1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Ουρανού από 2ο οίκο.

 Το πέρασμα του Ουρανού από το δεύτερο οίκο σας, θα σημάνει αλλαγές στον οικονομικό κυρίως τομέα, αλλά και σε ό,τι θεωρείτε σαν αξία στη ζωή σας. Οι αλλαγές στα οικονομικά σας, μπορεί να σημαίνουν κέρδη για σας, μπορεί όμως και ζημίες. Η φύση του Ουρανού είναι τέτοια που δεν μπορεί να καθορισθεί ακριβώς η επίδρασή του. Το μήνυμα είναι να μην αντισταθείτε σ’αυτές τις αλλαγές. Αν αλλάξετε δουλειά, μπορεί η νέα σας να έχει σχέση με ηλεκτρονική, computers, αστρολογία κλπ. Μπορεί όμως και μέσα στα πλαίσια της ίδιας της δουλειάς σας, να γίνουν αυτές οι αλλαγές, που το χαρακτηριστικό τους θα είναι το ξαφνικό και το απρόβλεπτο.

1 Ιανανουαρίου. 2022 Διέλευση Κρόνου από 11ο οίκο.

Μετά τη δοκιμασία των επαγγελματικών σας τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια, τώρα θα αναζητήσετε και θα εργασθείτε για την πραγματοποίηση των ιδανικών σας μέσα από ομάδες, σωματεία και οργανώσεις. Βέβαια θα πρέπει να κάνετε αυστηρή αυτοκριτική για να μην βρεθεί ψεγάδι στη συμπεριφορά σας. Έλξη θα νοιώσετε από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, αλλά και πολλές εμπειρίες θα αποκομίσετε από αυτά. Επίσης οι καλοί φίλοι μπορούν να σας βοηθήσουν στις αναζητήσεις σας, ενώ οι φιλίες που δεν έχουν στερεές βάσεις, πολύ πιθανόν να διαλυθούν.

1 Ιανουαρίου. 2022 Διέλευση Δ ί α από 12ο οίκο.

Ο χρόνος που ακολουθεί θα σας φέρει πιο κοντά στην αλήθεια, καθώς θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με ανθρώπους και καταστάσεις και θα μάθετε την πραγματική αλήθεια είτε γι’αυτούς, είτε για τον εαυτό σας. Δεχθείτε τα πράγματα όπως έχουν και προσπαθήστε το διάστημα αυτό να επωφεληθείτε από την αναζήτηση της αλήθειας, ώστε η τελική τοποθέτησή σας μέσα στη ζωή, να είναι η πιο σωστή από εδώ κι εμπρός. Για πολλούς η αναζήτηση της αλήθειας ίσως έχει βαθύτερες θρησκευτικές και πνευματικές διαστάσεις, καθώς θα έλθουν σε επαφή με πνευματικούς δασκάλους, ή μέσω του μεταφυσικής και αποκρυφιστικής αναζήτησης.

9 Μαϊου 2022 Διέλευση Δ ί α από 1ο οίκο.

 Σήμερα αρχίζει μια νέα περίοδος στη ζωή σας, που θα κρατήσει ένα σχεδόν χρόνο. Στο διάστημα αυτό ο Δίας θα κινείται στον πρώτο οίκο σας κι εσείς θα διακατέχεστε από μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ το όραμά σας θα είναι μια πιο πετυχημένη και άνετη ζωή. Πράγματι όλα το χρόνο αυτό θα δουλεύουν για σας, ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και μπορείτε να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανισθεί, για να φθάσετε στην επιτυχία. Αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε, και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

14 Δεκεμβρίου. 2022 Διέλευση Δ ί α από 1ο οίκο.

Σήμερα αρχίζει μια νέα περίοδος στη ζωή σας, που θα κρατήσει ένα σχεδόν χρόνο. Στο διάστημα αυτό ο Δίας θα κινείται στον πρώτο οίκο σας κι εσείς θα διακατέχεστε από μεγαλύτερη αισιοδοξία, ενώ το όραμά σας θα είναι μια πιο πετυχημένη και άνετη ζωή. Πράγματι όλα το χρόνο αυτό θα δουλεύουν για σας, ευκαιρίες θα σας παρουσιαστούν και μπορείτε να ξεπεράσετε όποια δυσκολία εμφανισθεί, για να φθάσετε στην επιτυχία. Αποφύγετε όμως να αναλάβετε μεγαλύτερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε, και δείτε τα πράγματα ρεαλιστικά.

