Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Αφεθείτε στα χέρια της τύχης, μια και από σήμερα πολλά πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα. Καλές εξελίξεις αναμένονται σύντομα, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Δευτέρα 2.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Μη φέρεστε με αλλοπρόσαλλο τρόπο στον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αισθηματικές σας προοπτικές θα συνεχίσουν να είναι καλές, αν κάνετε υπομονή και κατεβάσετε τους τόνους.

Τρίτη 3.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Το πλανητικό σύστημα σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκό μαζί σας. Ο σύντροφος της ζωής σας θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, αρκεί να μην τον απογοητεύσετε με τη συμπεριφορά σας.

Τετάρτη 4.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές σας ευκαιρίες και ζητήστε τη βοήθεια νομικού σας συμβούλου σε κάποιο οικονομικό θέμα που θα προκύψει.

Πέμπτη 5.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και παραλογισμού θα επικρατεί κατά τη διάρκεια της μέρας. Τα άστρα θα δημιουργήσουν εξάρσεις και ένταση τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Παρασκευή 6.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Επανεξετάσετε θέματα εργασιακά από το παρελθόν. Μη χάσετε την ευκαιρία να εκδηλώσετε την αγάπη σας στο σύντροφο της ζωής σας. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας.

Σαββάτο 7.12.2019 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Αφήστε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να κάνει το πρώτο βήμα .Τα άστρα ευνοούν κοινωνικές συναναστροφές και απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

Κυριακή 8.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Μη χάνετε το κουράγιο σας και μην πικραίνεστε από τις κριτικές κάποιων ηλικιωμένων ατόμων για τις επιλογές που κάνατε. Κανείς δεν γνωρίζει τις ανάγκες σας καλύτερα από τον εαυτό σας.

Δευτέρα 9.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Η καλή γνώμη που έχει για σας ο επαγγελματικός σας περίγυρος θα βοηθήσει στη βελτίωση των οικονομικών σας πολύ σύντομα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και που μπορούν να σας απογειώσουν επαγγελματικά και οικονομικά.

Τρίτη 10.12.2019 (Σελήνη στον Ταύρο – σε γέμιση)

Κλίμα έντασης και μικροεμπόδια θα σας χαλάσουν το κέφι και τη διάθεση σήμερα. Η αλλόκοτη στάση του ερωτικού σας συντρόφου θα σας γεμίσει με ένταση και νευρικότητα.

Τετάρτη 11.12.2019 (Σελήνη στους Διδύμους – σε γέμιση)

Με βίαιες αντιδράσεις, ξεσπάσματα και διαπληκτισμούς δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα σας. Σταθμίστε προσεκτικά τις επιλογές σας και κινηθείτε  βάσει σχεδίου.

Πέμπτη 12.12.2019 (Πανσέληνος στους Διδύμους)

Απαισιόδοξες σκέψεις, ένταση και νευρικότητα θα σας χαλάσουν τη διάθεση και θα σας μεταφέρουν σε μια δύνη αρνητικής ενέργειας, που μπορούν να εκτροχιάσουν την μέρα σας. Ηρεμήστε και σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές σας. Προσοχή στις μετακινήσεις και τα αλκοολούχα ποτά.
Παρασκευή 13.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θα νιώσετε τον αντίκτυπο της έλλειψης ισορροπίας στην ζωή σας στην υγεία σας. Χαμηλώστε τους τόνους και μη χαλάτε τη διάθεση σας με ανούσιες καταστάσεις.

Σαββάτο 14.12.2019 (Σελήνη στον Καρκίνο – σε χάση)

Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή, σαν αποτέλεσμα των ενεργειών σας τον τελευταίο καιρό. Η συναισθηματική αποστασιοποίηση και η απομάκρυνση από τον σύντροφό σας είναι λογικό να προκαλέσει αντιδράσεις.

Κυριακή 15.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Δυσκολίες και εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας φέρουν στα όρια σας, ενώ η ατμόσφαιρα προβλέπετε να παρουσιάσει ένταση και στον αισθηματικό τομέα. Τίποτε δεν θα ισορροπήσει, εάν δεν δράσετε στοχευμένα.

