Οικονομική εύνοια ζωδίων – Ιούλιος 2023

Ο Δίας και η Αφροδίτη, οι δύο πλανήτες του πλανητικού μας συστήματος, που είναι υπεύθυνοι για την επιτυχία και την υλική μας ευημερία, σχηματίζουν μέσα στον Ιούλιο σειρά θετικών όψεων με αρκετούς πλανήτες, με αποτέλεσμα να προσφέρουν σε πολλούς του ζωδιακού ευκαιρίες για αύξηση της υλικής τους ευημερίας. Τρία ζώδια ωστόσο είναι αυτά που θα απολαύσουν το μεγαλύτερο μερίδιο οικονομικής επιτυχίας:

Αιγόκεροι

Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας έντονης κερδοφορίας για το ζώδιο σας. Η εύνοια των πλανητών ωστόσο δεν περιορίζεται αυστηρά και μόνο στον οικονομικό τομέα, καθώς μπορεί να αφορά την αισθηματική σας ζωή ή την δημιουργικότητα σας. Ακόμη και αν αντιμετωπίζετε προκλήσεις ή εμπόδια, με μια θετική στάση ζωής θα καταφέρετε να μετατρέψετε τις αντίξοες συνθήκες σε ευκαιρίες. Εάν σχεδιάζετε μέσα στον μήνα με έναν συνεργάτη ή συνεταίρο κάποιες επαγγελματικές κινήσεις, αυτές μπορούν να οδηγήσουν σε επικερδείς συμφωνίες και αύξηση της κερδοφορίας της επιχείρησης σας. Αύξηση της δημοτικότητας και της πελατειακής σας βάσης θα έχετε όσοι ασχολείστε με συμβουλευτικής φύσης δραστηριότητες. Ακόμη και η συμμετοχή σας σε σημαντικά κοινωνικά γεγονότα μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε κάποιες πολύ χρήσιμες επαγγελματικές επαφές, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επικερδείς συνεργασίες. Η αυτοπεποίθηση και η εργατικότητα, μαζί με την θετική στάση ζωής, θα ενισχύσουν την δυνατότητα σας να πετύχετε τους στόχους που έχτε θέσει. Η οικονομική εύνοια μπορεί να μεταφραστεί για το ζώδιο σας ακόμη και σε κέρδη από τυχερά παιχνίδια.

Σκορπιοί

Ο μήνας αυτός προσφέρει για σας ευκαιρίες καριέρας και οικονομικής ανάπτυξης, ιδιαίτερα μέσα από την επαφή σας με τον δημόσιο τομέα ή από την κοινωνική σας δράση. Εάν συμμετέχετε σε οποιοδήποτε είδος κυβερνητικής δομής, θα απολαύσετε την στήριξη της διοίκησης, που θα οδηγήσει σε επαγγελματική εξέλιξη και αύξηση εισοδημάτων. Εάν ανήκετε σε επιχειρηματικούς κύκλους, η σχέση σας με εκπροσώπους δομών εξουσίας μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε το έργο σας και να αυξήσετε την κερδοφορία της επιχείρησης σας. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να καλλιεργήσετε αγαστές σχέσεις συνεργασίας, για να μπορέσετε να απολαύσετε τα δώρα του σύμπαντος. Οι ευκαιρίες καριέρας ή αυξημένης κερδοφορίας, ανάλογα με το είδος της καριέρας σας, μπορεί να έρθουν μέσα στον Ιούλιο και μέσα από την συμμετοχή σας σε κοινωνικές δράσεις ή κοινωνικές εκδηλώσεις. Βοηθητικό ρόλο ενδέχεται να διαδραματίσει σε κάποιες περιπτώσεις το ταίρι σας στην προώθηση των στόχων σας. Γεγονός είναι ότι μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχουν εμφανιστεί για πολλούς του ζωδίου  σας, εξαιρετικές προοπτικές καριέρας. Και μαζί με την επαγγελματική άνοδο, θα έρθει και η αύξηση των εισοδημάτων σας.

Λέοντες

Η αυξημένη κερδοφορία θα έρθει για το ζώδιο σας μέσα από την προώθηση της καριέρας σας, η οποία αναμένεται να φτάσει σε νέα ύψη. Η αναγνώριση των προσπαθειών σας και η εκτίμηση που θρέφει η διοίκηση της επιχείρησης που δραστηριοποιείστε στο πρόσωπο σας, θα φέρει πολύ πιθανόν μια πρόταση προαγωγής ή ένα αξιόλογο χρηματικό μπόνους. Σημαντικοί παράγοντες επιτυχίας ωστόσο, αποτελούν ο επαγγελματισμός σας και η αφοσίωση σας στον στόχο, μέσα από τους οποίους θα έρθουν οι προοπτικές ανάπτυξης και προόδου. Ας είστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις μέσα στον Ιούλιο, οι οποίες θα φέρουν καινούργιες ευκαιρίες. Και στην προσωπική σας ζωή όμως, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να σημειωθούν σημαντικές αλλαγές, ιδίως για τις γυναίκες του ζωδίου σας. Το ενδεχόμενο να δεχθείτε μια πρόταση γάμου από ένα ευκατάστατο άτομο είναι αυξημένη, και μέσα από τον γάμο αυτό να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά. Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, μπορεί να βοηθήσετε στην προώθηση της καριέρας του συντρόφου σας, που θα έχει σαν αποτέλεσμα τα βελτιωμένα οικογενειακά εισοδήματα. Ο Ιούλιος 2023 παρέχει στο ζώδιο σας σημαντικές ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και επαγγελματική επιτυχία, αρκεί να επιμείνετε στις προσπάθειες σας, σε πείσμα των προκλήσεων που θα αντιμετωπίσετε.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

 

Περισσότερα άρθρα
Load More In Αστρολογία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Ιούνιος 2024 – Η εύνοια της τύχης για 3 ζώδια

Μέσα στον Ιούνιο θα είναι αρκετοί πλανήτες συγκεντρωμένοι στο ζώδιο των Διδύμων και αναμέν…