Λέων – ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 από την Αλίντα Κανάκη !

Γενικές αστρολογικές προβλέψεις

 Για το ζώδιο σας το 2022 προβλέπεται να είναι σχετικά ήπιο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν πλήθος αλλαγών στη ζωή σας. Ο Ήλιος, κυβερνήτης και προστάτης του ζωδίου σας, θα σας διαφυλάξει σε μεγάλο βαθμό από κινδύνους και προκλήσεις, σταθεροποιώντας τις συνθήκες που θα επικρατούν σε μεγάλο βαθμό και αποτρέποντας το χάος. Στο πλευρό του Ήλιου θα βρεθεί και ο Κρόνος, ο οποίος είναι συνήθως υπεύθυνος για τα προβλήματα και τις φοβίες σας. Τα δύο αυτά ουράνια σώματα θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε το παρελθόν σας, να εξάγετε σημαντικά συμπεράσματα για τις δράσεις σας και τους χειρισμούς των καταστάσεων, ώστε να αλλάξετε με απλές προσαρμογές την πορεία και τον τρόπο δράσης στο παρόν και το μέλλον. Το κυρίαρχο σημείο ωστόσο της όλης διαδικασίας αναθεώρησης θα είναι να βρείτε την σωστή χρονική στιγμή για να κάνετε την απαιτούμενη προσπάθεια. Στον επαγγελματικό τομέα δείξτε ψυχραιμία και μην ενδώσετε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Σημαντικά γεγονότα σας περιμένουν ωστόσο μέσα στο 2022 στον τομέα των συναισθηματικών, φιλικών και κοινωνικών σας σχέσεων, καθώς θα θέσετε υπό αμφισβήτηση τις προσωπικές σας αρχές. Μέσα από την αμφιβολία θα προέλθουν να κίνητρα για την αναζήτηση λύσεων από μια διαφορετική οπτική.

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2022 θα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τις προσωπικές σας σχέσεις. Όσοι από τους δεσμευμένους του ζωδίου σας είχαν μυστικές ερωτικές δραστηριότητες, ας ετοιμαστούν για αποκαλύψεις! Όσοι είστε ευσυνείδητοι και πιστοί στο ταίρι σας δεν θα έχετε να φοβηθείτε τίποτε το διάστημα αυτό. Σε αρμονικές και μακροχρόνιες σχέσεις ή γάμους, το πρώτο διάστημα του έτους αναμένεται να είναι ήρεμο και αρμονικό, με έντονα συναισθήματα για το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα έχουν πιθανά την ευκαιρία να αλλάξουν την πορεία της προσωπικής τους ζωής μέσα από μια ερωτική γνωριμία, που θα φέρει την ευτυχία στην ζωή τους. Όσο για τα επαγγελματικά σας, από τις δικές σας ενέργειες και επιδιώξεις εξαρτάται η πορεία των γεγονότων. Συνιστάται ωστόσο να είστε πιο ευέλικτοι και εφευρετικοί, εκπλήσσοντας τον ανταγωνισμό σας, χωρίς ωστόσο να καταφύγετε σε πλάγια μέσα.

Από τον Απρίλιου μέχρι και τον Ιούλιο του 2022 θα έχετε τις ευκαιρίες και την δυνατότητα, όχι μόνο να φτάσετε τους ανταγωνιστές σας, αλλά και να τους ξεπεράσετε. Καθώς ο ανταγωνισμός θα ξαποσταίνει από μια περίοδο έντονης δράσης, θα είστε σε θέση να προελαύσετε δυναμικά. Δεν θα είναι εύκολο ωστόσο να καθορίσετε στο κομμάτι που θα πρέπει να εστιάσετε για να κάνετε την διαφορά, ούτε και οι πλανητικές θέσεις μπορούν να σας το υποδείξουν. Θα υπάρξουν όμως κάποιες ενδείξεις που μπορεί να σας κατευθύνουν στην σωστή κατεύθυνση, εάν δώσετε προσοχή στα τεκταινόμενα γύρω σας. Σε γενικές γραμμές η περίοδος αυτή του έτους θα διαφέρει αισθητά από τους πρώτους μήνες και θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, εάν θέλετε να έχετε θετικές αλλαγές στην καριέρα σας. Τα γρήγορα αντανακλαστικά σας και η στήριξη που θα έχετε από συμμάχους ή προστάτες θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη, γιατί η διαίσθηση σας δεν θα λειτουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά. Στον τομέα των προσωπικών σας σχέσεων δεν αναμένονται ιδιαίτερα γεγονότα και η σταθερότητα θα είναι σε γενικές γραμμές δεδομένη.

Μεταξύ Αυγούστου και Σεπτεμβρίου του 2022 η επαγγελματική σας ζωή θα έχει σταθεροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, θα υπάρξουν ωστόσο γεγονότα που δεν θα είστε σε θέση να ερμηνεύσετε σε βεβαιότητα. Στις περιπτώσεις αυτές καλό θα ήταν να ελιχθείτε όσο καλύτερα μπορείτε σε καταστάσεις που δεν κατανοείτε, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις. Είτε εργάζεστε ανεξάρτητοι, είτε δραστηριοποιείστε σε μια ομάδα, δεν αναμένεται να έχει ιδιαίτερη διαφορά ως προς το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας σας. Το αποτέλεσμα όμως θα καθοριστεί σε μεγάλο βαθμό από τις δικές σας επιλογές αναφορικά με τον τρόπο δράσης. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που είστε σε θέση να διαχειριστείτε, είτε λόγω περιορισμένου χρόνου, είτε λόγω έλλειψης γνώσεων και εμπειριών. Εάν θέλετε οπωσδήποτε να αυξήσετε το εισόδημα σας, αναζητήστε μια πρόσθετη πηγή εσόδων. Ως προς τις προσωπικές σας σχέσεις, θα υπάρξουν γεγονότα που δεν θα ήταν ποτέ δυνατό να προβλέψετε. Για να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, ενεργήσετε με τέτοιο τρόπο, που δεν θα περίμενε κανείς από εσάς. Με υπομονή και με την πάροδο του χρόνου θα επανέλθει και πάλι η ισορροπία στην προσωπική σας ζωή.

