Λέων- Gay αστρολογικές προβλέψεις Οκτωβρίου 2020

 Ο Ήλιος μετακινείται στον 3ο οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, συγγενείς και αδέλφια), ενώ ο Ερμής περνάει στον 4ο (γονική εστία και κατοικία), γυρίζοντας ανάδρομος μετά τα μέσα του μήνα. Τον Οκτώβρη θα δείξετε δείγματα εγωιστικής συμπεριφοράς και θα επιδιώξετε να αποδείξετε την ανωτερότητα και την αποτελεσματικότητα σας για να αποσπάσετε τα εύσημα των συναδέλφων ή προϊσταμένων. Θα είναι όμως ένας μάταιος αγώνας, γιατί μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα θα καταφέρετε. Μείνετε μακριά από έριδες και συγκρούσεις, ίσως δε να χρειαστεί να διαδραματίσετε τον ρόλο του ειρηνοποιού σε πιθανές συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο.

Οικονομικά ο μήνας θα είναι ικανοποιητικός! Τα χρήματα θα βρίσκουν τον δρόμο τους για το πορτοφόλι σας, θα προέρχονται από διάφορες πηγές και η τύχη σας θα είναι μεγάλη, τουλάχιστον για κάποιους από εσάς, μια και υπάρχει το ενδεχόμενο να κερδίσετε σε τυχερά παιχνίδια ή στο χρηματιστήριο. Τα ποσά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι υπολογίσιμα!

Η Αφροδίτη από τον 2ο οίκο του ωροσκοπίου σας (χρήματα, αισθήματα και αγαθά) σας κάνει πιο τρυφερούς και εκδηλωτικούς με το ταίρι σας. Αυξάνει τον αισθησιασμό και η σεξουαλική σας ζωή μπορεί να αναζωογονηθεί. Τα συναισθήματά σας ωστόσο τα κρατάτε υπό έλεγχο, αν και η εικόνα που παρουσιάζετε στον σύντροφό σας δείχνει το εντελώς αντίθετο. Προσοχή στις αντιπαραθέσεις μετά τα μέσα Οκτώβρη να μην ξεφύγουν από τον έλεγχο!

Για τους αδέσμευτους δεν είναι ο κατάλληλος μήνας να αναζητήσετε τον έρωτα της ζωής σας, κυρίως γιατί η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε πιο πεζά και υλικά ζητήματα της καθημερινότητας, αλλά και με τον Ερμή μετά τα μέσα του Οκτώβρη σε ανάδρομη πορεία, δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για μια μακροχρόνια σχέση. Εάν παρ όλα αυτά σας χαμογελάσει η τύχη, εξετάστε προσεκτικά τα δεδομένα από κάθε πιθανή οπτική, πριν κάνετε οποιοδήποτε βήμα. Τουλάχιστον να είστε σίγουροι ότι κάνατε σωστή επιλογή συντρόφου.

 

 

Αλίντα Κανάκη

Φοίβος Χρυσοσπάθης

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In GAY προβλέψεις - Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Gay αστρολογικές προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022

Επαγγελματικά: Αποφύγετε συζητήσεις για κρίσιμα ζητήματα, καθώς είσαστε αρκετά οξύθυμοι κα…