Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλή Χρονιά, αγαπητοί Κριοί! Ο Ήλιος θα βρίσκεται τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου στον 10ο  ηλιακό σας οίκο, αυτόν που αφορά την καριέρα και τον δημόσιο βίο σας και θα σας οδηγήσει να εστιάσετε περισσότερο σε ζητήματα καριέρας αλλά και σε ότι έχει σχέση με την φήμη σας. Η επίλυση ενός προβλήματος στην δουλειά είναι πρώτη σας προτεραιότητα και η προσέγγιση σε ζητήματα επιχειρηματικότητας θα είναι καθαρά πρακτική. Δεν έχετε την υπομονή να περιμένετε για καιρό να δείτε τα αποτελέσματα των δράσεων σας, θα πρέπει να ξέρετε εδώ και τώρα εάν κάνατε σωστές κινήσεις. Αναγνώριση μπορεί να έρθει το διάστημα αυτό, θα συνοδευτεί όμως και από περισσότερες ευθύνες. Και ο Ερμής θα βρίσκεται καθ’ όλο τον μήνα στον 10ο ηλιακό οίκο, μόνο που είναι ανάδρομος μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Το πρώτο μισό του μήνα ίσως να αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας, και ως εκ τούτου θα αποζητάτε όλο και περισσότερο την απομόνωση και την ηρεμία, μακριά από τα πλήθη. Την σκέψη σας απασχολούν πρόσφατα γεγονότα, πιθανόν κάποιοι λανθασμένοι χειρισμοί, αλλά αυτό δεν μπορεί να σας οδηγήσει πουθενά, παρά σε ψυχική και πνευματική εξουθένωση. Μετά τις 20 του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε βήματα προόδου στην καριέρα σας, που όμως δεν θα οφείλονται τόσο στην σκληρή δουλειά, όσο στις καλές δημόσιες σχέσεις.

Αισθηματικά – Κοινωνικά 

Η Αφροδίτη θα μετακινηθεί στις 5 Ιανουαρίου στον 11ο ηλιακό σας οίκο και υπό την επιρροή της θα έχετε την τάση να μπερδεύετε φιλικές και ερωτικές σχέσεις. Πολλοί από σας μπορεί να ξεκινήσετε αυτό τον μήνα μια σχέση με ένα άτομο που μέχρι πρότινος το θεωρούσατε φίλο. Ή ακόμη να βρείτε την πραγματική αγάπη στο πρόσωπο ενός ατόμου που ανήκει στο ευρύτερο φιλικό σας περιβάλλον, με το οποίο να μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Για σας είναι σημαντικό το διάστημα αυτό να μπορείτε να μοιραστείτε με το ταίρι σας τα ενδιαφέροντα σας και να έχετε όσο περισσότερα κοινά χόμπι γίνεται.

Η Πανσέληνος της 7 Ιανουαρίου στον Καρκίνο εφιστά την προσοχή σας σε ζητήματα κατοικίας και οικογένειας. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε ένα σπίτι ή να μετακομίσετε, η χρονική περίοδος αυτή είναι ευνοϊκή. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην εκνευρίζεστε, ιδίως με μικροπράγματα. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο της 21ης Ιανουαρίου ενεργοποιεί τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε πολύ, να γνωρίσετε νέο κόσμο ή να ασχοληθείτε έντονα με κοινωνικές δράσεις. Κέρδη από την επιχείρηση σας είναι δυνατά, εάν δεν χάσετε σημαντικές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Αναδείξτε τα ταλέντα σας, αξιοποιήστε την συσσωρευμένη σας επαγγελματική εμπειρία, ώστε να κατακτήσετε αυτό που επιθυμείτε.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιανουάριο: 3, 13, 22, 26, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Ιανουάριο: 1, 11, 16, 24

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…