Το τελευταίο διάστημα, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2022, θα είναι το πιο δυναμικό του έτους. Στην διαχείριση των οικονομικών σας αποφύγετε τις περιττές δαπάνες, τουλάχιστον μέσα στο φθινόπωρο, ώστε να μην κάνετε ανεπανόρθωτες ζημίες στην τσέπη σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι καλό θα ήταν να μην επιμείνετε το διάστημα αυτό να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, γιατί δεν προσφέρεται η εποχή για κάτι τέτοιο. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι ψυχικά για κάθε είδους έκτακτου οικογενειακού γεγονότος. Στον τομέα της καριέρα σας θα υπάρξουν κάποιες καλές ευκαιρίες, αλλά θα απαιτήσουν μεγάλη προσπάθεια για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Καλό θα ήταν να επενδύσετε το διάστημα αυτό στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη, την διεύρυνση των γνώσεων σας και τον εμπλουτισμό των δεξιοτήτων σας. Όσοι του ζωδίου σας κατέχετε θέση ευθύνης, συνιστάται να μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και να έχετε άμεση εποπτεία των εξελίξεων στον χώρο σας, όσο ανέφικτο και αν ακούγεται.

Λέων 2022 – Καριέρα

Για τους Λέοντες αναμένεται να είναι το 2022 ένα έτος προόδου και ευκαιριών για τα επαγγελματικά τους. Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα έχει θετική στάση στον τομέα αυτό της ζωής σας, μειώνοντας τις αρνητικές επιδράσεις των υπολοίπων πλανητών στην καριέρα σας. Δεν μπορεί ωστόσο να σας διαφυλάξει από τις δικές σας λανθασμένες επιλογές ή τους κακούς υπολογισμούς. Για τον λόγο αυτό απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στα τρέχοντα και μελλοντικά σας σχέδια. Θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα απαιτηθούν άμεσες προσαρμογές και θα πρέπει να είστε ευέλικτοι και έτοιμοι για δράση, διαφορετικά δεν θα έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας. Το 2022 θα είναι ένα ιδανικό έτος για επιθετική ανάπτυξη της καριέρας σας, πιθανά μέσα από την δημιουργία της δικής σας επιχείρησης. Μέσα από την αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων, μπορείτε επίσης να τονώσετε τα εισοδήματά σας.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι γεμάτο γεγονότα στον τομέα των επαγγελματικών σας. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, μην αφήνετε μικρά και ασήμαντα προς στιγμή προβλήματα ανεπίλυτα, για να μην τα βρείτε αργότερα γιγαντωμένα μπροστά σας. Συνιστάται να αποφύγετε επενδύσεις σε έργα που είναι αμφίβολης αποτελεσματικότητας, αλλά δεν θα πρέπει να αγνοείτε εντελώς κάποιες προτάσεις που θα σας κάνουν. Εξετάστε τες, συζητήστε με τους μελλοντικούς συνεταίρους σας  και αναζητήσετε από κοινού λύσεις. Η διπλωματική προσέγγιση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει στις στιγμές εκείνες που δεν θα μπορείτε εκ των πραγμάτων να έχετε το πάνω χέρι. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, φροντίστε να δείξετε το καλύτερο επαγγελματικό σας πρόσωπο. Για να πετύχετε στον χώρο που δραστηριοποιείστε και να χτίσετε την καριέρα σας, ίσως να πρέπει να κατακτήσετε δεξιότητες που δεν συνδέονται άμεσα με το αντικείμενο σας. Κάτι τέτοιο ίσως να είναι δύσκολο στην αρχή, αλλά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Προσπαθήσετε μόνο να μην αφήσετε την προσπάθεια σας ημιτελή στις πρώτες δυσκολίες που θα αντιμετωπίσετε.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο για τα επαγγελματικά σας, αλλά δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε επειδή θα υπάρχουν λιγότερα προβλήματα. Ίσα ίσα που αυτό θα πρέπει να σας ωθήσει να καταβάλετε διπλάσια προσπάθεια. Οι αρχές του φθινοπώρου είναι μια καλή χρονική στιγμή να κάνετε διακοπές και να ξεκουραστείτε, γιατί οποιαδήποτε άλλη περίοδο του έτους η απουσία σας μπορεί να σας στοιχίσει σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους προσφέρεται να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, εάν είστε ήδη ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες.  Εάν είστε υπάλληλοι μιας επιχείρησης θα έχετε τις ευκαιρίες να βελτιώσετε την θέση σας πριν το τέλος του έτους. Θα χρειαστεί όμως αποφασιστικότητα και μια νεωτεριστική προσέγγιση στην δράση σας. Εάν δεν ξέρετε πως να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο, εμπνευστείτε από τις ενέργειες σε αντίστοιχες περιστάσεις των γύρω σας. Κάποιες στιγμές ωστόσο η συνεργασία με άλλα άτομα θα φέρει θετικότερα αποτελέσματα, από όσα θα καταφέρνατε από μόνοι σας. Προσπαθήσετε να αποφύγετε εντυπωσιασμούς και να είστε ειλικρινείς ως προς τους στόχους σας, ακόμη και αν είναι απόλυτα υλιστικής φύσης. Εάν είστε ηγετικό στέλεχος επιχείρησης, θα ήταν σοφό και εξαιρετικά χρήσιμο να δώσετε προσοχή στις απόψεις και παρατηρήσεις των υφισταμένων σας.