 

Καριέρα

 Το 2022 θα είναι μια καλή χρονιά για την καριέρα σας, αλλά όχι ανέφελη. Ο Ήλιος, ο πλανήτης που ευθύνεται για την ζωτικότητα και την δημιουργικότητα σας, δεν αναμένεται να σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, ειδικά ως προς τους οικονομικούς πόρους που μπορεί να χρειαστείτε για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Θα έχετε ότι χρειάζεστε για να ξεπεράσετε όποιο πρόβλημα στην δουλειά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να έχετε το κίνητρο να δραστηριοποιηθείτε. Ίσως να σας προσφερθεί μια νέα θέση εργασίας, αν και δεν θα το κυνηγήσατε, αλλά για να καταφέρετε να ανταποκριθείτε στις ευθύνες θα πρέπει να αποκτήσετε καινούργιες γνώσεις ή δεξιότητες. Θα απαιτηθεί προσπάθεια, αλλά και δέσμευση από την πλευρά σας για να πετύχετε.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι όσο είναι δυνατό καλό, δεδομένων των συνθηκών. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση ή είστε αυτοαπασχολούμενοι, μην τσιγκουνευτείτε να επενδύσετε στον εκσυγχρονισμό της. Οι πρώτοι μήνες του έτους θα απαιτήσουν έντονη πνευματική εργασία, αλλά μεγάλη θα είναι και η ικανοποίηση που θα εισπράξετε με την πρόοδο σας. Εάν είστε υπάλληλοι, αλλά ενδιαφέρεστε να ανοίξετε την δική σας δουλειά, είναι καιρός για δράση, καθώς τα πλανητικά είναι υπέρ σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, με την ελάχιστη δυνατή επένδυση. Για όσους είναι υπάλληλοι, τα πλανητικά του έτους συνιστούν να κάνετε μικρά και προσεκτικά βήματα στην καριέρα σας, αποφεύγοντα στις εκτοξεύσεις στην στρατόσφαιρα, ακόμη και αν σας το προσφέρουν. Η επίμονη και συστηματική δουλειά θα σας οδηγήσει στο αποτέλεσμα που προσδοκάτε, με πολύ πιο φυσιολογικές συνθήκες και βιώσιμη πρόοδο.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πετυχημένο από άποψη οικονομικού κέρδους! Είναι το διάστημα που υπάρχει η πιθανότητα ακόμη και να κερδίστε ένα λαχείο. Εάν εργάζεστε σε ένα έργο, τώρα είναι η ώρα να το ολοκληρώσετε και να λάβετε την ανταμοιβή σας. Το φθινόπωρο θα αποτελεί μια μοναδική περίοδο τόσο για σας, όσο και για τους γύρω σας, κατά την οποία θα εισπράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας. Τα αποτελέσματα που θα επιτύχετε θα είναι εκπληκτικά, δεν θα αποτελέσουν ωστόσο έκπληξη για σας, καθώς θα έχετε επενδύσει αρκετό χρόνο και προσπάθεια στην επίτευξη τους. Συνεχίστε ακάθεκτοι την πορεία σας, χωρίς ωστόσο να μειώσετε τους ρυθμούς σας. Εάν χαλαρώσετε λόγω των θετικών αποτελεσμάτων της χρονιάς, θα κάνετε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας σας. Η καριέρα σας μπορεί να σας δώσει πολλές περισσότερες χαρές και σημαντικότερα βήματα προόδου, αρκεί να αναπροσαρμόζετε κατά διαστήματα την προσέγγιση και τον τρόπο δράσης σας.

 