Δευτέρα 16.12.2019 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Οργανωθείτε και ταχτοποιήστε εκκρεμότητες, ειδικά σε περιουσιακά θέματα. Συγκρούσεις με συγγενικά πρόσωπα θα σας χαλάσουν μεν τη διάθεση, κάπου όμως τις περιμένατε και είστε ψυχολογικά έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

Τρίτη 17.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Τα αισθηματικά σας θέματα ενδέχεται να μπουν σε τάξη με τη βοήθεια κάποιου φιλικού ή συγγενικού και να έχουν καλές εξελίξεις πολύ σύντομα. Θα πρέπει όμως να σταματήσετε να βασίζεστε σε πυροσβεστικές ενέργειες και να αναλάβετε τις ευθύνες σας στην σχέση.

Τετάρτη 18.12.2019 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ένταση και εκνευρισμός ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες. Συζητήσεις για θέματα οικονομικά ή περιουσιακά θα σας γεμίσουν με νευρικότητα και ανασφάλεια σήμερα.

Πέμπτη 19.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Ο εκνευρισμός σας είναι προφανής, φίλοι μου, και η εσωτερική σας αναστάτωση θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Παρασκευή 20.12.2019 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα άστρα σας καλούν, φίλοι μου, να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με σοβαρότητα και να συζητήσετε ήρεμα τις απαιτήσεις των άλλων. Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις και οικονομικές προστριβές.

Σαββάτο 21.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Οι δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα μπορούν πραγματικά να ξεπεραστούν και οι εξελίξεις θα είναι θετικές πολύ σύντομα. Εκείνο που έχετε ανάγκη είναι πίστη στις ικανότητες σας και ένα καλά μελετημένο σχέδιο δράσης.

Κυριακή 22.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Έχετε υπομονή, αν η σχέση σας παρουσιάζει δυσκολίες και τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως εσείς πραγματικά θέλετε. Θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην σχέση σας για να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δευτέρα 23.12.2019 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Αφεθείτε στα χέρια του αγαπημένου σας και μη γκρινιάζετε για τα πράγματα και για καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν. Θέματα κληρονομικά ή φορολογικά θα σας απασχολήσουν  και θα δρομολογήσετε διακανονισμούς που ενδεχομένως να είναι προς όφελος σας.

Τρίτη 24.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Τα άστρα θα σας γεμίσουν με συναισθηματική ανασφάλεια, ενώ οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν στον αισθηματικό τομέα προβλέπεται να ξεπεραστούν γρήγορα.

Τετάρτη 25.12.2019 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Μερικές δυσκολίες και εντάσεις στην εργασία σας, θα σας αποσυντονίσουν προσωρινά, αλλά εάν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα κάνετε σημαντικά λάθη ή παραλείψεις.
Πέμπτη 26.12.2019 (Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου)

Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα θα σας ανακουφίσει και θα χτίσει καλές προοπτικές για μελλοντική επαγγελματική άνοδο και βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης.

Παρασκευή 27.12.2019 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε γέμιση)

Μη βιάζεστε να κάνετε αλλαγές και να πάρετε αποφάσεις, που αργότερα θα το μετανιώσετε, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Η κάθε είδους αλλαγή χρειάζεται προσεκτική μελέτη και προγραμματισμό.

Σαββάτο 28.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Κοινωνικές επαφές και χαρούμενες γνωριμίες θα εξιτάρουν τη φαντασία σας. Η βελτίωση της υγείας και της εξωτερικής σας εμφάνισης σήμερα θα σας χαρίσει μια ευχάριστη και εποικοδομητική ημέρα.

Κυριακή 29.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Ξαφνικές δυσκολίες και απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν το κλίμα αρνητικό και η ατμόσφαιρα θα γίνει εκκριτική, τόσο στον αισθηματικό όσο και τον επαγγελματικό τομέα. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.
Δευτέρα 30.12.2019 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Η εργασία σας θα είναι ευχάριστη και αποδοτική, ενώ η βελτίωση στον τομέα των αισθηματικών θα σας γεμίσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Τα πάντα είναι θέμα χειρισμών και η ψυχραιμία σας μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Τρίτη 31.12.2019 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Συζητήσεις, οργάνωση, στόχοι και θεμελίωση των προϋποθέσεων στον τομέα της εργασίας σας θα σας γεμίσουν με αισιοδοξία, γιατί καταφέρατε να υλοποιήσετε επιτέλους τη μελλοντική σας εξασφάλιση.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Δευτέρα 01.07.2024 (Σελήνη στον Ταύρο – σε χάση) Εάν έχετε φροντίσει να βάλετε την προσωπι…