Λέων 2022 – Οικονομικά

 Το 2022 θα είναι μια αρκετά καλή χρονιά για την τσέπη σας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα δυναμική. Το σημαντικό είναι ότι θα έχετε την εύνοια να ανοίξουν πολλές πόρτες, που θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας ή να βελτιώσετε το προσωπικό σας εισόδημα. Εκείνο ωστόσο που θα πρέπει να γνωρίζεται είναι, ότι δεν μπορείτε να ανοίξετε όλες τις πόρτες ταυτόχρονα. Αυτές που κρύβουν τα πιο ελπιδοφόρα μηνύματα, θα απαιτήσουν μεγαλύτερη προσπάθεια, υπομονή και επιμονή. Για να καταφέρετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στον οικονομικό τομέα μέσα στο 2022 θα πρέπει να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας προσόντα και να αποφύγετε να δράστε με τον αναμενόμενο τρόπο. Οι πρωτότυπες και νεωτεριστικές προσεγγίσεις σε ένα ζήτημα, σε συνδυασμό με το βελτιωμένο επαγγελματικό σας υπόβαθρο, θα αποτελέσουν το μυστικό της οικονομικής επιτυχίας μέσα στο 2022! Εάν περιμένετε όμως υπερκέρδη μέσα στην χρονιά αυτή, θα απογοητευτείτε οικτρά. Γι’ αυτό κατεβάστε τον πήχη των προσδοκιών σας από την αρχή.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα πρέπει η οικονομική επιβίωση και ασφάλεια να αποτελέσουν τους κύριους στόχους σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες να κερδίσετε πρόσθετα χρήματα μέσα από μια εναλλακτική δίοδο, δεν θα είναι όμως εύκολο να τα καταφέρετε. Συνιστάτε να επιμείνετε, ακόμη και αν οι ελπίδες σας να βγάλετε κάποια χρήματα φαίνονται στην αρχή αμυδρές.  Αν μη τι άλλο, η περιπέτεια σας αυτή θα σας προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες που θα σας φανούν χρήσιμες στην συνέχεια. Στην καλύτερη περίπτωση, εάν πετύχετε στην προσπάθεια σας αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αρκετά χρήματα. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, μην αγνοείτε τις συμβουλές συναδέλφων, μην παρεκκλίνετε όμως και από τις ηθικές σας αξίες. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή επιχειρηματίες, σκεφτείτε με πιο τρόπο μπορείτε να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δραστηριότητα. Αξιολογήστε κάθε πιθανή προσέγγιση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην αύξηση του εισοδήματός σας, ακόμη και το ενδεχόμενος ενός συνεταιρισμού ή μιας συνεργασίας, που θα περιόριζε τα λειτουργικά σας έξοδα ή θα σας γλύτωνε από περιττές δαπάνες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 αναμένεται να είναι μια πιο δυναμική περίοδος για τα οικονομικά σας. Θα υπάρξουν πολλά περισσότερα γεγονότα, γνωριμίες που θα μπορούσαν να προσφέρουν καινούργιες ευκαιρίες αλλά και ένας υγιής ανταγωνισμός. Είναι σημαντικό να αισθάνεστε ασφαλείς ως προς τις ικανότητες σας και να βελτιώνεστε συνεχώς. Για να βελτιώσετε τώρα το εισόδημα σας θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια, χωρίς όμως να καταφύγετε σε εξαπατήσεις. Όσο μεγαλύτερη είναι η προσπάθεια, τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η κερδοφορία σας. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι ή έχετε την δική σας επιχείρηση,  φροντίστε να επιλύσετε το συντομότερο δυνατό τα όποια χρόνια προβλήματα, ώστε να μπορέσετε να επικεντρώσετε τις δυνάμεις σας στην αξιοποίηση των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν. Εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση, μην σπαταλάτε τον χρόνο σας με ανούσια πράγματα. Θέστε έναν σαφή αλλά και βατό στόχο στον εαυτό σας και προσπαθήστε να τον κατακτήσετε. Το τέλος του χρόνου αναμένεται να είναι πιο βατό, απαλλαγμένο από τα μεγάλα προβλήματα, αλλά μια ξαφνική ασθένεια μπορεί να ακυρώσει τα σχέδια σας και να μην σας επιτρέψει να κερδίσετε όσα προγραμματίσατε ή θα μπορούσατε να κερδίσετε με βάση την προσπάθεια που καταβάλατε.

