Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2022

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στον 8ο ηλιακό σας οίκο (σεξ, πάθη και αναγέννηση) και μπορεί το διάστημα αυτό να συνειδητοποιήσετε ότι βασανίζεστε από κάποιες εμμονές. Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να προσδιορίσετε την πηγή που τις γεννά, παρά να κρίνετε αυστηρά τον εαυτό σας. Ίσως δε να έχετε την επείγουσα ανάγκη να καθαρίσετε σε βάθος τον χώρο σας και να πετάξετε πράγματα που έχετε μαζέψει και που ουσιαστικά σας είναι άχρηστα. Ο Ερμής θα βρίσκεται κατά τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου επίσης στον 8ο ηλιακό σας οίκο, για να περάσει στις 17.11 στον 9ο. Τα περάσματα αυτά δεν θα είναι τα πιο εύκολα ή ευχάριστα για το ζώδιο σας και συνιστάται να είστε προσεκτικοί, ιδίως στις αρχές του μήνα. Προς τα μέσα του μήνα ίσως αισθανθείτε ότι έχετε γνωστικά κενά στην δουλειά σας και να αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια σεμινάρια ή εξειδικευμένα μαθήματα να καλύψετε τα κενά.

Αισθηματικά – Κοινωνικά
Τον 8ο οίκο σας ενεργοποιεί και η Αφροδίτη κατά τις δύο πρώτες βδομάδες του μήνα, συμπορευόμενη με Ήλιο και με Ερμή, για να περάσει στις 16.11 στον 9ο. Το πρώτο μισό του μήνα μπορεί η σχέση σας να αποκτήσει μεγαλύτερο ειδικό βάρος για σας, καθώς θα υπάρχει αρμονική συμβίωση και κυρίως ιδιαίτερη σεξουαλική έλξη. Τώρα θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις φαντασιώσεις σας ή τις ιδιαίτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες, χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Προσέξτε όμως να μην σας γίνει εμμονή το ταίρι σας και φαντασιώνεστε όλη τη μέρα θα κάνετε μαζί του όταν βρεθείτε, παραμελώντας τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας. Μετά τις 16 Νοεμβρίου κοινωνικοποιείστε περισσότερο, ενδεχομένως να προγραμματίσετε και κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό ή μια εκδρομή. Οι αδέσμευτοι θα βιώσετε έντονες σεξουαλικές εμπειρίες μέσα στο μήνα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι αρκετό για να σας πείσει να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, ειδικά όταν θα μετακινηθεί η Αφροδίτη μετά τις 16 του μήνα στον 9ο οίκο.

Η Πανσέληνος-Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο της 8.11 θα ρίξει φως σε ορισμένες πτυχές που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως θα διαπιστώσετε ότι έχετε ξεφύγει στις δαπάνες σας και θα πρέπει να περιορίσετε τα έξοδο σας. Μπορεί όμως να αντιμετωπίσετε μια πολυδάπανη βλάβη που θα σας πετάξει εκτός προϋπολογισμού. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη της 24.11 θα φέρει στο προσκήνιο τις εμπειρίες και τις φιλοδοξίες σας αλλά και τις πνευματικές σας ανησυχίες. Κάποια γεγονότα ίσως σας αναγκάσουν να αναγνωρίσετε πως δεν κατέχετε την απόλυτη αλήθεια σε κάποια ζητήματα.

Ευνοϊκές μέρες του μήνα: 1, 5, 10, 15, 19, 24, 28
Μη ευνοϊκές μέρες του μήνα: 3, 7, 12, 17, 22, 26, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κριός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

  Επαγγελματικά – Οικονομικά Ο Ήλιος ενεργοποιεί το μεγαλύτερο μέρους του Σεπτεμβρίου…