Κόκορας || Κινέζικο Ωροσκόπιο 2020

Έτη: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 και 2017

Η χρονιά του Αρουραίου θα είναι μια χρονιά με έντονες εναλλαγές, με πολλά σκαμπανεβάσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, όσοι έχετε γεννηθεί την χρονιά του Κόκορα. Η προσοχή σας κατά το 2020 θα είναι στραμμένη στις σχέσεις σας με τους άλλους. Γιατί θα είναι προς το συμφέρον σας να σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους και να υπολογίζετε τις επιθυμίες τους. Είτε μιλάμε για τα επαγγελματικά σας, είτε για τα συναισθηματικά ή για τις κοινωνικές σας επαφές, δεν μπορείτε τη χρονιά αυτή να πάρετε αποφάσεις χωρίς να υπολογίσετε τις επιπτώσεις που αυτές θα έχουν στους γύρω σας. Η τύχη θα σας ευνοήσει, εάν τοποθετήσετε τους άλλους πριν από τα δικά σας συμφέροντα ή ενδιαφέροντα.

Οι γυναίκες του ζωδίου σας θα πρέπει να είναι προσεκτικές όταν θα κληθούν να διαχειριστούν ζητήματα που άπτονται της οικογένειας! Θα πρέπει να λάβετε υπόψη κάθε πιθανή πτυχή του προβλήματος και να ακούσετε τις απόψεις των άλλων πριν πάρετε αποφάσεις. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση τα οικογενειακά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι ατέλειωτα. Οι άντρες του ζωδίου σας μπορεί να βιώσουν κάποιες εκπλήξεις στην ερωτικής-συναισθηματική τους ζωή! Ας είστε προετοιμασμένοι για σοκαρίστηκες ειδήσεις.

Τυχεροί αριθμοί κατά το 2020: 3, 5 και 8

Τυχερά χρώματα κατά το 2020: χρυσό, καφές και μαύρο

Τυχερές κατευθύνσεις του ορίζοντα κατά το 2020: δυτικά, νοτιοδυτικά και βορειοανατολικά

Ερωτική συμβατότητα κατά το 2020: Βουβάλι και Φίδι

Συναισθηματικά

 

Πρώτο τρίμηνο

Για όσους συμβιώνουν με τον σύντροφό τους ή είναι παντρεμένοι, προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα ζεστό και θετικό περιβάλλον στο σπίτι και αποφύγετε την ρουτίνα, γιατί θα επιβαρύνει τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα καταφέρετε να βρείτε ένα ατόμου που θα το χαρακτηρίζει το πάθος και θα ξεκινήσετε μια σχέση που θα πληροί όσα ακριβώς επιθυμούσατε.

Δεύτερο τρίμηνο

Αν και είστε ρεαλιστές, ωστόσο δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα φαντάζεστε έναν έρωτα γεμάτο ρομαντισμό. Και εκεί είναι που θα κάνετε συγκρίσεις με την παρούσα σχέση σας και θα αισθανθείτε ότι κάτι δεν πάει καλά… Θα πρέπει να καταβάλλετε μεγάλες προσπάθειες για να βελτιώσετε την ερωτική και συναισθηματική σας ζωή και μπορείτε να καταφέρετε ότι επιθυμείτε. Εάν είστε αδέσμευτοι, θα περιμένετε το πρίγκηπα ή την πριγκίπισσά του παραμυθιού να σας συγκλονίσει με την παρουσία του/της. Και όσο θα περιμένετε το τέλειο να κάνει την εμφάνιση του, θα χάνετε σημαντικές ευκαιρίες να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα μπορούσε να σας κάνει ευτυχισμένους.

Τρίτο τρίμηνο

Οι πλανητικές θέσεις και όψεις της περιόδου σας ευνοούν και η περίοδος αυτή θα είναι σαφώς η καλύτερη του έτους για σας, ειδικά εάν είστε αδέσμευτοι. Μια πολύ σημαντική γνωριμία θα μπορούσε να συμβεί τη στιγμή που δεν την περιμένατε και να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Εάν είστε σε σχέση, αποφύγετε δράσεις που θα μπορούσαν να βάλλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας. Πρέπει να προσέχετε αποφάσεις και δράσεις και να υπολογίζετε κάθε φορά, τι επίπτωση θα μπορούσε να έχει μια απόφαση σας στην σχέση σας με το ταίρι σας.

Τέταρτο τρίμηνο

Το τελευταίο τρίμηνο του έτους χαρακτηρίζεται από ηρεμία στο συναισθηματικό τομέα. Εάν συμβιώνετε με το ταίρι σας, η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ισορροπημένη, με πολύ ρομαντισμό και εξαιρετική συνεννόηση. Αν και η συναισθηματική σας ζωή πέρασε φουρτούνες και θύελλες, την περίοδο αυτή τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καταπληκτικά.  Εάν είστε αδέσμευτοι, θα απολαύσετε μια έντονη κοινωνική ζωή με πολλές εξόδους και έντονη διασκέδαση. Θα έχετε πολλές γνωριμίες και, που ξέρετε, ίσως να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας καθηλώσει!