Λέων 2022 – Συναισθηματικά

 Το 2022 θα έχετε μια σειρά ευκαιριών στον συναισθηματικό σας τομέα, να διορθώσετε όλα τα προβλήματα που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις και να εκπληρωθούν οι επιθυμίες στον τομέα αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα εκπληρωθούν κατ’ ανάγκη όλες σας οι επιθυμίες, αλλά θα καταφέρετε πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεστε. Θα επανεκτιμήσετε τις αξίες σας και θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στα τρέχοντα σχέδια σας και αν κάποια στιγμή αμφιβάλετε για την πορεία σας, ρίξτε μια ματιά στα όσα θα έχετε καταφέρει στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα. Τα αστέρια διασφαλίζουν να βρείτε το κίνητρο εκείνο που θα σας οδηγήσει να ολοκληρώσετε την πορεία σας με μεγαλύτερο ζήλο. Το παράδοξο του έτους είναι ότι θα καταλάβετε πολλά για το παρελθόν και το παρόν σας, καίριας σημασίας όμως ερωτήματα θα παραμείνουν αναπάντητα. Στο σύνολο του όμως το 2022 θα είναι ένα μοναδικό έτος για τα συναισθηματικά σας!

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 θα είναι ένα ήρεμο χρονικό διάστημα για τις προσωπικές σας σχέσεις, κάτι άλλωστε που θα ισχύει για όλα σχεδόν τα ζώδια, μια και θα σας απασχολούν σημαντικότερα ζητήματα. Παρόλα αυτά, θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε τι είναι αυτό που θέλετε από την συναισθηματική σας ζωή. Είστε ευχαριστημένοι εκεί που βρίσκεστε αυτή την χρονική στιγμή ή θέλετε να κάνετε αλλαγές, και σε πιο βαθμό. Έχετε υπόψιν σας όμως, ότι εάν θέσετε εξ αρχής λανθασμένους στόχους στον εαυτό σας, είναι αυτονόητο ότι δεν μπορείτε να έχετε τα θετικά αποτελέσματα που προσδοκάτε. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν τις απόψεις ή τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Ακούστε προσεκτικά, αναλύστε τα δεδομένα, συζητήστε και βρείτε την μέση οδό. Η διαίσθηση σας θα σας βοηθήσει να βρείτε την σωστή λύση σε ζητήματα, ειδικά όταν αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα. Η άνοιξη του 2022 θα είναι μια εξαιρετική εποχή για νέους γάμους, αλλά και για κάθε είδους συναισθηματικής εκδήλωσης, καθώς θα σας μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι πολύ πιο δυναμικό, ωστόσο δεν συνιστώνται βεβιασμένες ενέργειες. Κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε ίσως να έχουν διπλή ανάγνωση. Στην προσπάθεια αποκρυπτογράφησης τους μην εμπιστεύεστε τις απόψεις ατόμων που δεν εκτιμάτε. Προσπαθήστε να εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα, ανεπηρέαστοι από τις γνώμες των γύρω σας. Μοιραίες συναντήσεις περιμένουν τους ελεύθερους του ζωδίου σας, αυτό όμως δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα καταλήξουν σε σταθερές σχέσεις. Θα ζήσετε όμως ανεπανάληπτες εμπειρίες το διάστημα αυτό. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας θα πρέπει να προσπαθήσουν σκληρά, εάν θέλουν να καταφέρουν κάτι στην συναισθηματική τους ζωή, η υπομονή και η επιμονή τους όμως θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Η συμβουλή της περιόδου είναι να αμφιβάλετε πρώτα για τον εαυτό σας και μετά για τους άλλους. Στα τέλη του 2022 αναμένεται να υπάρξει μια αποκάλυψη, που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στην συναισθηματική σας ζωή!

Λέων 2022 – Υγεία

Δεν θα πρέπει να φοβάστε μια ξαφνική επιδείνωση της υγείας σας μέσα στο 2022, καθώς ο Ήλιος, ενισχυόμενος και από την θέση του Κρόνου θα αποτελέσει την ασπίδα σας στον τομέα αυτό. Πέρα από την  γενική αυτή θεώρηση του έτους, ίσως υπάρξουν κατά περίπτωση ελαφρές αποκλίσεις, ανάλογα και με το ιατρικό ιστορικό του καθενός. Σε γενικές γραμμές πάντως καλό θα ήταν να ετοιμαστείτε ψυχολογικά να απαρνηθείτε μικρές απολαύσεις προς όφελος της υγείας σας. Γιατί οποιοδήποτε ρίσκο, όσο μικρό και αν είναι, δεν αξίζει τον κόπο. Το 2022 είναι ευνοϊκό για το ζώδιο σας για όλους τους τομείς της ζωής σας, και ο τομέας της υγείας σας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Όσοι από σας θέλατε από καιρό να ασχοληθείτε με τον αθλητισμό ή με την εκγύμναση, το παρόν έτος είναι ιδανικό να ξεκινήσετε.

