Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Ο Ήλιος διέρχεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα τον 4ο ηλιακό σας οίκο, κάτι που υποδεικνύει ότι θα σας απασχολήσουν ζητήματα οικογένειας και σπιτιού. Γίνεται επιτακτική για σας η ανάγκη το διάστημα αυτό να νοιώσετε οργανικό κομμάτι της οικογένειας με την στενότερη ή την ευρύτερη της έννοια. Επισκέψεις στα πάτρια εδάφη, στην πόλη ή την περιοχή που πέρασε κανείς τα παιδικά του χρόνια δεν θα πρέπει να αποκλειστούν. Μπορεί επίσης να εμπλακείτε ενεργά στην  διευθέτηση διαφορών μεταξύ συγγενών, ώστε να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις. Κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σχηματίζει ο Ήλιος ευοίωνες όψεις με Δία και Κρόνο, προσφέροντας ευκαιρίες επίλυσης σειράς προβλημάτων που προϋπήρχαν. Είναι επίσης η κατάλληλη εποχή να κάνετε επισκευές στο σπίτι ή να δεχθείτε επισκέψεις από συγγενικά πρόσωπα. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ίσως να υπάρξουν απρόβλεπτα γεγονότα που θα επηρεάσουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Στις 23 Ιουλίου μετακινείται ο Ήλιος στον Λέοντα και στον 5ο ηλιακό σας οίκο, στρέφοντας την προσοχή σας κατά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας ή στα ζητήματα που απασχολούν τα παιδιά σας. Η αντίθεση του ωστόσο με τον Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει να παραμελήσετε την δουλειά ή τις οικογενειακές σας υποχρεώσεις, καθώς θα έχετε στο νου σας την διασκέδαση. Ο Ερμής βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Ιουλίου στον 5ο οίκο (μεταξύ 11 και 28 του μήνα), απογειώνοντας την δημιουργικότητα σας και βοηθώντας σας από την θέση του αυτή να βελτιώσετε τις σχέσεις με τους απογόνους σας. Τις τελευταίες μέρες του μήνα εστιάζετε πλέον σε ζητήματα καριέρας και επανεξετάζετε μελλοντικά σχέδια. Προσοχή θα χρειαστεί το διάστημα μεταξύ 12 και 25 Ιουλίου σε ζητήματα καριέρας, καθώς τα πλανητικά δεν σας ευνοούν ιδιαίτερα. Σχέσεις σε συναδέλφους ή συνεργάτες δυσκολεύουν το διάστημα αυτό, και εν μέρη φταίει η υπερβολικά αυστηρή κριτική που ασκείτε απέναντι τους. Γενικότερα όμως, δεν αποκλείονται προβλήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε δικαστικές διαμάχες ή σε διοικητικά πρόστιμα.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

Η Αφροδίτη συνεχίζει να ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για να ζείτε αρμονικές στιγμές με το ταίρι σας το διάστημα αυτό. Θα ξέρετε ακριβώς πως να κάνετε τον σύντροφό σας ευτυχισμένο και θα απολαμβάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ανανεώνουν. Οι μοναχικοί του ζωδίου σας θα βιώσετε κάποιες ερωτικές περιπέτειες, ίσως να είστε λίγο πιο δραματικοί από ότι συνήθως, δεν θα έχετε όμως καμία δυσκολία να κατακτήσετε αυτό που θέλετε. Δυστυχώς όμως γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος στις 23 Ιουλίου και αρχίζει να δημιουργεί αρκετά προβλήματα, τόσο στην ερωτική-συναισθηματική σας ζωή, όσο και στα τρέχοντα οικονομικά σας. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης δεν αποκλείονται προστριβές μέσα στα ζευγάρια, που τις περισσότερες φορές δεν θα οφείλονται σε ουσιαστικές διαφορές. Καινούργιες σχέσεις που ξεκινούν το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης δεν μπορούν να έχουν μακροημέρευση και συνήθως τελειώνουν λίγο μετά την επιστροφή του πλανήτη στην ορθή του πορεία. Οπότε μην βιάζεστε να επενδύσετε σε κάτι καινούργιο. Και στα οικονομικά σας όμως θα έχει αρκετά μεγάλο αντίκτυπο ο μήνας αυτός. Μια τεταμένη όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη με του Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ψευδαίσθηση της οικονομικής εύνοιας, στην ουσία όμως θα σας ωθήσει σε περιττές και άσκοπες δαπάνες. Μπορεί επίσης να υπάρξουν δύσκολες περιστάσεις, που θα σας βρουν παντελώς απροετοίμαστους να τις αντιμετωπίσετε από οικονομικής άποψης. Μετά το τρίτο δεκαήμερο που γυρίζει ο πλανήτης ανάδρομος, άτομα που έχουν δημιουργικά επαγγέλματα θα αισθανθούν ότι τελματώνουν, ότι τους εγκαταλείπει η μούσα τους, καθώς δεν έχουν πια έμπνευση και ιδέες.

 

Η Πανσέληνος στις 3 Ιουλίου στον Αιγόκερω και στον 10ο οίκο σας (καριέρα και δημόσιος βίος) αναμένεται να έχει ευεργετική επίδραση στην επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Η δημοτικότητα σας θα αυξηθεί και είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δείξετε τις ικανότητες σας. Προβλήματα καριέρας μπορούν και πρέπει να επιλυθούν άμεσα. Η Νέα Σελήνη στις 17 Ιουλίου στον Καρκίνο και στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, στρέφει την προσοχή σας σε ζητήματα οικογένειας και σπιτιού και σηματοδοτεί μια εξαιρετική χρονική στιγμή να επενδύσετε σε θέματα αυτοανάπτυξης. Μια διαφορετική ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σας θα μπορούσε να αποδειχτεί τώρα εξαιρετικά ευεργετική.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Ιούλιο: 21, 23, 25, 27, 30

Δυσμενείς μέρες για τον Ιούλιο: 2μ 5, 13, 18

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιχθείς – Μηνιαίες προβλέψεις Απριλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Απριλίου θα βρίσκεται ο Ήλιος στο…