Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2021

Δευτέρα 01.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η αλληλεπίδραση με τους φίλους σας μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα! Ένας φίλος σας μπορεί να σας δώσει μια καλή συμβουλή για οικονομικές συναλλαγές ή αναφορικά με τη διαχείριση των επενδύσεων σας.

Τρίτη 02.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η οικονομική κατάσταση σας θα είναι γενικά θετική σήμερα. Δεν θα έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με την ικανότητά σας να κερδίσετε τα προς το ζην. Προσοχή μόνο στις δαπάνες σας, να μην ξεπεράσουν κάποια αποδεκτά όρια…

Τετάρτη 03.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Μην πάρετε τις έριδες και τις αποτυχίες της ημέρας πολύ κατάκαρδα. Οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις! Στο τέλος της ημέρας θα βρείτε ικανοποιητική εξήγηση για τις δράσεις των άλλων.

Πέμπτη 04.11.2021 (Νέα Σελήνη στον Σκορπιό)

Το περιβάλλον σας θα σας ενθουσιάσει με τα νέα που θα μάθετε και θα σας δώσει τροφή για σκέψη. Μπορείτε να σας είναι δύσκολο να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας σήμερα. Αποφύγετε όλες τις εργασίες που απαιτούν σχολαστικότητα.

Παρασκευή 05.11.2021 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε γέμιση)

Η αλληλεπίδραση με το περιβάλλον σας μπορεί να αποδειχθεί το κλειδί της επιτυχία κατά τη σημερινή μέρα . Ωστόσο, δεν μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή από την εφαρμογή των σχεδίων σας. Αντίθετα, ότι δείτε και μάθετε θα σας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σας.

Σάββατο 06.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη– σε γέμιση)

Επαναστατικές αλλαγές στην  προσωπική ζωή σας, σας περιμένουν σήμερα, ειδικά αν είστε γεννημένοι το Απρίλιο. Δεν θα είστε σε θέση  να προσαρμοστείτε εύκολα σ αυτές και να συνηθίσετε στα νέα δεδομένα.

Κυριακή 07.11.2021 (Σελήνη στον Τοξότη – σε γέμιση)

Θα είστε ευαίσθητοι για όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας και στην οικογένειά σας. Κάποιες καταστάσεις που θα κλιθείτε να αντιμετωπίσετε θα σας κάνουν σοφότερους στο τέλος της μέρας…

Δευτέρα 08.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Το πρωί επωφεληθείτε και περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι, μόνοι σας αν είναι δυνατό… Απολαύστε την σπιτική ατμόσφαιρα, μακριά όμως από προβλήματα, έγνοιες, συζητήσεις και θορύβους. Θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας.

Τρίτη 09.11.2021 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Αυτή είναι μια καλή μέρα να κάνετε τα πράγματα που σας αρέσουν και να δαπανήσετε ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Το παραμελήσατε πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να του προσφέρετε κάτι σε αντάλλαγμα…

Τετάρτη 10.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Οι υπολογισμοί σας θα αποδειχθούν ακριβείς σήμερα και οι επιθυμίες σας θα γίνουν πραγματικότητα ως δια μαγείας. Αλλά όλες αυτές οι ευλογίες θα πραγματοποιηθούν υπό την προϋπόθεση ότι θα ακολουθήσετε πιστά το αρχικό σας σχέδιο δράσης.

Πέμπτη 11.11.2021 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Προσέχετε την επικοινωνία σας, για αποφυγή παρεξηγήσεων και περιττών διαπληκτισμών, καθώς και τα μέσα επικοινωνίας σας από πιθανές ζημίες. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στο σπίτι, με το ταίρι ή τα παιδιά σας.

Παρασκευή 12.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Δεν είναι η καλύτερη μέρα για να αρχίσετε να ψάχνετε για δουλειά, να επιλέξετε μια θέση εργασίας ή να προσλάβετε νέο προσωπικό, εάν έχετε δική σας επιχείρηση. Οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές

Σάββατο 13.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Ο σύντροφός σας μπορεί να είναι όχι μόνο υπερβολικά συναισθηματικός, αλλά επιρρεπής σε μια αλλόκοτη και προκλητική συμπεριφορά. Αν έχετε γεννηθεί το Απρίλιο, ο κίνδυνος να πέσετε θύμα της γοητείας του είναι μεγάλος…

Κυριακή 14.11.2021 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα είναι στο πλευρό σας και σας υπόσχονται ότι η δουλειά σας δεν θα αργήσει να αμειφτεί. Στον συναισθηματικό τομέα θέλετε να είστε ελεύθεροι αλλά να μην είστε μόνοι… Θα τα καταφέρετε;

Δευτέρα 15.11.2021 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Ο σύντροφος σας θα μπερδευτεί αρκετά με τη συμπεριφορά σας. Τα σήματα και τα μηνύματα που του στέλνετε είναι ανάμεικτα και αλλοπρόσαλλα. Αφιερώστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, σκεφτείτε όσα σας απασχολούν στην σχέση σας με το ταίρι σας, αποφασίστε τι θέλετε κα κινηθείτε ανάλογα.