Το πρώτο εξάμηνο του 2022 υπάρχουν κάποιες πιθανότητες επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας εκείνων που αντιμετωπίζουν χρόνια προβλήματα  . Αυτό όμως δεν θα συμβεί από μόνο του, αλλά θα προκληθεί από κάποιο γεγονός, που θα σας επιβαρύνει ψυχικά, με άμεσο αντίκτυπο στην υγεία σας. Ίσως η μεταστροφή αυτή να οφείλεται σε μια έντονη συναισθηματική εμπειρία, η οποία θα επιδράσει ψυχοσωματικά επάνω σας. Αποφύγετε να παίξετε τον ρόλο του καλού Σαμαρείτη το διάστημα αυτό, αν και θα σας είναι δύσκολο, για να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε περιττούς κινδύνους. Αποφύγετε επίσης τις δυνατές συγκινήσεις και τα ρίσκα που μπορούν να βλάψουν την υγεία σας. Γιατί εάν δεν είστε σε καλή φυσική και σωματική κατάσταση, κινδυνεύετε να χάσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στην καριέρα σας.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2022 θα είναι αρκετά πιο ήρεμο στον τομέα αυτό και οι κίνδυνοι για την υγεία σας αισθητά μειωμένοι. Εάν αποφασίσετε να ασχοληθείτε στις αρχές του έτους με τον αθλητισμό ή την γυμναστική, τώρα θα δείτε τα πρώτα απτά αποτελέσματα στην φυσική σας κατάσταση. Είναι σημαντικό να μην μειώσετε τώρα την προσπάθεια σας, ειδικά μέσα στο φθινόπωρο, γιατί θα επιβραδύνετε την εξέλιξη σας και στο τέλος θα έχετε χάσει χρόνο και ενέργεια, πιθανά και χρήματα, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Οι ενέργειες και οι αποφάσεις σας είναι οι μόνες που μπορούν να επηρεάσουν με θετικό ή αρνητικό τρόπο την κατάσταση της υγείας σας.

Λέων 2022 – Κύριες όψεις του έτους ανά δεκανό

 Α΄ Δεκανός (23 Ιουλίου-2 Αυγούστου)

 Ο πρώτος δεκανός του ζωδίου σας αφορά όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 22/23 Ιουλίου και 2 Αυγούστου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο ‘Ήλιος και κυβερνήτης του δεκανού σας πάλι ο Ήλιος.

Έχοντας διπλό το στοιχείο του Ήλιου (ζώδιο και δεκανός) είστε άτομα που θέλουν να λάμπουν, να βρίσκεστε μονίμως σε περίοπτη θέση, όπου μπορούν να σας θαυμάζουν και να σας υποβάλουν τα σέβη τους. Έχετε πληθωρική, ισχυρή και δημιουργική προσωπικότητα, είστε άτομα γενναιόδωρα και φιλόδοξα, ειλικρινή, που σπάνια δημιουργούν εχθρότητες, παρόλο που επιβάλλεστε στους γύρω σας. Έχετε αρχηγικές ικανότητες και δεν ανέχεστε να σας επισκιάσει κανείς και τίποτε. Η διπλή επιρροή του Ήλιου σας κάνει ωστόσο ζηλότυπους, εγωιστές και εξαιρετικά υπερήφανους. Απολαμβάνετε τον έρωτα και τις χαρές της ζωής στο έπακρο και είστε προορισμένοι να πετύχετε στην ζωή, ίσως και να κατακτήσετε φήμη.

Το 2022 είναι για σας ένα έτος εσωτερικής-πνευματικής ανάπτυξης και μάθησης. Οι περισσότερες από τις δράσεις σας θα κατευθυνθούν στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων σας, μέσα όμως από την εξωτερίκευση και εφαρμογή των όσων έχετε επεξεργαστεί ήδη μέσα σας, που θα βρίσκονται σε αρμονία με τις πραγματικές σας ανάγκες.

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

14 Ιανουαρίου με 3 Φεβρουαρίου: Ο ανάδρομος Ερμής επιτείνει το ενδεχόμενο βλαβών στον υπολογιστή σας ή σε συσκευές τηλεπικοινωνίας, αυξάνει την νευρικότητα, φέρνει καθυστερήσεις σε ταξίδια και απώλεια αντικειμένων. Ίσως ακόμη και να κολλήσετε σε πράγματα, να γυρίσει η σκέψη σας στο παρελθόν ή να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Να είστε προσεκτικοί στην δουλειά σας και αποφύγετε λογομαχίες. Τυχόν επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ρευστές το διάστημα αυτό και υπάρχει περίπτωση οι συνομιλητές σας μην είναι όσο έντιμοι, όσο φαντάζεστε. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο την περίοδο που ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει αντίθεση με τον δεκανό σας, μεταξύ 14 και 26 Ιανουαρίου.

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου: Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σε τετράγωνο με τον δεκανό σας δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες να τεθεί υπό αμφισβήτηση το κύρος σας ή να πρέπει να απολογηθείτε για στόχους και δράσεις. Εάν ακολουθείτε την σωστή πορεία, η όψη δεν αναμένεται να σας επιβαρύνει ή να σας βγάλει από τους στόχους σας. Εάν όμως αρχίσετε και συναντάτε παντού εμπόδια και καταλήγετε συνεχώς σε αδιέξοδα, σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην πορεία σας.

8 Μαΐου με 3 Νοεμβρίου: Ο Δίας σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας και σας δίνει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία, φέρνει ευκαιρίες και καλή τύχη. Είναι μια εξαιρετική περίοδος να ξεκινήσετε σπουδές ή μια καινούργια σχέση, να πραγματοποιήσετε ένα μακρινό ταξίδι, να αναλάβετε μια επαγγελματική δράση ή να ξεκινήσετε μια νομική διεκδίκηση. Θα είναι μια εποχή πνευματικής και υλικής ανάπτυξης. Παρόλα αυτά μην είστε υπερβολικοί στις εκδηλώσεις σας, ιδίως την περίοδο της ανάδρομης κίνησης του Δία μεταξύ 29 Ιουλίου και 3 Νοεμβρίου. Η παρούσα πρόβλεψη αφορά μόνο όσους έχουν γεννηθεί μεταξύ 23 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. Θα επαναληφθεί όμως και μέσα στον Δεκέμβριο, που θα απευθύνεται στους πάντες του δεκανού σας.

