει να προσπαθήσουν να ελέγχουν την ένταση που μπορεί να κουβαλάνε από άλλους τομείς της ζωής τους για να μην βλάψουν τις φιλικές τους σχέσεις. Σε κάθε περίπτωση δεν συνιστάται η λήψη αποφάσεων σε βρασμό ψυχής…

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, της προσωπικότητας, του εγώ, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς των κληρονομιών, ασφαλειών, του σεξ, των οικονομικών, των αγαθών, της τύχης.

Από την Αλίντα Κανάκη  και το www.tlife.gr !

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …