Λέων – Ημερήσιες προβλέψεις Οκτωβρίου 2018

ΔΕΥΤΕΡΑ 1.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσέξτε την συμπεριφορά σας κατά την εξέλιξη της μέρας, γιατί μπορεί να αποτελέσει την αχίλλειο πτέρνα σας. Η ζήλια και η απληστία  δεν δικαιολογούνται…

ΤΡΙΤΗ 2.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συνηθίζετε να βλέπετε τα πράγματα επιφανειακά, αλλά σήμερα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και ψύχραιμοι, για να επιλύσετε τα όποια προβλήματα.

ΤΕΤΑΡΤΗ 3.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για προσωπική φροντίδα και ψώνια που θα έχουν σχέση με ρούχα και καλλυντικά. Φροντίστε όμως να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας!

ΠΕΜΠΤΗ 4.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Η ακτινοβολία σας είναι έντονη και θα το διαπιστώσετε σε κάθε μορφής επικοινωνία, είτε πρόκειται για φυσική επαφή, είτε δια διαδικτυακή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΕΩΣ 16/11/18

Είναι μια από εκείνες τις μέρες που ψοφάτε για προβολή και επίδειξη! Φροντίστε τουλάχιστον να βγείτε με φίλους, μήπως και σας δοθεί η ευκαιρία…

ΣΑΒΒΑΤΟ 6.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Έχετε την παρόρμηση να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, και ίσως να το κάνετε με μια μικρή απόδραση. Θέματα οικογένεια ή σπιτιού όμως είναι πιεστικά και ζητούν λύσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 7.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Σήμερα μπορείτε να επιλύσετε με σχετικά εύκολο τρόπο προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας, την ακίνητη περιουσία ή με κάποιο χωράφι.

ΔΕΥΤΕΡΑ 8.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μπορεί να υπάρξει οργή για κάποιο συνεργάτη σας τις πρωινές ώρες, αλλά μέσα από μια ειλικρινή συζήτηση θα διαπιστώσετε ότι μάλλον ήταν αδικαιολόγητη η αντίδραση σας.

ΤΡΙΤΗ  9.10.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ)

Είναι μια θαυμάσια μέρα για σας! Θα έχετε όλη την υποστήριξη που μπορούν να σας παρέχουν οι συνεργάτες ή συνάδελφοι και θα φέρετε το έργο σας σε πέρας με επιτυχία.

ΤΕΤΑΡΤΗ 10.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ  – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Με την ικανότητα σας να ελίσσεστε και να αλλάζετε παρουσιαστικό ή τρόπους σαν το χαμαιλέοντα θα καταφέρετε το ακατόρθωτο! Η επιτυχία θα είναι ολοκληρωτική!

ΠΕΜΠΤΗ 11.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είμαι πολύ σημαντικό να συνδυάσετε στη δουλειά σας την δημιουργικότητα με τη πειθαρχεία και την εργατικότητα με την συνέπεια, για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρας υπάρχει πολύ ρουτίνα που αφορά το σπίτι και την οικογένεια, τις απογευματινές ώρες όμως θα χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ξύνετε παλιές πληγές και μη γίνεστε εριστικοί, γιατί εσείς θα χάσετε. Χειριστείτε τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας επαφές με πολύ τακτ…

ΚΥΡΙΑΚΗ 14.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Είστε ευερέθιστοι, νευρικοί και επιθετικοί σήμερα, και αυτό θα σας ακολουθήσει καθ όλη τη μέρα. Προσοχή γιατί μπορεί να βλάψετε σημαντικές σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 15.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα οικονομικά σας θα βρεθούν στο προσκήνιο και θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας, εάν ήσασταν συνετοί στη διαχείριση…

ΤΡΙΤΗ 16.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και η ισχυρή σας διαίσθηση θα σας οδηγήσουν να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις για την καριέρα σας!

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ  ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα προσφέρεται για μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε ένα καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον! Ίσως να πρόκειται για άτομο που διαμένει αρκετά μακριά από εσάς, ακόμη και στο εξωτερικό.

