Παρθένος – Ημερήσιες Ιανουαρίου 2020

Τετάρτη 1.1.2020 Σελήνη στους Ιχθείς (σε γέμιση)

Η συντροφικότητα, η φιλική διάθεση και οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας γεμίσουν με χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Θέστε νέες βάσεις για ότι θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Πέμπτη 2.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Αισθάνεστε μια διάθεση για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες  οικογενειακές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Σκεφτείτε με σοβαρότητα τη δουλειά σας. Θα βρεθούν καλύτερες λύσεις τις επόμενες μέρες.

Παρασκευή 3.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Ξεκόψτε με φίλους και κοινωνικό περίγυρο που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν, παρά μόνο να πάρουν από σας. Ηρεμήστε και εκτιμήστε σωστά την κατάσταση στα αισθηματική σας, αποφεύγοντας εντάσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

Σαββάτο 4.1.2020 Σελήνη στον Κριό (σε γέμιση)

Πρέπει να δώσετε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή.

Κυριακή 5.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Οι πλανήτες σήμερα θα σας γεμίσουν με ένταση. Η νευρικότητα σας εξακολουθεί να χαλάει τη διάθεση σας. Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα στην εργασίας σας δεν είναι και τόσο εύκολα.

Δευτέρα 6.1.2020 Σελήνη στον Ταύρο (σε γέμιση)

Με ηρεμία και αισιοδοξία θα αντιμετωπίσετε όσες δυσκολίες σας δημιουργήσουν οι τρίτοι σήμερα, αφού δεν έχουν την δική σας αυτοσυγκράτηση.

Τρίτη 7.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι καλύτερα σήμερα. Η αισιοδοξία θα επανέλθει στην καρδιά σας ενώ στον επαγγελματικό τομέα θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που από καιρό σας ταλαιπωρεί.

Τετάρτη 8.1.2020 Σελήνη στους Διδύμους (σε γέμιση)

Προσοχή σήμερα γιατί μπορεί να δημιουργηθεί μια δυσάρεστη κατάσταση με ανθρώπους που στέκονται ψηλότερα από σας στον επαγγελματικό τομέα. Δείξτε υπομονή και σοβαρότητα απέναντι στους προϊσταμένους σας.

Πέμπτη 9.1.2020 Σελήνη στον Καρκίνο (σε γέμιση)

Έχετε κάθε ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους που επιδιώκετε και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές.

Παρασκευή 10.1.2020 Πανσέληνος στον Καρκίνο

(Μερική σεληνιακή έκλειψη)

Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Σαββάτο 11.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

(Ουρανός ορθόδρομος – ανάδρομος από 12.8.2019 στον Ταύρο)

Μην βιάζεστε στον χειρισμό των οικονομικών σας προς αποφυγήν λαθών. Προτιμότερο είναι να μην προχωρήσετε αυτή την περίοδο σε τοποθετήσεις χρημάτων.

Κυριακή 12.1.2020 (Σελήνης στον Λέοντα – σε χάση)

Αισθάνεστε ανικανοποίητοι στον αισθηματικό τομέα. Μη γίνεστε απόλυτοι και εριστικοί με το ταίρι σας. Ίσως όλο αυτό που αισθάνεστε να οφείλεται στις δικές σας ανασφάλειες…

Δευτέρα 13.1.2020 (Σελήνη στον Λέοντα – σε χάση)

Η διαίσθηση σας είναι έντονη σήμερα και προμηνύει ότι κάτι καλό θα συμβεί! Μπορεί να έχει σχέση με την αισθηματική σας ζωή ή να πρόκειται για ανέλπιστες  ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα οικονομικά σας.

Τρίτη 14.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Προσοχή στα οικονομικά σας , διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα.

Τετάρτη 15.1.2020 (Σελήνη στην Παρθένο – σε χάση)

Ο όγκος της δουλειάς είναι πολύς σήμερα και οι απαιτήσεις μεγάλες, ιδιαίτερα αν πρόκειται για σοβαρές συζητήσεις. Να είστε ρεαλιστές και  προσεκτικοί στο κάθε σας βήμα.

Πέμπτη 16.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Τα πλανητικό σύστημα σήμερα δημιουργεί εμπόδια και εκκρεμότητες. Με υπομονή και προσοχή θα ξεπεραστούν τα πάντα. Δεν ευνοούνται νέα ξεκινήματα και καινούργιες γνωριμίες.

