ΛΕΩΝ – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις και τα τυχερά νούμερα Ιουλίου 2019 !

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Προσοχή στα επαγγελματικά σας αυτό το μήνα, καθώς ο Ερμής, ο κυβερνήτης σας των χρημάτων που σχετίζονται με τη δουλειά, αλλά των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων, είναι ανάδρομος στο ζώδιο σας από τις 8 Ιουλίου μέχρι τις 19, οπότε εισέρχεται και πάλι στο ζώδιο του Καρκίνου. Το διάστημα αυτό είστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας σε ότι έχει σχέση με διαχείριση προσωπικών πόρων ή την λειτουργία σας μέσα σε μια επαγγελματική ομάδα. Οι όποιες διαπραγματεύσεις για αλλαγή επαγγελματικής στέγης, εργοδότη, κλπ, την περίοδο αυτή θα παραμείνουν στάσιμες ή θα αποτύχουν παταγωδώς! Αξιοποιήστε στο έπακρο τον ανάδρομο Ερμή  με το να αλλάξετε καθημερινές συνήθεις που έχουν σχέση με την διαχείριση των οικονομικών σας, επανεξετάζοντας τα κριτήρια των καταναλωτικών σας δαπανών. Μέχρι τις 23 Ιουλίου που ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο σας θα αισθάνεστε ότι σας εκμεταλλεύονται στη δουλειά με πενιχρές οικονομικές απολαβές και με μεγάλες θυσίες στην προσωπική σας ζωή. Η σεληνιακή έκλειψη στις 17/7 ενεργοποιεί το σπίτι της υγείας σας, φέρνοντας στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα που θα σας οδηγήσουν να κάνετε δραστικές αλλαγές στην ζωή σας ή θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε, τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε στον επαγγελματικό τομέα.

 

Συναισθηματικά  – Κοινωνικά

 

Η ερωτική – συναισθηματική ζωή σας είναι γεμάτη γεγονότα τον μήνα αυτό! Θα υπάρξουν κεραυνοβόλοι έρωτες για τους ελεύθερους αλλά και αναπάντεχες ανατροπές στις ζωές των παντρεμένων. Ο Άρης ξεκινάει τη διέλευση του στις 2 του μήνα στο ζώδιο σας, κάτι που επιτείνει την ανάγκη σας να λάμψετε με την παρουσία σας, να κατακτήσετε και να εμπλουτίσετε με ρομάντζο και πάθος τη ζωή σας! Μέσα στην ένταση της στιγμής μπορεί να χαλάσετε εν δυνάμει πολύ καλές γνωριμίες οι ελεύθεροι, με το να προβάλετε ένα πολύ εγωιστικό χαρακτήρα ή με την ανάγκη σας να επιβάλετε τις απόψεις σας στους γύρω σας! Με την συμπεριφορά σας αυτή δεν θα αφήσετε περιθώρια έκφρασης και ελιγμών στο υποψήφιο ταίρι σας, θα αισθανθεί πως εγκλωβίζεται, με αποτέλεσμα να το βάλει στα πόδια. Και οι παντρεμένοι όμως ή σε μόνιμη σχέση κινδυνεύουν μέσα στην υπερβολή των στιγμών, να προκαλέσουν την αντίδραση του συντρόφου τους, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν ανεπιθύμητες και αναπάντεχες αντιδράσεις, έως και επαναστάσεις… Οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων ταλαιπωρούνται αυτό το μήνα από αστάθεια και εντάσεις, ειδικά το διάστημα μεταξύ 10 και 13 Ιουνίου! Κάποιοι ωστόσο που δεν κατάφεραν να ξεκολλήσουν από το παρελθόν τους, θα βασανιστούν και πάλι από νοσταλγία για τον χαμένο τους έρωτα. Εκμεταλλευτείτε σοφά την περίοδο αυτή, καθορίζοντας επακριβώς τις συναισθηματικές σας ανάγκες αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να προσφέρετε στο ταίρι σας ή σε έναν υποψήφιο σύντροφο.

 

Σημαντικοί αριθμοί

 

8, 13, 15

 

Σημαντικές ημερομηνίες

 

2, 8, 10, 11, 12

 

Συμβουλή

 

Κάποιος από το περιβάλλον σας θα αισθανθεί παραμελημένος και θα απαιτήσει την προσοχή σας! Μπορεί όμως και να χρειαστεί την στήριξη και την συμβουλή σας! Μην τον αγνοείτε και προσφέρετε του αυτό που έχει ανάγκη. Και μην ξεχνάτε, ότι στο μέλλον ίσως να ανατραπούν οι ρόλοι…

 

 

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 901 1513 403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Λέων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Μέσα στον Ιούλιο θα αισθάνονται οι Κριοί σαν συμπιεσμένο ελατήρ…