ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Eβδομαδιαίες Προβλέψεις από 25/3 έως και 31/3/2019 από την Αλίντα Κανάκη

Σε θέματα εργασίας δίνει έμφαση η διέλευση της Αφροδίτης αυτή την εβδομάδα από τον 9ο οίκο σου στις 26.3.Με την συνδρομή του Δία και του Κρόνου, μπορεί να παγιώσεις  μια επαγγελματική σχέση, εάν αυτή είναι η επιδίωξη σου. Μετά τις 27 Μαρτίου και για τις επόμενες τρείς ημέρες προσοχή στην επικοινωνία σου, για να μην προκαλέσεις ανεπιθύμητες ζημίες με άμεσο επακόλουθο στις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, από την άποψη ότι δεν σου λείπουν έσοδα, σε περιπτώσεις δε έκτακτης ανάγκης, θα υπάρχει η έξωθεν ή άνωθεν βοήθεια που θα σε σώζει. Προσοχή μόνο στις δαπάνες σου…Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς στις 26 του μήνα, μπορείς  να απολαύσεις την εύνοια της θεάς στα αισθηματικά σου θέματα! Έχεις την δυνατότητα αυτή την περίοδο να βελτιώσεις  την σχέση σου  και να διώξεις  τα όποια σύννεφα μπορεί να υπήρχαν.

Χαράς ευαγγέλια για τις singles του ζωδίου η περίοδος αυτή, μια και θα τους έρχονται τα πράγματα αρκετά βολικά!  Φρόντισε να χαρείς, να  διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις  και να  απολαύσεις  τις όμορφες και ερωτικά ξέγνοιαστες μέρες…

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας της εκπαίδευσης, πτυχίων, μεγάλων ταξιδιών, ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς του σπιτιού, της τροφής, της καριέρας, των επαγγελματικών.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

 

 Από την Αλίντα Κανάκη στο : www.tlife.gr

Περισσότερα άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 25/11 έως 1/12/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά &Mu…