Παρασκευή 17.1.2020 (Σελήνη στον Ζυγό – σε χάση)

Η μέρα υπόσχεται πάρα πολλά σε αυτούς που επιδιώκουν κάτι καλύτερο στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να ευεργετηθείτε από μια κληρονομιά ή να πετύχετε μια χρηματοδότηση.

Σαββάτο 18.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Κάποιες καθυστερήσεις και κάποιες αντιρρήσεις που θα σας προβάλλουν, θα σας γεμίσουν με άγχος και εκνευρισμό. Μην κολλάτε στην λεπτομέρεια, προσπαθήστε να δείτε την μεγαλύτερη εικόνα.

Κυριακή 19.1.2020 (Σελήνη στον Σκορπιό – σε χάση)

Το πλανητικό σύστημα σας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε καλές εξελίξεις στον οικογενειακό τομέα, ενώ τα πράγματα με το ταίρι σας θα βελτιωθούν σύντομα.

Δευτέρα 20.1.202 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Προσέχετε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά σας! Μην είστε αφηρημένοι και προσπαθήστε να οργανωθείτε. Από αισθηματικής πλευράς υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Ήλιος θα ανατείλει πάλι.

Τρίτη 21.1.2020 (Σελήνη στον Τοξότη – σε χάση)

Καταπιαστείτε με την τακτοποίηση ορισμένων θεμάτων εργασίας. Εκκρεμότητες που καθυστερούσαν από καιρό θα σας αγχώσουν αφάνταστα. Κάντε υπομονή, γιατί τα πράγματα θα φτιάξουν σύντομα.

Τετάρτη 22.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Σήμερα κυριαρχεί η ίδια ατμόσφαιρα με τη χθεσινή. Η ένταση τον αισθηματικών σας, δεν αποκλείεται να σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιο φιλικό σας άτομο.

Πέμπτη 23.1.2020 (Σελήνη στον Αιγόκερω – σε χάση)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι έχετε την διάθεση να τους κάνετε…

Παρασκευή 24.1.2020 (Νέα Σελήνη στον Υδροχόο)

Μην δημιουργείτε αντιθέσεις στον χώρο της εργασίας σας. Είναι εντελώς ακατάλληλη περίοδος για να βρείτε το δίκιο σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλίσουν και να σας δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε.

Σαββάτο 25.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Και σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και επιφυλακτικοί, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον αισθηματικό τομέα. Μην αναλαμβάνετε ευθύνες που θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθετε αργότερα.

Κυριακή 26.1.2020 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε γέμιση)

Σκεφτείτε θετικά και απολαύστε όμορφες στιγμές με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στον ερωτικό τομέα θα σας ανανεώσουν.

Δευτέρα 27.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Τα άστρα σας χαρίζουν έμπνευση και πνευματική διαύγεια. Προχωρήστε σε αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα, για να ανανεωθείτε.

Τρίτη 28.1.2020 (Σελήνη στους Ιχθείς – σε γέμιση)

Μην προσπαθείτε να αποφύγετε τις ευθύνες. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν είναι του χαρακτήρα σας. Ίσως να χρειαστεί να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, κάτι που θα σας δυσαρεστήσει αρκετά.

Τετάρτη 29.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Δεν πρέπει να επιτρέψετε την αυτοπεποίθησή σας να υποσκελίσει τη λογική σας! Έχετε κάθε ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους που επιδιώκετε και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές.

Πέμπτη 30.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Κάτι νέο θα σας ξεβολέψει σήμερα και θα πρέπει να αφήσετε τις όποιες ανέσεις. Νέες εξορμήσεις θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και θα προλειάνουν το έδαφος για τις νέες επιτυχίες.

Παρασκευή 31.1.2020 (Σελήνη στον Κριό – σε γέμιση)

Μπορεί  κάποιος, με τον οποίο είχατε αντιθέσεις το τελευταίο διάστημα, να κάνει σήμερα μια προσπάθεια συμφιλίωσης. Η μέρα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι δυσκολίες διαδέχονται η μια την άλλη.

Περισσότερα άρθρα
Load More In Ημερήσιες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός- Ημερήσιες προβλέψεις Μαΐου 2024

Τετάρτη 01.05.2024 (Σελήνη στον Υδροχόο – σε χάση) Σήμερα αναμένεται να έρθουν στο προσκήν…