ΠΕΜΠΤΗ 18.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ένα απροσδόκητο δώρο θα σας ανεβάσει ψυχολογικά και θα σας φτιάξει τη μέρα! Αφήστε τα προβλήματα και τις ανησυχίες πίσω σας και απολαύστε τις στιγμές!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι ήρεμη και την ξεκινάτε ξέγνοιαστα, ίσως και με ένα μικρό περίπατο. Προς το τέλος της μέρας κορυφώνεται η ανησυχία σας, μια και γύρω σας οι καταστάσεις αλλάζουν ταχύτατα…

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Το σπίτι σας, οι φίλοι ή οι συγγενείς σας μπορεί να αποδειχτούν σήμερα ένα ασφαλές καταφύγιο που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την ηρεμία σας και να ισορροπήσετε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 21.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ακόμη και να είστε απόλυτα ευχαριστημένοι με τη ζωή σας και όλα να βαίνουν καλώς, πάντοτε θα υπάρχει κάτι που δεν έχετε καταφέρει ή δεν πάει καλά. Μην εστιάζετε όμως σ αυτό και χαρείτε αυτά που έχετε.

ΔΕΥΤΕΡΑ 22.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να χαλαρώσετε με αγαπημένα πρόσωπα από τις πολλές και πιεστικές υποχρεώσεις της μέρας ή απλά να πάτε για ψώνια, προκειμένου να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας…

ΤΡΙΤΗ 23.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μια απογοήτευση σας οδηγεί να κλειστείτε στον εαυτό σας, αλλά αυτό δεν αποτελεί λύση. Βγείτε έξω, συναναστραφείτε φίλους, επικοινωνήστε και θα συνέλθετε πολύ πιο γρήγορα από το στραπάτσο που πάθατε…

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.10.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ)

Η προσωπική ή η επαγγελματική σας ζωή εισέρχεται σε μια καινούργια φάση από σήμερα. Να είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε το ενδεχόμενο να ανήκετε κάπου, άρα να είστε πιο ασφαλείς, αλλά και να παραχωρήστε μέρος της ελευθερίας σας!

ΠΕΜΠΤΗ 25.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Είναι μια πολύ καλή μέρα για μυστικές διεργασίες και διαβουλεύσεις, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα! Επωφεληθείτε της ευκαιρίας!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Το πρώτο μισό της μέρας είναι χαλαρό, σχεδόν νωχελικό. Επωφεληθείτε για να χαλαρώσετε και να έρθετε σε επαφή με τον αυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα δεχτείτε την επίθεση κάποιων ατόμων και υπάρχει ο κίνδυνος να πέσετε σε περισυλλογή και κατήφεια. Καλό θα ήταν όμως να εξετάσετε τα κίνητρα των ατόμων αυτών…

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Και μετά τη θύελλα η ηρεμία! Σήμερα είστε ιδιαίτερα ισορροπημένοι, έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις στη ζωή σας και δεν σας ενδιαφέρει τι λένε οι γύρω σας!

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Προσωπικές ή οικονομικές εκκρεμότητες θα σας απασχολήσουν! Και ναι μεν ως προς τις οικονομικές μπορείτε να κάνετε μια ρύθμιση, για τις προσωπικές όμως πρέπει να βρείτε άμεσα λύσεις…

ΤΡΙΤΗ 30.10.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Τα οικονομικά σας δεν αποτελούν προς το παρόν πηγή ανησυχίας, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να σπαταλάτε τα εισοδήματα σας.

ΤΕΤΑΡΤΗ 31.10.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποιες δαπάνες που θα κάνετε για καταναλωτικά αγαθά μπορεί να μην είναι και πολύ πετυχημένες. Φροντίστε τουλάχιστον να μην έχετε ξοδέψει μια περιουσία…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Παρασκευή 01.09.2023 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε χάση) Σας διακατέχει έντονη δημιουργικότητα…