Οικονομικά

Θα έχετε το έτος αυτό πολλές σκέψεις για το ενδεχόμενο να περάσει κάποιο ποσοστό από την περιουσία σας στη νεότερη γενιά. Κυβερνητικές αποφάσεις ή καινούργιες πολιτικές θα σας βάλουν σε σκέψεις  και θα πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Πέρα του γεγονότος αυτού, φροντίστε να κάνετε σωστή διαχείριση των οικονομικών σας και να έχετε κάποιο απόθεμα για τις έκτακτες ανάγκες. Και εάν έχετε κάποια μεγαλύτερη οικονομική άνεση, μην ξεχνάτε να προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη, όπως για παράδειγμα σε φιλανθρωπίες.

Υγεία

Για όσους αντιμετωπίζουν το δίλημμα μιας χειρουργικής επέμβαση σε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, συνιστάται να αποφασίσουν τάχιστα και να προγραμματίσουν την επέμβαση, καθώς η καθυστέρηση μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας σας. Το να ανησυχείτε το μόνο που μπορεί να φέρει, είναι μια περιττή νευρικότητα που θα προσθέσει βάρος στα προβλήματα σας. Το να κατανοήσετε το πρόβλημα σας σε βάθος και ουσία, θα αφαιρέσει λίγη από την ένταση.

Οι Κόκορες των πέντε στοιχείων κατά το 2020 

 

Κόκορας με μέταλλο (1981) 

Εάν έχετε γεννηθεί μεταξύ 5.2.1981 και 24.1.1982, ανήκετε στον κόκορα με στοιχείο το μέταλλο. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μεταξύ σας που σκέφτεστε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, η χρονιά του Αρουραίου θα είναι ιδανική! Θα ήταν πολύ καλύτερο να εκπονήσετε τα σχέδια σας κατά την αρχή του κινέζικου έτους και να προχωρήσετε στην υλοποίηση προς τα μέσα της χρονιάς. Τα σχέδια σας θα απολαύσουν επιτυχίας, ενώ η βοήθεια που μπορεί να δεχτείτε από άτομα που δεν το περιμένατε, θα είναι καθοριστικής σημασίας. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να διατηρήσετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας, σε επαγγελματικό ή οικογενειακό περιβάλλον.

Κόκορας με γη (1969)

Εάν γεννηθήκατε από τις 17 Φεβρουαρίου 1969 μέχρι και τις 5 Φεβρουαρίου 1970, θα έχουν εύνοια της τύχης στον τομέα της καριέρας σας, εάν είναι ελεύθεροι επαγγελματίες. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε όσο καλύτερες σχέσεις μπορείτε με τους συνεργάτες και συναδέλφους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αποφεύγοντας να κάνετε δεικτικά σχόλια ή να κάνετε ενέργειες που θα τους ενοχλήσουν. Μην παραμελείτε επίσης την οικογένεια σας, ακόμη και εάν η κοινωνική και επαγγελματική σας ζωή είναι έντονη και δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο. Πρέπει να βρείτε χρόνο…

Κόκορας με φωτιά (1957)

Οι γεννημένοι μεταξύ 31.1.1057 και 17.2.1958 αναμένεται να αντιμετωπίσουν αρκετά εμπόδια και τα σχέδια τους δεν θα είναι τόσο πετυχημένα όσο θα θέλανε ή θα περιμένανε. Να προσέχετε επίσης τα κακόβουλα άτομα που σας περιβάλλουν και περιμένουν το στραβοπάτημα σας για να σας βλάψουν. Προσοχή κατά τη διάρκεια της χρονιάς στο τι τρώτε, γιατί θα αντιμετωπίζετε προβλήματα με το πεπτικό σας σύστημα.

Κόκορας με ξύλο (1945)

Όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 13 Φεβρουαρίου 1945 και 1 Φεβρουαρίου 1946, θα έχετε την εύνοια της τύχης αναφορικά με τα οικονομικά σας. Ο τομέα της υγειάς σας όμως θα χρειαστεί αρκετή προσοχή! Θα πρέπει να αναζητήσετε τη συμβουλή του γιατρού σας, μόλις αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας. Επίσης καλό θα ήταν να αποφύγετε κουραστικές ή έντονες δραστηριότητες. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς του μεταλλικού Αρουραίου, καλό θα ήταν να προσέχετε το στοιχείο του νερού και της φωτιάς, εάν θέλετε να αποφύγετε καταστροφές!

Κόκορας με νερό (1993)

Οι γεννημένοι μεταξύ 23.1.1993 και 9.2.1994 θα έχουν εύνοια στην καριέρα τους! Για την πολύ καλή απόδοση σας θα δεχτείτε τον έπαινο του προϊσταμένου σας. Εάν είστε σπουδαστές ή φοιτητές, εξετάστε το ενδεχόμενο να φύγετε στο εξωτερικό για συνέχιση των σπουδών σας, καθώς οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι εκπληκτικές. Εάν είστε σε σχέση, προσέξτε τα ερωτικά τρίγωνα, που θα έχουν καταστροφικές συνέπειες στην σχέση.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Κινέζικο Ωροσκόπιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Το έτος του Δράκου : Κινέζικο ωροσκόπιο 2024

Η κινέζικη πρωτοχρονιά του 2024 τοποθετείται στις 10 Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία γιο…