Τρίτη 16.11.2021 (Σελήνη στους Κριό – σε γέμιση)

Επειδή σήμερα θα έχετε την τάση να μην ανέχεστε κανενός είδους πίεση και κανέναν περιορισμό από το περιβάλλον σας, αποφύγετε πρόσωπα και καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα.

Τετάρτη 17.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Αν ασχοληθείτε παράλληλα με πολλά ζητήματα, σίγουρα κάπου θα κάνετε λάθος. Και μην ξεχνάτε ότι αυτή την περίοδο είμαστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλήψεις. Γι’ αυτό, βάλτε πρόγραμμα στις δράσεις σας και η επιτυχία θα είναι εγγυημένη!

Πέμπτη 18.11.2021 (Σελήνη στον Ταύρο– σε γέμιση)

Η μέρα δυσκολεύει την επικοινωνία και ο εκνευρισμός σας θα είναι έκδηλος από το πρωί. Αποφύγετε ανώφελους διαπληκτισμούς και προκλητικές ενέργειες που θα προκαλέσουν εντάσεις. Έχετε όμως ανάγκη από ηρεμία και χαλάρωση! Βρείτε τρόπο να το πετύχετε!

Παρασκευή 19.11.2021 (Πανσέληνος- Σεληνιακή έκλειψη στον Ταύρο)

Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να δείτε πιο καθαρά τα σημεία που πρέπει να εστιάσετε και να αλλάξετε στην καθημερινότητα σας. Αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς, γιατί μια σπίθα μπορεί να φέρει μετωπική ρήξη με άτομα του περιβάλλοντος σας!

Σάββατο 20.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Δώστε προσοχή σε αυτά που λέτε και μην παρεξηγήστε εύκολα με τις αντιδράσεις των γύρω σας. Είναι κρίμα να δημιουργήσετε βαρύ κλίμα με την εριστική σας συμπεριφορά, ενώ θα μπορούσατε να επιλύσετε τις διαφορές σας μέσα από διάλογο.

Κυριακή 21.11.2021 (Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Κρατήστε τη θετική σας διάθεση και απολαύστε το απόγευμα με τον σύντροφό σας ή αν είστε μόνοι, με αγαπημένους φίλους. Θα χαλαρώσετε και θα ξεχάσετε τα άγχη της μέρας.

Δευτέρα 22.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η ένταση που αισθάνεστε οφείλονται στις φοβίες σας! Μην αφήνετε τους γύρω σας να καταλάβουν τις αδυναμίες σας, γιατί θα τους οπλίσετε τα χέρια να σας πολεμήσουν με τα δικά σας όπλα.

Τρίτη 23.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Κάποιος ίσως σας δώσει ιδέες ή σας προτείνει μια νέα επαγγελματική κατάρτιση, έτσι ώστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές και να αυξήσετε τις πιθανότητες για μια πιο αποδοτική απασχόληση ή μια καλύτερη καριέρα.

Τετάρτη 24.11.2021 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Η σημερινή μέρα σας κατευθύνει ακριβώς σε αυτό που επιθυμείτε, είτε είναι δημιούργημα, νέα ιδέα, ή κάποια σχέση.  Θα υπάρξουν δυσκολίες και το ξέρετε, οργανωθείτε για την επιτυχία, γιατί μόνον έτσι θα την αγγίξετε.

Πέμπτη 25.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, στην ξεκούραση και στην αναζωογόνηση του οργανισμού σας. Προς το βράδυ, κοινωνικές επαφές με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή συνεργάτες θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

Παρασκευή 26.11.2021 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Ξεκινήστε τη μέρα  με μια πιο υγιεινή διατροφή. Κόψτε τις κακές διατροφικές συνήθειες και ιδιαίτερα παντός είδους καταχρήσεις και αλκοολούχα ποτά. Φροντίστε την υγεία σας, γιατί δεν θα το κάνει κανείς άλλο για λογαριασμό σας!

Σάββατο 27.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο– σε χάση)

Δείξτε στον σύντροφο σας, τον φιλικό σας κύκλο ή τους συνεργάτες σας τον καλύτερο σας εαυτό και δεν θα το μετανιώσετε. Θα αντιμετωπιστείτε από τους άλλους με ευγενικά και καλοπροαίρετα συναισθήματα.

Κυριακή 28.11.2021 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Η μέρα είναι γεμάτη ένταση και εσείς υπερευαίσθητοι με όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, αποφύγετε να δώσετε διαστάσεις στα θέματα που θα προκύψουν και κινηθείτε προσεκτικά για να μην βλάψετε τα συμφέροντα σας.

Δευτέρα 29.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή και τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Τρίτη 30.11.2021 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Οι σπατάλες που πιθανό να γίνουν σε μια έξαρση του shopping therapy, δεν θα σας βγουν σε καλό. Περιορίστε τις αγορές σας στα απολύτως απαραίτητα για να μην ξεφύγετε στον προϋπολογισμό σας.

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2023

Δευτέρα 01.05.2023 (Σελήνη στην Παρθένο– σε γέμιση) Πλούτωνας ανάδρομος στον Υδροχόο–Ανάδρ…