Μάιος 2023 – Οι ευνοημένοι του ζωδιακού

Μπορεί να είναι ο Μάιος ένας από τους δύσκολους μήνες του έτους, ωστόσο για κάποιους μεταξύ μας, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και μοναδικές ευκαιρίες. Αν δεν ανήκετε στα ζώδια που θα απολαύσουν την εύνοια της θεάς τύχης τον μήνα αυτό, μην απογοητεύεστε. Το σύμπαν μέσα στην απόλυτη σοφία και την προνοητικότητα του, φροντίζει ώστε όλοι μας να έχουμε το μερίδιο μας στην ευτυχία ή στην επιτυχία, απλά θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά την σειρά μας. Για τον Μάιο, σειρά έχουν οι Λέοντες, οι Ιχθείς και οι Υδροχόοι.

Λέοντες

Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μέσα στον Μάιο και οι επιτυχίες που θα έρθουν με σχετική ευκολία αναμένεται να τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να βιώσετε μια σημαντική ώθηση στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Είναι όμως και μια εξαιρετική χρονική στιγμή να εμβαθύνετε σε πνευματικά ζητήματα, ώστε να υπάρξει μια σχετική ισορροπία μεταξύ πνευματικής και υλικής διάστασης. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις είναι πολλές, αλλά εάν αναλάβετε ευθύνες και επιτρέψετε το ένστικτο να σας καθοδηγήσει, θα λάμψετε! Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και μην συμβιβάζεστε εύκολα με κάτι κατώτερο των προσδοκιών σας. Τα αστέρια φωτίζουν αυτό το μήνα το δρόμο σας και σας επιτρέπουν να ονειρευτείτε τολμηρά. Ακόμη και αν τα πράγματα κυλούν χωρίς εμπόδια, μην επιτρέπετε ούτε στιγμή εφησυχασμού. Εκείνο που σίγουρα απαιτείται, είναι να θέσετε προτεραιότητες και να μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Μην επιτρέπετε να σας επηρεάσουν οι γύρω σας, γιατί δεν μπορούν να γνωρίζουν τις δικές σας ανάγκες, ούτε τις επιδιώξεις σας στον βαθμό που εσείς γνωρίζετε.

Ιχθείς

Η αρμονική συναισθηματική ζωή και η γενικότερες επιτυχίες θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης μέσα στον μήνα και θα σας δώσουν την επιπλέον ώθηση που έχετε ανάγκη, ώστε να πετύχετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Δεν σας είναι πάντοτε εύκολο να εκφράσετε τα πραγματικά σας συναισθήματα ή τις βαθύτερες σκέψεις σας, εάν όμως το καταφέρετε, θα λειτουργήσει καθαρτικά και θα σας απελευθερώσει. Χώρια του ότι θα δώσετε την ευκαιρία στους γύρω σας να σας γνωρίσουν ουσιαστικά και να καταλάβουν τον τρόπο σκέψης σας, ώστε να μπορέσουν να εκτιμήσουν τον πραγματικό σας χαρακτήρα. Ακόμη και αν είναι δύσκολα τα ζητήματα που αισθάνεστε ότι θα πρέπει να θίξετε, μοιραστείτε την αλήθεια σας. Μέσα στον μήνα θα έχετε την ευκαιρία και την δυνατότητα να αναλάβετε δύσκολες προσπάθειες, οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην επίτευξη συγκεκριμένων στόχων. Μέσα από την διαδικασία αυτή θα αυξηθεί το επίπεδο της προσωπικής ικανοποίησης και θα γίνει η καθημερινότητα σας πολύ πιο άνετη και ευχάριστη. Μόνο η έλλειψη αποφασιστικότητας θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία σας. Αν στην πορεία θεωρήσετε ότι θα χρειαστείτε βοήθεια, μην διστάζετε να την ζητήσετε. Ίσως να έφτασε η κατάλληλη χρονική στιγμή να δοκιμάσετε κάτι ποιο τολμηρό, κάτι πιο πρωτότυπο ή νεωτεριστικό, ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια που κινείστε. Με καλά υπολογισμένα ρίσκα μπορείτε να καταφέρετε θαύματα! Θα πρέπει ωστόσο να αποφύγετε ακραίες καταστάσεις. Είναι σημαντικό επίσης να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και να αφήσετε για λίγο στο περιθώριο τις ανάγκες των γύρω σας. Και στον οικονομικό τομέα φαίνεται να κυλάνε τα πράγματα ομαλά. Θα πρέπει ωστόσο να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα εμφανιστούν, πριν επεκταθείτε οικονομικά ή αναλάβετε καινούργια ρίσκα.

Υδροχόοι

Μέσα στον Μάιο θα διαπιστώσετε ότι ξεχειλίζετε από ενέργεια και είστε αποφασισμένοι να πετύχετε με κάθε κόστος. Αυτά είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προκλήσεις και τα εμπόδια που βρίσκονται στον δρόμο σας προς την επιτυχία. Έχετε εξαιρετικά υψηλούς στόχους και τεράστιες φιλοδοξίες, δεν υπάρχει όμως καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που επιθυμείτε. Οι συζητήσεις που έχετε στην δουλειά για την επαγγελματική σας πορεία μπορούν να αλλάξουν σε σημαντικό βαθμό τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο αλλά και τον εαυτό σας στο μέλλον. Ο αντίκτυπος που μπορεί να έχει η αλλαγή στάσης σε ορισμένα ζητήματα θα μπορούσε να έχει καταλυτική σημασία για την μελλοντική σας επαγγελματική πορεία. Προσοχή θα χρειαστεί στην διαχείριση των οικονομικών σας, αποφεύγοντας τα άσκοπα και παράλογα έξοδα. Πέρα όμως από την πρακτική πλευρά της καθημερινότητα σας, ο Μάιος σας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εστιάσετε σε πιο πνευματικά ζητήματα και να συνδεθείτε με τον πνευματικό σας κόσμο, ώστε να επουλώσετε παλιά τραύματα και να κλείσετε κεφάλαια της ζωής σας που σας ταλαιπωρούν ψυχικά. Μόνο τότε θα μπορέσετε να αποκτήσετε διαύγεια πνεύματος και να γίνετε το άτομο που πάντοτε θέλατε να είστε. Προσέξτε όμως, οι επιτυχίες και η τονισμένη σας αυτοπεποίθηση να μην σας οδηγήσουν σε εγωιστικές συμπεριφορές, σε αναίδεια ή αυταρέσκεια,  που θα μπορούσαν να τορπιλίσουν την προσπάθεια σας.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Απρίλιος 2024 – Τα τυχερά ζώδια του μήνα

Ο Απρίλιος μας παροτρύνει να πάψουμε να είμαστε απλοί θεατές στο ταξίδι της ζωής και να πά…