Λέων – Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 11/11 έως 17/11/2019 από την Αλίντα Κανάκη !

Επαγγελματικά :

 

Η εβδομάδα, αγαπητοί μου Λέοντες, θα σας βρει να διαχειρίζεστε με επιδέξιο τρόπο τις καθημερινές εργασιακές σας υποχρεώσεις, εμψυχώνοντας τους συνεργάτες σας  για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος και αποσπώντας επαίνους, τόσο για λογαριασμό τους, όσο και για σας, για την αποτελεσματικότητα όλων σας. Με την πανσέληνο στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου 12.11 Θα υπάρξουν όμως και στιγμές έντονης κούρασης, στιγμές που θα θέλατε να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε μακριά από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

Αισθηματικά :

 

Για τους δεσμευμένους, η εβδομάδα, προβλέπεται σε γενικές γραμμές αρμονική και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Προς τα μέσα ωστόσο της εβδομάδας  ενδέχεται να παρουσιαστούν διαφορές απόψεων σε θέματα καθημερινότητας με το ταίρι σας και να έρθετε σε αντιπαράθεση. Δεν χάνετε τίποτε να λάβετε υπόψη σας και την γνώμη του συντρόφου σας. Μπορεί να έχει δίκιο σε κάποια θέματα…  Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα ακτινοβολείτε αυτό το επταήμερο και θα ασκείτε ακαταμάχητη έλξη στον περίγυρό σας! Δεν θα λείψουν οι νέες ερωτικές γνωριμίες και οι ερωτικές περιπέτειες που θα τονώσουν το ηθικό σας, μην περιμένετε όμως να προκύψει κάτι σοβαρότερο από ότι οι εφήμερες ερωτικές επαφές αυτήν την περίοδο με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία. Χαλαρώστε και απολαύστε το λοιπόν…

 

Θετικά επηρεάζονται οι τομείς της προσωπικότητας, του εγώ, του έρωτα, της ζωής, των παιδιών, της δημιουργίας ενώ παρουσιάζονται δυσκολίες στους τομείς της θρησκείας, της απομόνωσης, των εχθρών της εργασίας, της υγείας. Η πανσέληνος της 12-11-2019 επηρεάζει τον τομέα των επαγγελματικών.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα από 28 έως 6 Μαρτίου 2022 ΙΙ Από την Αλίντα Κανάκη !

Η πιο απρόβλεπτη όψη του Ήλιου για της εβδομάδας, αν και σε γενικές γραμμές θετική, είναι …