Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά – Καριέρα

Ο Ήλιος θα βρίσκεται σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του μήνα στον τρίτο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια και συγγενείς), προϊδεάζοντας ότι οι στενοί σας συγγενείς θα απορροφήσουν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Ο Ιούνιος προβλέπεται να είναι ένας μήνας γεμάτος υποχρεώσεις αλλά και αρκετά δημιουργικός και παραγωγικός. Μετά το lockdown είστε πανέτοιμοι και με απίστευτα αποθέματα ενέργειας να κατακτήσετε τον κόσμο. Θα κάνετε πολλές επαγγελματικές επαφές, θα προγραμματίσετε πολλές μετακινήσεις ή ταξίδια για να προωθήσετε τη δουλειά σας και θα επιλύσετε πολλά από τα ζητήματα που εκκρεμούν. Αρκετοί ωστόσο από σας ενδεχομένως να προσανατολίζεστε σε αλλαγή δουλειάς, που μπορεί να αφορά αλλαγή εργοδότη ή αλλαγή αντικειμένου δουλειάς. Μέσα στον Ιούνιο θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην αναζήτηση πληροφοριών, αποστολή βιογραφικών, σε συνεντεύξεις, κλπ. Με τον Ερμή να βρίσκεται στον 4ο οίκο σας (οικογένεια, ρίζες και κατοικία) καθ όλη  τη διάρκεια του μήνα, θα σας απασχολήσουν κάποιες ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν τους γονείς ή την καταγωγή σας. Μπορεί όμως να σας απασχολήσει και την κατοικία σας, με κάποιες επισκευές που μπορεί να προγραμματίσετε ή μια μετακόμιση που έχετε σκοπό να κάνετε. Έχετε υπόψη σας όμως ότι κατά το δεύτερο μισό του μήνα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους εγχειρήματα. Ως προς τα οικονομικά σας, ο Ιούνιος θα είναι κάπως στενάχωρος. Δεν θα υπάρχει η συνηθισμένη άνεση και ευχέρεια, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνετε προσεκτικότερη διαχείριση των χρημάτων σας.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που χαρακτηρίζει και κατευθύνει την αισθηματική σας ζωή, θα βρίσκεται ανάδρομος σχεδόν όλο το μήνα, δημιουργώντας δυσκολίες ανεύρεσης ενός συντρόφου στους αδέσμευτους. Ακόμη και εάν βρείτε κάποιο νέο ταίρι το διάστημα αυτό και ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί. Οι έρωτες με ανάδρομη Αφροδίτη και Ποσειδώνα δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό. Προσέξτε κυρίως το πορτοφόλι σας, καθώς πιθανότατα να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Όσο για τους δεσμευμένους, τον Ιούνιο θα υπάρχει αρκετή ένταση και καβγαδάκια με τον σύντροφό σας για το παραμικρό. Μπορεί να μην είναι σοβαρά τα ζητήματα που σας χωρίζουν, αλλά η συνεχής ένταση θα σας κουράσει. Μην διανοηθείτε όμως να ενδώσετε σε πειρασμούς και ξεκινήσετε επιπόλαιες παράλληλες περιπέτειες γιατί  θα αποκαλυφθείτε και θα δημιουργήσετε πραγματικά προβλήματα στη σχέση ή το γάμο σας. Χώρια το ότι θα σας στοιχίσει οικονομικά πολύ ακριβά, κάτι που στην παρούσα φάση δεν αντέχετε.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Μέσα στον Μάρτιο περνούν κάποιοι σημαντικοί πλανήτες στο…