10 με 20 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δεκανό σας, που είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου για την συναισθηματική και την ερωτική σας ζωή! Θα είστε πιο γοητευτικοί, χαρισματικοί και δημοφιλείς, πιο τρυφεροί με το ταίρι σας. Είναι επίσης εξαιρετικό χρονικό διάστημα για ερωτικές  περιπέτειες, για διασκέδαση και εξόδους, αλλά και να απολαύσετε την πολυτέλεια και την άνεση του σπιτιού σας ή την συντροφιά παιδιών. Στην δουλειά σας είστε πιο δημιουργικοί, ενώ στα ψώνια και στις οικονομικές σας τοποθετήσεις έχετε την τύχη με το μέρος σας.

25 Οκτωβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023:  Η ηλιακή έκλειψη του Οκτωβρίου 2022 τετραγωνίζει τον δεκανό σας και φέρνει μια δυσαρμονία μεταξύ μυαλού και συναισθήματος. Ίσως να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, ιδίως στις σχέσεις σας με προϊσταμένους ή άτομα εξουσίας. Οι διαδοχικές δύσκολες ηλιακές εκλείψεις μπορεί να είναι εξαντλητικές, μην αντιδράτε όμως πολύ συναισθηματικά ή μην παίρνετε τα πράγματα τόσο κατάκαρδα και προσωπικά. Οι συμβιβασμοί και οι συνεργασίες μπορούν να κάνουν την ζωή σας πολύ πιο εύκολη, απ’ ότι να προσπαθείτε να επιβάλετε την θέληση σας.

13 Δεκεμβρίου 2022 με 23 Φεβρουαρίου 2023: Ο Δίας σχηματίζει για μια ακόμη φορά τρίγωνο με το δεκανό σας και φέρνει μαζί του τύχη, θετική σκέψη, χαρά και καλοπέραση.  Ίσως να θέλετε το διάστημα αυτό να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις ομορφιές της ζωής, το σύμπαν όμως έχει άλλα πλάνα για σας. Γιατί είναι η ιδανική περίοδος να διπλασιάσετε τις προσπάθειες σας και να αποκτήσετε προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών σας. Εάν εκμεταλλευτείτε την όψη αυτή, θα έχετε μια αξιοσημείωτη αύξηση των εισοδημάτων ή της περιουσίας σας!

Β΄ Δεκανός (3-12 Αυγούστου)

 Ο δεύτερος δεκανός απευθύνεται σε όσους γιορτάζουν τα γενέθλια τους μεταξύ 3 και 12 Αυγούστου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ήλιος και κυβερνήτης του δεκανού σας ο Δίας.

Η επιρροή του Δία, ο οποίος κυβερνά τον Τοξότη, σας χαρίζει αγάπη για τα ταξίδια, κύρος και κοινωνική θέση. Είστε άτομα με έντονη αυτοπεποίθηση, αισιόδοξα, γενναιόδωρα, δίκαια, με αγάπη για τα παιδιά και μια ροπή στην φιλοσοφία ή την διδασκαλία. Είστε άτομα τυχερά, πληθωρικά, με χιούμορ, ανεξάρτητα, με αγάπη για την περιπέτεια. Τα μελανά σημεία του δεκανού σας είναι ότι είστε αρκετά εγωιστικά άτομα, αφοπλιστικά ειλικρινή σε σημείο που θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχετε έλλειψη τακτ.

Το 2022 θα βρίσκεται στο επίκεντρο της ζωής σας η σχέση σας, η οποία δεν θα είναι μόνο ο ακρογωνιαίος λίθος της ύπαρξης σας, αλλά θα σας δίνει την δύναμη που χρειάζεστε για να ανταπεξέλθετε στα προβλήματα και τις υποχρεώσεις σας. Είναι το κομμάτι εκείνο της ζωής σας, που θα σας χαρίσει μοναδικές στιγμές και θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σαν άτομο.

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

Απρίλιος 2021 με Μάιος 2023: Ο Ουρανός σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει αναστάτωση και απρόσμενες αλλαγές. Οι αλλαγές ωστόσο μπορεί να υπαγορεύονται από την δική σας εσωτερική ανάγκη, ειδικά εάν δεν καταφέρατε να ζήσετε μέχρι στιγμής όπως επιθυμούσατε. Ίσως στην προσπάθεια σας αυτή να θελήσετε να σπάσετε κάποια δεσμά, γεγονός που θα αναστατώσει κάποιους γύρω σας. Με αφορμή την παρούσα όψη ίσως να δράτε πιο παρορμητικά από άλλες περιόδους, ακατανόητα και περίεργα. Αλλά μέσα από την διαδικασία αυτή θα βρείτε τον εαυτό σας και τον προσωπικό σας τρόπο έκφρασης, που με βάθος χρόνου θα αποδειχτεί εξαιρετικά ευεργετικό για την ζωή σας.

