Παρθένος – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 από την Αλίντα Κανάκη !

Η Δίας θα βρίσκεται στους Διδύμους και στον 10ο οίκο σας (καριέρα, στόχοι, κοινωνική και επαγγελματική φήμη και καταξίωση), με αποτέλεσμα τα όποια κέρδη από τη δουλειά σας το διάστημα αυτό να είναι περισσότερο από το κοινωνικό σας περιβάλλον. καθώς θα βοηθήσουν στην ενίσχυση της οικονομικής σας κατάστασης Τα διαστήματα μεταξύ 1 και 5 Ιουλίου, καθώς και από 26 μέχρι 27 αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις επαγγελματικής φύσης, καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα έχετε μη ρεαλιστικές προτάσεις ή προσδοκίες. Ο Κρόνος ανάδρομος στο οίκο της εργασίας σας, που προϊδεάζει για ένα διάστημα σκληρής δουλειάς. Στις 28 Ιουλίου  ίσως συναντήσετε ένα πρόσωπο ή να βιώσετε μια κατάσταση, που να αλλάξει την πορεία της καριέρας σας προς το καλύτερο!

Τα έσοδα το μήνα αυτό δεν θα έρχονται με την ίδια ευκολία λόγω των ανάδρομων πλανητών. Αποφύγετε επίσης τις μεγάλες επενδύσεις, ενώ ερευνήστε εξονυχιστικά κάθε πιθανή πτυχή, όταν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις που μπορούν να επηρεάσουν τα οικονομικά σας.

Η συναισθηματική σας ζωή απαιτεί αυτό το μήνα αρκετή δουλειά και προσπάθεια! Με τον Κρόνο – Δία ανάδρομο πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή και επιμονή. Τα βήματα που πρέπει ή θέλετε να κάνετε στην σχέση σας θα πρέπει να είναι αργά και σταθερά, για να οδηγήσετε τη σχέση εκεί που επιθυμείτε. Στην πορεία θα συναντήσετε αρκετά εμπόδια, αλλά θα μπορέσετε να τα ξεπεράσετε, εάν σας ενδιαφέρει πραγματικά η σχέση. Ο Ποσειδώνας διέρχεται από τον 7ο οίκο σας (σχέσεις και γάμος) και μπορεί να είναι αιτία για κάποιες απογοητεύσεις την περίοδο που σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη 26.7 και τον Ερμή σε αντίθεση με τον Άρη . Επιπλέον, ο Άρης στον 7ο οίκο σας, επαναφέρει  στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν την ισορροπία της σχέσης σας.

Για τους ελεύθερους του ζωδίου, το φλερτ το διάστημα αυτό θα είναι κουραστικό, καθώς δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θα θέλατε στην ταχύτητα που θα επιθυμούσατε. Για άλλους όμως του ζωδίου σας, με την επιρροή όλων των ανάδρομων πλανητών, είναι μια περίοδος που θα λοξοκοιτάξετε προς το παρελθόν και μια παλιά σας σχέση και θα θελήσετε να κάνετε μια καινούργια αρχή μαζί του. Το πιο πιθανό όμως είναι να μην σας βγει όπως θα το περιμένατε…

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2020

Επαγγελματικά &nd…