Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο σας το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και στον 1ο ηλιακό οίκο, αυτόν της προσωπικότητα σας. Είναι μια διέλευση που τονίζει την ατομικότητα και βοηθάει στην ανάπτυξη της προσωπικότητας. Το διάστημα αυτό θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους καθημερινούς περιορισμούς και να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα για τον εαυτό σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να μετουσιώσετε σε πράξη, όλα όσα έχετε προγραμματίσει, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα. Μέσα στο μήνα ωστόσο θα απαιτηθεί να δείξετε τις καλύτερες ιδιότητες σας, την γενναιοδωρία, την θετική στάση ζωής και την  θέληση να πετύχετε. Με σκληρή δουλειά και επιμονή θα πετύχετε ότι έχετε θέσει σαν στόχο. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο και στον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας, τον καθαρά οικονομικό τομέα, και ασχολείστε περισσότερο με τα υλικά αποκτήματα, με την διαχείριση της περιουσίας ή επεξεργάζεστε στρατηγικές, πως να αυξήσετε τα εισοδήματα σας. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας μεταξύ 2 και 25 του μήνα, οπότε δεν βλάπτει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και πολύ πιο υπεύθυνοι στην δουλειά σας. Θα αντιμετωπίσετε πολλές έκτακτες καταστάσεις ή απρόβλεπτα συμβάντα και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Μην αντιδράτε εν θερμώ σε τυχόν κριτική που θα σας ασκηθεί, αλλά σκεφτείτε μήπως έχουν δίκιο. Είναι ωστόσο μια καλή εποχή να τελειώσετε πράγματα ή δράσεις που αφήσατε σε προηγούμενη φάση ημιτελή. Επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα μπορείτε να έχετε όταν πια θα επιστρέψει τις τελευταίες μέρες του μήνα ο Ερμής σε ορθή πορεία. Για τα οικονομικά σας θα είναι ένας δύσκολος μήνας ο Απρίλιος λόγω του ανάδρομου Ερμή, της Αφροδίτης αλλά και της έκλειψης στο ζώδιο σας. Θα πρέπει να διαχειριστείτε πολύ προσεκτικά τους πόρους σας και να είστε ευέλικτοι στις καταστάσεις που θα παρουσιαστούν. Μην αμελείτε τις πληρωμές, φροντίζοντας να είστε εντός προβλεπόμενων προθεσμιών.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Ο Απρίλιος βρίσκει την Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον 1ο οίκο του ωροσκοπίου σας μεταξύ 5 και 29 Απριλίου. Είναι μια περίοδος ευεργετική για την προσωπική σας ζωή, καθώς και ένα διάστημα που θα φλερτάρετε πολύ, μια και θα αισθάνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Η φιλική σας διάθεση, παράλληλα με τον ερωτισμό που εκπέμπετε, θα τραβήξει άτομα κοντά σας, οπότε εάν είστε αδέσμευτοι και θέλετε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, είναι η κατάλληλη εποχή. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα αναζητήσετε την αγάπη, γιατί χωρίς αυτήν μαραζώνετε. Οι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι δε, θα έχετε έναν υπέροχο ρομαντικό μήνα. Μετά τις 29/04 μετακινείται η Αφροδίτη στον Ταύρο και στον 2ο ηλιακό σας οίκο, μια θέση που έχει σχέση κυρίως με το αίσθημα υλικής ασφάλειας. Θα περνάτε ωστόσο πολύ περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, όσοι είστε δεσμευμένοι, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι θα αποζητάτε μέσα από τις καινούργιες ερωτικές γνωριμίες την ασφάλεια και το αίσθημα σταθερότητας, γιατί αυτό έχετε ανάγκη αυτήν την περίοδο.

 

Η Νέα Σελήνη-Ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 8 Απριλίου στο ζώδιο σας θα σας προσφέρει την ευκαιρία να κάνετε καινούργια ξεκινήματα ή να υλοποιήσετε επιτέλους όσα έχετε επεξεργαστεί και προγραμματίσει. Σημαντικό είναι να δράσετε με αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Αποδεχτείτε τις τυχόν αλλαγές που θα προκύψουν εκτός προγράμματος σαν δώρο του σύμπαντος και μην τις πολεμάτε.

 

Η Πανσέληνος στις 24 Απριλίου στον Σκορπιό θα σας αναγκάσει να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε ζητήματα σχέσεων. Ίσως να έρθουν στην επιφάνεια κάποια μυστικά που αφορούν ένα πρόσωπο και να εκπλαγείτε δυσάρεστα. Δαπάνες που δεν έχετε προβλέψει ενδεχομένως να υπάρξουν τις μέρες αυτές. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και επικίνδυνα αθλήματα, γιατί υπάρχει πιθανότητα τραυματισμών.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 1, 7, 12, 16, 26

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο: 1, 5, 14, 24

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…