Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2019

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας, φίλοι Παρθένοι, αυτόν της καριέρας και του δημόσιου βίου! Με την όψη αυτή ανοίγει ένας νέος κύκλος στην επαγγελματική σας ζωή ή ξεκινάτε ένα καινούργιο project. Θα βρεθείτε ξαφνικά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και καλά θα κάνετε να παρουσιάσετε τον καλύτερο σας εαυτό! Και ο Ήλιος διασχίζει μέχρι τις 21 Ιουνίου τον 10ο οίκο σας, στηρίζοντας παλιά σας σχέδια και βοηθώντας σας να τα πραγματοποιήσετε. Στις 9 του μήνα προστίθεται και η Αφροδίτη, που κυβερνά τα έσοδα σας από την εργασία, με αποτέλεσμα να έχετε μια αύξηση μισθού, να πάρετε ένα χρηματικό μπόνους από την δουλειά σας ή να σας προτείνουν για μια προαγωγή που θα βελτιώσει το εισόδημά σας. Είναι η περίοδος της μεγάλης δημοφιλίας σας, συνεργάτες θα σας εκτιμούν και προϊστάμενοι θα σας επαινούν. Οι ικανότητες αλλά και η γοητεία σας θα λάμψουν και η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα αναδειχθεί. Αλλά όλα αυτά τα θετικά θα έρθουν μόνο εάν έχετε εργαστεί σκληρά και συνετά για μεγάλο διάστημα. Τα καθήκοντα σας θα είναι πολλά και θα σας κρατούν μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Γι αυτό θα πρέπει να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό, εκμεταλλευόμενοι σωστά τον χρόνο σας. Όσοι δραστηριοποιείστε επαγγελματικά με συνεταίρο, θα διαπιστώσετε μέσα στον Ιούνιο ότι κάτι δεν πάει καλά. Για καιρό τώρα αγνοούσατε κάποια σημάδια και τώρα έφτασε η χρονική στιγμή να βγείτε από την πλάνη σας και να πάρετε τα μέτρα σας.

Συναισθηματικά – Κοινωνικά 

Καθώς ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου το σπίτι σας των φίλων, των ομαδικών δραστηριοτήτων και της κοινωνικής σας ζωής, έχετε μια πολύ χαλαρή και φιλική διάθεση! Σας χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό αλτρουισμός, η διάθεση να βοηθήσετε τους γύρω σας με όποιο τρόπο μπορείτε και δεσμεύεστε στο κάθε τι που θα εμπλακείτε. Εάν είστε ελεύθεροι, οι έξοδοι με φίλους και η συμμετοχή σας σε εκδηλώσεις σας φέρνει σε επαφή με άτομα που θα σας τραβήξουν την προσοχή, και ίσως το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο. Αλλά μην περιμένετε να ξεκινήσει μια καινούργια σχέση άμεσα και να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς. Θα χρειαστεί υπομονή, καθώς η περίοδος της γνωριμίας θα διαρκέσει αρκετά, πριν ξεκινήσει κάτι σε σταθερή βάση. Προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως να σας προσεγγίσουν και να σας πολιορκήσουν άτομα που είναι δεσμευμένα. Αποφύγετε κάθε ανάμειξη και θέστε σαφή όρια στους υποψήφιους μνηστήρες αυτής της κατηγορίας.

Αναφορικά με τους δεσμευμένους του ζωδίου σας, ίσως να έχετε την τάση να αγνοείτε κάποια σημάδια που αφορούν το ταίρι σας, και που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα θέλατε να πιστεύετε. Οι πλανητικές διελεύσεις όμως του μήνα θα σας αναγκάσουν να δείτε ρεαλιστικά την κατάσταση, ώστε να κάνετε τις αλλαγές που απαιτούνται στην σχέση σας. Στις περιπτώσεις που θεωρείτε ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε πια, είναι καλύτερα να το πάρετε απόφαση και να το τερματίσετε. Όσοι μεταξύ σας ξεκινήσετε μέσα στο μήνα εργασίες που αφορούν το σπίτι, ίσως να πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα προγραμματίζατε…

Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8, 15

Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 3, 9, 19, 25

Σημείωση-Συμβουλή: Ίσως να αισθάνεστε ανήσυχοι την περίοδο αυτοί και τα προβλήματα να σας πνίγουν! Θα έχετε μεγάλες διακυμάνσεις ψυχολογικές, αλλά να έχετε κατά νου, ότι αυτά που θα λέτε σε στιγμές έντασης, μπορούν να πληγώσουν άτομα που σας αγαπάνε.

 

Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε στο 9011513403!

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2024

Επαγγελματικά – Οικονομικά Τις τρεις πρώτες βδομάδες του Μαΐου θα βρίσκεται ο Ήλιος στον Τ…