Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

 

Τις τρείς πρώτες εβδομάδες του Νοεμβρίου φιλοξενείται ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό σας οίκο (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) και θα υπάρξει αυξημένη πνευματική δραστηριότητα. Σας ελκύει η κάθε μορφής επικοινωνία και οι εργασίες που σχετίζονται με επαφές με κόσμο. Είναι για σας ένας μήνας κινητικότητας και δράσης και κάποιοι του ζωδίου σας ίσως να χρειαστεί να μετακινηθείτε ή να ταξιδέψετε για τις ανάγκες της δουλειάς σας. Από τις μετακινήσεις δε αυτές θα αποκομίσετε νέες εμπειρίες που θα σας φανούν εξαιρετικά χρήσιμες στο μέλλον. Την τελευταία βδομάδα του μήνα μετακινείται ο Ήλιος στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας και στον ζώδιο του Τοξότη, αυξάνοντας την ανάγκη σας για οικογενειακή θαλπωρή. Ο χώρος σας, η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα βρίσκονται στο επίκεντρο του κόσμου σας. Ο Ερμής θα συμπορεύεται για ένα διάστημα αυτό με τον Ήλιο, διερχόμενος μετά τις 10 Νοεμβρίου τον 4ο ηλιακό σας οίκο. Με την διέλευση αυτή ίσως να μετακομίσετε σε μια νέα κατοικία, να ξεκινήσετε εργασίες επισκευών ή ανακαίνισης στο σπίτι σας, ενδεχομένως όμως και να ξεκινήσετε μια δική σας επιχειρηματική πρωτοβουλία ή να ενταχθείτε σε μια υπάρχουσα επιχείρηση σαν μέτοχος ή συνεταίρος.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 

ΗΑφροδίτη διέρχεται στις 8 του μήνα τον 2ο ηλιακό σας οίκο, στον καθαρά οικονομικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Είναι μια περίοδος για σας, κατά την οποία είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεστε συναισθηματική ασφάλεια στην σχέση σας, ενώ την αγάπη και αφοσίωση σας θα την εκφράζετε μέσα από δώρα. Θα περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, μακριά από φίλους και παρέες, απολαμβάνοντας πλήρως την παρουσία του συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας, οι νέες γνωριμίες που θα έχετε, θα είναι σημαντικό να μπορούν να σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα, γιατί αυτό είναι που έχετε απόλυτη ανάγκη αυτή την χρονική στιγμή. Εάν έχουν και οικονομική άνεση, δεν θα σας χαλάσει καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα…

Η Νέα Σελήνη στις 13 Νοεμβρίου στον Σκορπιό και στον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας, προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες να συνδεθείτε με καινούργιους ανθρώπους και να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, κοινωνικό ή επαγγελματικό. Η επανασύνδεση με παλιούς φίλους είναι επίσης δυνατή. Ένα πιθανό ταξίδι επαγγελματικής φύσης θα στεφθεί από επιτυχία. Ίσως δε να σας ανατεθεί η υλοποίηση ενός καινούργιου έργου, για το οποίο θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια, γνώση και υπευθυνότητα.

Η Πανσέληνος στις 27 Νοεμβρίου στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα, υγεία και δημόσιος βίος) ίσως να φέρει δραματικές αλλαγές στην δουλειά ή την καριέρα σας. Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί, για να αποφύγετε λάθη, που θα μπορούσαν να αμαυρώσουν την επαγγελματική σας φήμη. Ίσως όμως και να συμβεί ακριβώς το αντίστροφο: Να σας προταθεί μια εξαιρετική θέση με υψηλές απολαβές, όπου θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας.

Ευνοϊκές μέρες για τον Νοέμβριο: 3, 8, 10, 14, 18

Δυσμενείς μέρες για τον Νοέμβριο: 20, 24, 27, 30

Περισσότερα άρθρα
Load More In Μηνιαίες προβλέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Δείτε επίσης

Κριός – Μηνιαίες προβλέψεις Δεκεμβρίου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά   Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου (μ…