Οικονομικά

 Το 2022 αναμένεται να είναι θετικό στον τομέα των οικονομικών σας, καθώς προβλέπεται αύξηση των εισοδημάτων σας, ανεξάρτητα από το είδος της εργασίας σας, εξαρτημένης ή μη. Οι πλανητικές διελεύσεις και όψεις ευνοούν την προοδευτική αύξηση των εισοδημάτων σας, που θα έρθει όμως μετά από πολύ έντονη προσπάθεια και πολύ δουλειά. Το 2022 προσφέρεται για την επέκταση των δραστηριοτήτων σας, που θα φέρουν αύξηση των εισοδημάτων, μπορείτε όμως να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με μια πρόσθετη απασχόληση. Θα υπάρξουν οι ανάλογες ευκαιρίες, θα χρειαστεί όμως να κάνετε επιλογές ως προς το είδος της δουλειάς που θέλετε να κάνετε. Δυσκολίες ίσως να υπάρξουν, εάν δεν είστε έτοιμοι να δράσετε σε έναν συγκεκριμένο τομέα ή είστε επιφυλακτικοί.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι σχετικά ομαλό για τα οικονομικά σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, καλό θα ήταν να μην  προχωρήσετε σε επενδύσεις, εάν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την αποτελεσματικότητα των σχεδίων σας. Θα είναι προτιμότερο να χάσετε μια ευκαιρία για επέκταση των δράσεων σας, παρά να χάσετε χρήματα. Ευκαιρίες θα υπάρξουν και άλλες στο άμεσο μέλλον. Το άγχος θα είναι κακός σύμβουλος σας μέσα στην χρονιά και μπορεί να σας οδηγήσει σε κακές επιλογές και σε ανεπιθύμητα προβλήματα.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πιο δυναμικό για τα οικονομικά σας. Το εισόδημά σας θα είναι αυξημένο, θα αυξηθούν όμως και τις δαπάνες σας για καταναλωτικά αγαθά. Εάν έχετε αποταμιεύσει κάποια χρήματα, δεν είναι απαραίτητο να συνεχίσετε μια λιτή διαχείριση. Μπορείτε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένεια σας με κάποιες καταναλωτικές δαπάνες. Εάν έχετε την δική σας επιχείρηση, είναι προτιμότερο να επενδύσετε στην ήδη υπάρχουσα επιχειρηματική σας δραστηριότητα, από το να επεκτείνετε την δράση σας σε νέους τομείς. Εάν είστε υπάλληλοι, οι αμοιβές σας, τακτικές ή έκτακτες, δεν θα εξαρτώνται τόσο από το είδος της δουλειάς σας, όσο από τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε. Είναι σημαντικό να εργάζεστε αποτελεσματικά, όχι όμως απαραίτητα πολύ.

 

Συναισθηματικά

Το 2022 δεν θα είναι ιδανικό για τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Δεν θα είναι όμως και ιδιαίτερα δύσκολο, αντιμετωπίζοντας απρόβλεπτες καταστάσεις. Η δυσκολία έγκειται στο γεγονός ότι θα πρέπει να αναπροσαρμόσετε τα σχέδια σας αρκετές φορές μέσα στον χρόνο. Η συμβουλή του έτους είναι να μην παραμένετε σε μια κατάσταση από τον φόβο της μοναξιάς, όταν αυτή έχει φτάσει στο φυσικό της τέλος. Να θυμάστε ότι ποτέ δεν είστε μόνοι και πάντοτε θα υπάρχουν άτομα γύρω σας να σας στηρίζουν. Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις του έτους προϊδεάζουν ότι το 2022 είναι ιδανικό να ξαναχτίσετε παλιούς δεσμούς, ειδικά εάν ατόνησαν από δικά σας λάθη. Συνιστάται να είστε ο εαυτός σας, αλλά για να βελτιώσετε τις συνθήκες στην προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να γίνετε καλύτεροι.

Το πρώτο μισό του 2022 χαρακτηρίζεται από μια συνεχή εξέλιξη των γεγονότων. Οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν ίσως να σας οδηγήσουν κάπου, το που όμως θα εξαρτηθεί από τις δικές σας ενέργειες. Εάν είστε αδέσμευτοι, συνιστάται να βγαίνετε από το σπίτι όσο πιο συχνά μπορείτε. Κλεισμένοι στο σπίτι ή σκυμμένοι πάνω από την οθόνη του υπολογιστή σας δεν μπορείτε να γνωρίσετε τον κόσμο που πρέπει και να φέρετε τις θετικές αλλαγές που θέλετε στην προσωπική σας ζωή. Μην διστάζετε όμως να επιμείνετε, εάν κάτι δεν πετύχει με την πρώτη φορά. Η επιμονή στην περίπτωση αυτή θα έχει αποτέλεσμα. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού θα έχετε οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσετε κόσμο και να βρείτε το άλλο σας μισό.

