ΛΕΩΝ – Ημερήσιες προβλέψεις Νοεμβρίου 2018

ΠΕΜΠΤΗ 1.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Απρόβλεπτες εξελίξεις μπορεί να παρουσιαστούν με το ταίρι σας και να σας βάλουν σε σκέψεις. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, την φυσική κατάσταση και την διατροφή σας και εντάξτε την άσκηση στο πρόγραμμα σας.      

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Συγγενείς σας μπορεί να προκαλέσουν ένταση και δεν θα αποφύγετε εκνευρισμούς σχετικά με οικονομικές ή νομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχετε.                             

ΣΑΒΒΑΤΟ 3.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πολλές οι υποχρεώσεις σας και λίγος ο προσωπικός σας χρόνος, γι αυτό ίσως αντιμετωπίσετε την δυσαρέσκεια του συντρόφου σας. Κάντε ότι καλύτερο μπορείτε για να μην εκτραχυνθούν τα πράγματα και πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις.

ΚΥΡΙΑΚΗ 4.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Κάποια μικρά προβλήματα υγείας μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, αντιμετωπίστε τα όμως εν τη γενέσει τους, πριν προλάβουν να πάρουν διαστάσεις…

ΔΕΥΤΕΡΑ 5.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Μια καλή συντροφιά ή μια έξοδος μπορεί να σας κάνει να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε λίγο από τα προβλήματα που σας απασχολούν. Ευνοϊκή είναι η μέρα για να αρχίσετε εκείνη την δίαιτα που σχεδιάζατε…

ΤΡΙΤΗ 6.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και αναβολές, μην το βάζετε όμως κάτω, γιατί με το πείσμα και την αποφασιστικότητα σας η νίκη είναι με το μέρος σας. Ένα πιθανό επαγγελματικό ταξίδι ίσως θα χρειαστεί να επανασχεδιαστεί για να έχει καλύτερη τύχη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2018 (ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ)

Η ημέρα θα είναι επικεντρωμένη στα εργασιακά σας. Χωρίς να έρθετε σε αντιπαράθεση, προσπαθήσετε να μείνετε σταθεροί στις θέσεις σας, δείχνοντας την αποφασιστικότητα σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να πάρετε αυτό που επιδιώκετε και σας συμφέρει

ΠΕΜΠΤΗ 8.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΣΚΟΡΠΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Θέματα υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν και να σκεφτείτε να κάνετε εξετάσεις για να διαπιστώσετε την αιτία της ενόχλησης. Η ημέρα είναι όμως τυχερή από οικονομικής άποψης, μια και θα λάβετε κάποια χρήματα που δεν περιμένατε και θα ανεβείτε ψυχολογικά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  9.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην ξεσπάτε στους γύρω σας, γιατί πιθανότατα δεν θα φταίνε αυτοί. Μαζέψτε το κουράγιο σας και αναζητήστε τις απαντήσεις μέσα σας…

ΣΑΒΒΑΤΟ 10.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ– ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην αφήνετε τον χρόνο να φεύγει μέσα από τα χέρια σας. Ότι έχετε προγραμματίσει για σήμερα, καλό είναι να το ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Ιδανική μέρα σήμερα για ηρεμία, ξεκούραση και περισυλλογή! Διατηρήστε χαμηλούς τους τόνους σας και προσπαθήσετε να βρείτε την χρυσή τομή. Ίσως και να βρεθεί ο από μηχανής Θεός που θα σας βγάλει από κάποια αδιέξοδα…

ΔΕΥΤΕΡΑ 12.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μη φοβόσαστε τις αντιπαραθέσεις, αν αυτές είναι αναγκαίες, γιατί μέσα από την αντιπαράθεση μπορούν να βρεθούν νέα σημεία επαφής και στήριξης.

ΤΡΙΤΗ 13.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ –ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η μέρα είναι λίγο απατηλή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός… Ίσως θα χρειαστεί να ανοίξετε τον δρόμο για να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα σας, ίσως όμως να τους δείξετε εσείς τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Τα θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό ίσως χρειαστεί να τα επανεξετάσετε, μια και θα έρθουν για μια ακόμη φορά στην επιφάνεια.

ΠΕΜΠΤΗ 15.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Κάποια άτομα ίσως προσφερθούν να σας παράσχουν χείρα βοηθείας και να μπορέσετε να βγείτε από κάποια αδιέξοδα που σας αγχώνουν. Στο χέρι σας είναι αν θα κάνετε καλή χρήση στην βοήθειας αυτής…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΟΡΘΟΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ – ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ 5/10

ΕΡΜΗΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΩΣ 6/12

Μην φοβόσαστε τις αντιπαραθέσεις, που εκ των πραγμάτων κάποιες φορές δεν μπορείτε να αποφύγετε. Μέσα από την σύγκρουση μπορεί να βγει και η αλήθεια στην επιφάνεια.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ  ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μπορείτε να γίνετε πολύ καυστικοί και απότομοι, όταν τα πράγματα δεν σας πάνε όπως θα θέλατε. Η μέρα όμως δεν προσφέρεται για εντάσεις χωρίς λόγο στον επαγγελματικό χώρο,  γιατί θα βρεθείτε χαμένοι. Διδαχτείτε από το παρελθόν σας, βασιστείτε στην πείρα σας και θα καταλάβετε πως θα πρέπει να κινηθείτε.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μέσα από ένα κλίμα ευφορίας μπορεί να βγουν και θετικές εξελίξεις, που να αφορούν τον εργασιακό σας χώρο ή το φιλικό σας περιβάλλον.