4 Δεκεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022:  Η ηλιακή έκλειψη του Δεκεμβρίου 2021 σχηματίζει τρίγωνο με τον δεκανό σας, μια όψη που θα έχει χαλαρωτική επίδραση επάνω σας. Η εσωτερική ηρεμία και ισορροπία βοηθάει στην βελτίωση των σχέσεων σας, αλλά και στην πραγματοποίηση νέων γνωριμιών. Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην επαγγελματική σας ζωή. Η τονισμένη αυτοπεποίθηση αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην δημιουργία θετικής εικόνας σε προϊσταμένους και αφεντικά. Η παρούσα έκλειψη θα φέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να εκπληρώσετε προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους.

7 Δεκεμβρίου 2021 με 16 Μαρτίου 2022: Ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τον δεκανό σας, μια όψη που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε εξουθενωμένοι. Ίσως να αισθάνεστε ότι κουβαλάτε τεράστιο βάρος στις πλάτες σας και να είστε απαισιόδοξοι αναφορικά με τις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στην διαδρομή σας.  Ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι περιορίζεται η ελευθερία σας και φιμώνεται το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης σας. Συνιστάται να παραμείνετε ήρεμοι, επικεντρωμένοι στην δουλειά σας και να φροντίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σας. Αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες κατά μέτωπο θα χαλυβδώσει τον χαρακτήρα σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, με ευεργετικές επιπτώσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι του δεκαημέρου σας θα έχουν επανάληψη της ίδιας όψης και αργότερα μέσα στο 2022, λόγω της επιστροφής του Κρόνου κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορείας του.

30 Απριλίου με 25 Οκτωβρίου:  Η ηλιακή έκλειψη του Απριλίου 2022 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει ευκαιρίες για αλλαγές, λόγω των καταστάσεων που θα επικρατούν ή λόγω των δράσεων τρίτων. Ίσως αμφισβητηθεί το κύρος σας ή να πρέπει να απολογηθείτε για στόχους και δράσεις. Εάν ακολουθείτε την σωστή πορεία, η όψη δεν αναμένεται να σας επιβαρύνει ή να σας βγάλει από τους στόχους σας. Εάν όμως αρχίσετε και συναντάτε παντού εμπόδια και καταλήγετε συνεχώς σε αδιέξοδα, σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην πορεία σας.

18 με 28 Αυγούστου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δεκανό σας, που είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου και την συναισθηματική και την ερωτική σας ζωή! Θα είστε πιο γοητευτικοί, χαρισματικοί και δημοφιλείς, πιο τρυφεροί με το ταίρι σας. Είναι επίσης εξαιρετικό χρονικό διάστημα για ερωτικές  περιπέτειες, για διασκέδαση και εξόδους, αλλά και να απολαύσετε την πολυτέλεια και την άνεση του σπιτιού σας ή την συντροφιά παιδιών. Στην δουλειά σας είστε πιο δημιουργικοί, ενώ στα ψώνια και στις οικονομικές σας τοποθετήσεις έχετε την τύχη με το μέρος σας.

1 Σεπτεμβρίου με 10 Δεκεμβρίου: Ο Κρόνος βρίσκεται και πάλι αντίθετος με τον δεκανό σας και φέρνει καθυστερήσεις, που όμως θα υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης τους. Ίσως για να φρενάρει τις φιλοδοξίες σας, γιατί δεν ήρθε η κατάλληλη εποχή ακόμη. Ίσως να πρέπει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας ή να αποκτήσετε νέες δεξιότητες, ώστε να είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιαστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Συνιστάται να κάνετε υπομονή, να μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω και να συνεχίσετε να δουλεύετε ευσυνείδητα όπως πάντα. Η όψη του Κρόνου αφορά αυτή την φορά μόνο όσους γεννήθηκαν μεταξύ 10 και 12 Αυγούστου.

8 Νοεμβρίου 2022 με 20 Απριλίου 2023: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2022 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, κακές ή αναχρονιστικές συνήθειες, κλπ. Θα βγάλει επίσης τυχόν υποβόσκουσες εντάσεις στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά δράματα, εάν είστε λίγο πιο συντονισμένοι στις διαθέσεις του συντρόφου σας, των μελών της οικογένειας σας ή των φίλων σας. Αποφύγετε την συναισθηματική εμπλοκή σας στο «δράμα» για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

  Γ΄ Δεκανός (13-22 Αυγούστου)

 Ο τρίτος δεκανός του Λέοντα αφορά τους γεννημένους μεταξύ 13 και 22 Αυγούστου. Κυβερνήτης του ζωδίου σας είναι ο Ήλιος και κυβερνήτης του δεκανού σας ο Άρης.

 Ο Άρη σε συνδυασμό με τον Ήλιο σας χαρίζει την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη, ώστε να κυνηγήσετε τους στόχους σας, να επιδείξετε επιμονή και υπομονή, μέχρι να καταφέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Έχετε θάρρος, τόλμη, αποφασιστικότητα, φιλοδοξία και συνήθως κατακτάτε υψηλές θέσεις. Έχετε ανεπτυγμένο το ένστικτο της επιβίωσης και μια σεξουαλικότητα που χτυπάει κόκκινο. Είστε όμως και άτομα που αναλαμβάνουν παράλογα ρίσκα, είστε παρορμητικοί, εγωιστές, υπερβολικοί και βιαστικοί.

Η ερωτική σας ζωή είναι εκτός ελέγχου, αλλά εάν καταφέρετε να περιορίσετε μέσα στο 2022 το υπερτροφικό «εγώ» και αμβλύνετε τις ανασφάλειες σας, το σύμπαν σας υπόσχεται μαγικές στιγμές και ονειρεμένες!