Το δεύτερο μέρος του 2022 θα είναι για τα συναισθηματικά σας αρκετά πιο περιοριστικό. Όσοι δεν βρίσκονται σε σχέση και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποιο νέο συναισθηματικό δεσμό μέσα στο πρώτο εξάμηνο, τώρα θα έχουν πολύ λιγότερες ευκαιρίες να πραγματοποιήσουν αξιόλογες γνωριμίες. Επομένως, εάν έχετε στόχο να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να καταβάλετε πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Είναι ένα διάστημα που θα πρέπει να αποφύγετε την ανάμειξη φίλων και γνωστών στα προσωπικά σας, γιατί οι συμβουλές και οι παρεμβάσεις τους θα έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Μόνοι σας θα πρέπει να αποφασίσετε για τις σωστές κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε και να επωμιστείτε τις συνέπειες των αποφάσεων σας. Το γεγονός αυτό όμως θα σας προικίσει με ανεκτίμητες εμπειρίες. Η συναισθηματική ζωή των δεσμευμένων και παντρεμένων θα είναι από μια άποψη ευκολότερη, από κάποια άλλη άποψη όμως δυσκολότερη. Η ευκολία έγκειται στο γεγονός ότι θα μπορέσετε να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε στην σχέση σας με το ταίρι σας. Η δυσκολία θα έγκειται στο να λάβετε περισσότερα από αυτά που το ταίρι σας είναι έτοιμο να σας δώσει. Τα άστρα και το σύμπαν συνιστούν να εκτιμάτε τα συναισθήματα και να σέβεστε τις επιθυμίες του συντρόφου σας.

 

Υγεία

Η υγεία σας δεν θα παρουσιάσει ιδιαίτερα προβλήματα μέσα στο 2022 και η χρονιά δεν αναμένεται να είναι καλύτερη ή χειρότερη από άλλες χρονιές. Ο Ήλιος θα αποδειχτεί προστάτης του ζωδίου σας στον τομέα της υγείας, καθώς θα σας προειδοποιεί έγκαιρα για πιθανά προβλήματα υγείας. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα υγείας, ενδεχομένως και με εναλλακτικές θεραπευτικές μεθόδους. Σε γενικές γραμμές η χρονιά θα είναι καλή και αν αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, αυτά θα οφείλονται σε δικές σας κακές επιλογές ή αποφάσεις. Η ένταση και το άγχος θα είναι κακοί σύμβουλοι για την υγεία σας και ενδεχομένως να σας οδηγήσουν σε κακές αποφάσεις. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην καλή σας φυσική κατάσταση για να ελαχιστοποιήσετε την εμφάνιση προβλημάτων.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι θετικό για την κατάσταση της υγείας σας, δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. Τα άστρα συμβουλεύουν να μην αποκλίνετε από τις συνηθισμένες σας δράσεις, εάν δεν θέλετε να δημιουργήσετε προβλήματα. Περιοριστείτε σε δραστηριότητες που αισθάνεστε ασφαλείς, έχει συνηθίσει και προσαρμοστεί το σώμα σας. Εάν έχετε κάποια χρόνια προβλήματα υγείας, συνιστάται να αναζητήσετε, πέρα από την κλασσική ιατρική, και κάποια εναλλακτική θεραπευτική μέθοδο για να ανακουφιστείτε.

Το δεύτερο μισό του 2022 αναμένεται να είναι πολύ πιο δύσκολο και επικίνδυνο για τραυματισμούς. Αυξημένους κινδύνους τραυματισμών διατρέχουν κυρίως οι επαγγελματίες αθλητές. Ο κίνδυνος παραφυλάει επίσης τις σκοτεινές ώρες του 24ώρου, κατά την διάρκεια των οποίων θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πέρα από το γεγονός αυτό, η υγεία σας δεν φαίνεται να απειλείται, ούτε καν από τα περιοδικά κρυολογήματα και τις εποχικές γρίπες. Οι συναισθηματικές σας εξάρσεις και η ψυχολογική σας αστάθεια μπορεί κατά περιόδους να φέρει ψυχοσωματικές εκδηλώσεις, που θα εμφανιστούν υπό μορφή πυρετών.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In ΕΤΗΣΙΕΣ GAY ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

ΤΑΥΡΟΣ GAY || ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

1 Ιανoυαρίου 2022 Διέλευση Ουρανού από 1ο οίκο. Το πέρασμα του Ουρανού από τον Ωροσκόπο σα…