ΔΕΥΤΕΡΑ 19.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Μην υπερβάλετε στις αντιδράσεις σας και κρατήστε την ψυχραιμία σας, ότι και αν ακούσετε.  Εάν καταφέρετε να χειριστείτε τις καταστάσεις με διπλωματία, μπορεί να ευνοηθείτε από μια απρόβλεπτη τροπή που θα έχουν τα πράγματα…

ΤΡΙΤΗ 20.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η ήμερα δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από τις πιο παραγωγικές σας! Θα πρέπει να πιεστείτε αρκετά για να διεκπεραιώσετε τα απολύτως απαραίτητα. Από το απόγευμα και μετά όμως μπορείτε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας μέσα από φιλικές συναναστροφές.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Υπάρχει η πιθανότητα, οικογενειακά θέματα, με την ευρύτερη ή στενότερη έννοια του όρου, να απαιτήσουν με πιεστικό τρόπο την προσοχή και φροντίδα σας.

ΠΕΜΠΤΗ 22.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΥΡΟ – ΣΕ ΓΕΜΙΣΗ)

Η κούραση σας στον τομέα της καριέρας έκανε αισθητή την παρουσία της και οι αντιξοότητες έφεραν στα όρια της αντοχής σας. Η σκληρή σας δουλειά όμως και το πείσμα σας να τα καταφέρετε δεν θα μείνουν χωρίς ανταμοιβή…

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.11.2018 (ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ)

Το πλανητικό σκηνικό θα τονώσει την ερωτική σας διάθεση, μπορεί όμως να φέρει στο προσκήνιο και κάποιους προβληματισμούς που θα αφορούν τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 24.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΟΡΘΟΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ – ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ 14/6

Μείνετε συγκεντρωμένοι στο πρόγραμμα σας και προσπαθήσετε να είστε όσο περισσότερο αποδοτικοί μπορείτε.  Οι δυσκολίες χαλυβδώνουν την θέληση σας και σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία!

ΚΥΡΙΑΚΗ 25.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αφήστε κατά μέρους τις προστριβές με τον σύντροφό σας και αντί να περάσετε την μέρα σας στα χαρακώματα, φροντίστε για μια ερωτική πανδαισία.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Αισθάνεστε μια ένταση σήμερα, σας κυριεύει η ανασφάλεια και το άγχος, για κάτι νέο που προαισθάνεστε ότι έρχεται, δεν μπορείτε να καθορίσετε όμως τι είναι. Δεν αποκλείεται να βρείτε σήμερα αναπάντεχα στήριξη από φίλο ή συνεργάτη, κάτι που θα σας συγκινήσει και θα σας δώσει κουράγιο να συνεχίσετε.

ΤΡΙΤΗ 27.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Πρόκειται για μια δυναμική μέρα και θέλει προσοχή στο παρασκήνιο που θα διαδραματίζεται, καθώς και στις απατηλές υποσχέσεις…

ΤΕΤΑΡΤΗ 28.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Χρειάζεται αυτοκυριαρχία και διπλωματία για να μην ανατρέψετε από μόνοι σας μια θετική για σας εξέλιξη. Η νίκη είναι σχεδόν προδιαγεγραμμένη, αρκεί να δείξετε τόλμη και αποφασιστικότητα, εγκράτεια και συνέπεια.
ΠΕΜΠΤΗ 29.11.2018 (ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ– ΣΕ ΧΑΣΗ)

Δυσκολίες και πίεση μπορεί να αντιμετωπίσετε σήμερα στον εργασιακό σας χώρο, η έκβαση όμως της μέρας θα καθοριστεί από σας και τις επικοινωνιακές και διπλωματικές σας ικανότητες. Με λίγη ευελιξία μπορείτε να καταγράψετε μια νίκη που θα σας δώσει, αν μη τι άλλο, μεγάλη ικανοποίηση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30.11.2018 (ΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ – ΣΕ ΧΑΣΗ)

Ο περίγυρος σας ζηλεύει τις επιτυχίες σας και δικαίως θα λέγαμε! Δεν έχετε λόγο όμως να εμπλακείτε σε έριδες και λογομαχίες που μόνο θα αμαυρώσουν την εικόνα σας.

 

Αλίντα Κανάκη

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Ημερήσιες προβλέψεις Ιουνίου 2021

Τρίτη 01.06.2021 (Σελήνη σ&tau…