Παρατίθενται στην συνέχεια οι όψεις που αναμένεται να επηρεάσουν την καθημερινότητα σας:

19 Νοεμβρίου 2021 με 30 Απριλίου 2022: Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου 2021 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και φέρνει στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα, κακές ή αναχρονιστικές συνήθειες, κλπ. Θα αποκαλύψει επίσης τυχόν  υποβόσκουσες εντάσεις στις σχέσεις σας. Θα μπορέσετε να αποφύγετε τα συναισθηματικά δράματα, εάν είστε λίγο πιο συντονισμένοι στις διαθέσεις του συντρόφου σας, των μελών της οικογένειας σας ή των φίλων σας. Αποφύγετε την συναισθηματική σας εμπλοκή στο «δράμα», για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

7 Μαρτίου με 20 Σεπτεμβρίου: Ο Κρόνος βρίσκεται σε αντίθεση με τον δεκανό σας και φέρνει καθυστερήσεις, που όμως θα υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης τους. Ίσως για να φρενάρει τις φιλοδοξίες σας, γιατί δεν έφτασε η κατάλληλη στιγμή να απογειωθείτε. Ίσως να πρέπει να βελτιώσετε τις γνώσεις σας ή να αποκτήσετε νέες δεξιότητες, ώστε να είστε έτοιμοι να αδράξετε τις ευκαιρίες που παρουσιαστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα. Συνιστάται να κάνετε υπομονή, να μην αφήσετε να σας πάρει από κάτω και να συνεχίσετε να δουλεύετε ευσυνείδητα όπως πάντα. Η παρούσα όψη αφορά μόνο τους γεννημένους μεταξύ 13 και 18 Αυγούστου, ενώ όλοι του τρίτου δεκανού του ζωδίου σας θα την βιώσουν αργότερα μέσα στον Νοέμβριο.

10 Μαΐου με 3 Ιουνίου: Ο ανάδρομος Ερμής επιτείνει το ενδεχόμενο βλαβών στον υπολογιστή σας ή σε συσκευές τηλεπικοινωνίας, αυξάνει την νευρικότητα, φέρνει καθυστερήσεις σε ταξίδια και απώλεια αντικειμένων. Ίσως ακόμη και να κολλήσετε σε πράγματα, να γυρίσει η σκέψη σας στο παρελθόν ή να συναντήσετε πρόσωπα από το παρελθόν σας. Να είστε προσεκτικοί στην δουλειά σας και αποφύγετε λογομαχίες. Τυχόν επαγγελματικές διαπραγματεύσεις θα είναι ρευστές και υπάρχει περίπτωση οι συνομιλητές σας μην είναι όσο έντιμοι, όσο φαντάζεστε. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα έντονο την περίοδο που ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον δεκανό σας μεταξύ 21 Μαΐου και 3 Ιουνίου!

16 Μαΐου με 25 Οκτωβρίου: Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου 2022 σχηματίζει τετράγωνο με τον δεκανό σας και μπορεί να φέρει διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα εξ αιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σας. Μια μικρή ενόχληση θα συνεχίσει να σας κατατρώει μέσα σας, μέχρι να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε αυτό που σας ενοχλεί. Οι επανωτές δύσκολες σεληνιακές εκλείψεις μπορεί να αποδειχτούν για σας εξαντλητικές συναισθηματικά. Προσπαθήσετε να μειώσετε τα επίπεδα του άγχους σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας.

27 Αυγούστου με 5 Σεπτεμβρίου: Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον δεκανό σας, που είναι μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου και την συναισθηματική και την ερωτική σας ζωή! Θα είστε πιο γοητευτικοί, χαρισματικοί και δημοφιλείς, πιο τρυφεροί με το ταίρι σας. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα για ερωτικές  περιπέτειες, για διασκέδαση και εξόδους, αλλά και να απολαύσετε την πολυτέλεια και την άνεση του σπιτιού σας ή την συντροφιά παιδιών. Στην δουλειά σας είστε πιο δημιουργικοί, ενώ στα ψώνια και στις οικονομικές σας τοποθετήσεις έχετε την τύχη με το μέρος σας.

5 Νοεμβρίου 2022 με 12 Μαρτίου 2023: Ο Κρόνος σχηματίζει αντίθεση με τον δεκανό σας, μια όψη που μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε εξουθενωμένοι. Ίσως να αισθάνεστε ότι κουβαλάτε τεράστιο βάρος στις πλάτες σας και να είστε απαισιόδοξοι αναφορικά με τις προκλήσεις και τα εμπόδια που θα συναντήσετε στην διαδρομή σας.  Ενδεχομένως να αισθάνεστε ότι περιορίζεται η ελευθερία σας και φιμώνεται το δικαίωμα έκφρασης της γνώμης σας. Συνιστάται να παραμείνετε ήρεμοι, επικεντρωμένοι στην δουλειά σας και να φροντίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σας. Αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες κατά μέτωπο θα χαλυβδώσει τον χαρακτήρα σας και θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, με ευεργετικές επιπτώσεις για το μέλλον σας.

 

Καλή, ήρεμη και δημιουργική Χρονιά!

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ετήσιες 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

2022 – Ετήσια αστρολογική επισκόπηση από την Αλίντα Κανάκη

Το πέρασμα μας σε μια καινούργια χρονιά συνοδεύεται πάντοτε από νέα όνειρα, προσδοκίες, αν…